چطور بورک گوشت درست کنیم؟

[ad_1]

طرز تهیه برقع ترکی

بورک غذای محبوب و خوشمزه ای است که در بسیاری از کشورها تهیه می شود و در سرتاسر دنیا طرفداران زیادی دارد. دستور پخت بورک ساده است و به مواد زیادی نیاز ندارد. برای پخت این غذا، گوشت، سبزیجات یا حتی میوه ها و آجیل را در خمیر یووکا یا فیلو پیچیده و سپس کبابی یا سرخ می کنند. از آنجایی که این غذا در نقاط مختلف دنیا از جمله ترکیه، آلبانی، ارمنستان، کرواسی، یونان، صربستان، سوریه و بسیاری از کشورهای دیگر تهیه می شود، دارای خصوصیات متفاوتی است. می توانید برگر گوشت، سبزیجات و حتی برگرهای شیرین را با میوه ها و مغزها درست کنید و در وعده های غذایی مختلف میل کنید. معروف ترین و رایج ترین نوع برقع، بورک گوشت و قارچ یا بورک ترکی است که در فر پخته می شود و حالت مارپیچی یا مارپیچی دارد. در این قسمت از سریال با ما همراه باشید فیلم آموزش آشپزی ای بی سی مگمگ طرز تهیه بورک با گوشت و قارچ را به شما آموزش می دهد.

طرز تهیه برقع ترکی

مواد بورک گوشت

  • گوشت چرخ کرده: 300 گرم
  • رب یوفکا: 1 بسته
  • پیاز: 1 عدد
  • قارچ سرخ شده: 300 گرم
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • سیر: 2 حبه
  • شیر: نصف فنجان
  • پیتزا پنیر: به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق چایخوری
  • جعفری: نیمه قیس
  • کنجد: 1 قاشق غذاخوری
  • کدو سبز، فلفل سیاه، نمک و پودر کاری به میزان لازم

قطعات بورک را از ای بی سی مگبخرید

طرز تهیه بورک گوشت

گوشت را کباب کنید

1.
برای شروع، پیاز را نگینی خرد کنید و در تابه ای با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر بیشتر شود. سپس گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و با سیر و پیاز تفت دهید.

گوشت چرخکرده

2.
زردچوبه و فلفل سیاه و نمک و کاری را اضافه می کنیم و روی گوشت ورز می دهیم و دوباره می پزیم.

3.
جعفری را خرد کرده و با قارچ سرخ شده به گوشت اضافه کنید. سپس شعله گاز را خاموش کرده و مواد را با هم مخلوط کنید.

4.
شیر، تخم مرغ و 2 قاشق غذاخوری روغن مایع را در یک کاسه مخلوط کنید.

5.
خمیر را روی تخته یا میز کار بگذارید و سطح آن را با سس شیر و تخم مرغ بمالید.

6.
مخلوط گوشت و پنیر پیتزا را مانند شکل روی خمیر یوفکا بریزید و خمیر را گرد کنید. کف سینی فر را چرب کرده و رول های خمیر را به شکل مارپیچ داخل سینی فر بچینید.

7.
در آخر زرده تخم مرغ را با قلم مو روی رب بمالید و کنجد را روی آن بپاشید.

8.
طبق معمول فر باید از قبل گرم شود. قالب را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت 25 دقیقه بگذارید بپزد و آن را گریل کنید. در صورت تمایل می توانید بورک را جداگانه در روغن سرخ کنید. اما به خاطر داشته باشید که کباب همیشه سالم تر است.

طرز تهیه و عکس: مریم ابراهیمی

.

[ad_2]

دکمه بازگشت به بالا