طرز تهیه خورش بامیه با گوشت

[ad_1]

دستور پخت خورش بامیه

خورش‌های ایرانی بسیار متنوع هستند، اما بسیاری از مردم به پختن خورش‌های پرطرفدار مانند گوشت چرخ کرده و خورش سبزی بسنده می‌کنند و از غذاهای خوشمزه دیگری مانند خورش بامیه صرف نظر می‌کنند. اگر قبلا آب بامیه درست کرده اید اما طعم آن را دوست نداشته اید، احتمالا دستور پخت خوبی برای آن ندارید. پس با ای بی سی مگمگ همراه باشید تا طرز تهیه سوپ و مجلسی خوشمزه بامیه را با تمام ترفندها به شما آموزش دهیم.

آش بامیه در اصل متعلق به استان های کرمانشاه، ایلام، خوزستان، کردستان و فارس است، اما به بسیاری از مناطق دیگر ایران رسیده و معشوقه خود را پیدا کرده، خودش آشپزی می کند و هم خوشمزه است و هم جذاب.

اگر به دنبال بهترین دستور پخت غذاهای ایرانی هستید، می‌توانید طرز تهیه سایر سوپ‌های اصیل ایرانی مانند قیمه بادمجان، آب سبزیجات، سوپ کرفس و بسیاری از غذاهای دیگر را در آرشیو ویدیوی آموزش آشپزی ای بی سی مگمگ بیابید.

دستور پخت خورش بامیه

مواد تحت تعقیب (برای 5 نفر)

  • بامیه: 700 گرم
  • گوشت پخته: 300 گرم
  • پیاز ریز خرد شده: 1 عدد بزرگ
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • تمرین صاف: نیم اندازه
  • زعفران: به میزان لازم
  • سیر رنده شده: 3 حبه
  • زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، پودر کاری، نمک: به میزان لازم

مواد لازم را از ای بی سی مگخریداری کنید

طرز تهیه آبگوشت بامیه

تفت دادن پیاز

1.
پیاز را نگینی خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید.

سوپ کباب

2.
وقتی آب پیاز تبخیر شد و به اصطلاح سبک شد، گوشت را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم. بعد از مدتی همه ادویه ها به جز نمک را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.

به گوشت پخته شده آب اضافه کنید

3.
بعد از اینکه گوشت و ادویه ها به مدت 10 دقیقه با هم پختند، آب جوش را به آن اضافه کنید. مقدار آب جوش باید به اندازه ای باشد که روی گوشت را بپوشاند. سپس اجازه دهید گوشت با حرارت ملایم خوب بپزد.

تفت دادن بامیه

4.
در حین پختن گوشت، بامیه ها یا بامیه های تازه ای که قبلاً جوشانده اید را در آب جوش و نمک به مدت 5 دقیقه تفت دهید و سپس در مقداری روغن فریز کنید.

رب را به سوپ اضافه کنید

5.
پس از پخت کامل گوشت، رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید و اضافه کنید.

بامیه را به خورش اضافه کنید

6.
بعد از اضافه کردن رب گوجه فرنگی، بامیه را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ به مدت 30 تا 40 دقیقه بجوشد.

اگر آب سوپ کم بود می توانید در این مرحله با احتیاط آب جوش را به آن اضافه کنید.

خورش بامیه مانده

7.
بعد از روغن انداختن سوپ، زعفران، تمر هندی و نمک را با احتیاط به آن اضافه کنید و یک ربع دیگر به سوپ بدهید تا طعم ها با هم مخلوط شوند.

دلیل احتیاط در افزودن تمر هندی و نمک شوری تمر هندی است.

آبگوشت بامیه

8.
اگر دوست دارید، می توانید گوجه گیلاسی را به آب بامیه اضافه کنید تا غذا در ربع آخر جذاب تر به نظر برسد.

.

[ad_2]

Back to top button