چطور قلیه میگو درست کنیم؟
[ad_1]
این بار می خواهیم دستور اصلی غذاهای جنوبی را بدانیم; طرز تهیه قلیه میگو که غذای مجلسی در خوزستان و شهرهای جنوبی مانند اهواز، آبادان و بوشهر است.
غذاهای جنوبی جزو لذیذترین غذاهای ایرانی هستند که اگر از علاقه مندان به غذاهای دریایی باشید حتما از خوردن آن لذت خواهید برد. ما قبلا طرز پخت قلیه ماهی تن را به شما آموزش دادهایم، اما قلیه میگو خوشمزهتر و شاید محبوبتر است.
قلیه میگو مانند سایر غذاهای جنوبی با ادویه های معطر مانند فلفل قرمز و کاری طعم دار می شود. خامه ترش یکی دیگر از چاشنی های محبوب جنوبی است که به قلیه میگو و قلیه ماهی تیره رنگ می دهد. البته در بعضی از دستورها به جای تمر هندی از رب گوجه فرنگی بیشتری استفاده می شود و رنگ قلیه میگو قرمزتر می شود.
اگر دستور تهیه قلیه میگو را دوست دارید، آن را فراموش نکنید دستور العمل های دیگر برای Digicala Mag از دستور پخت انواع غذاهای ایرانی و فرنگی و شیرینی و دسر لذت ببرید.
مواد لازم (برای 5 نفر)
- میگو پوست کنده: 500 گرم
- گشنیز: 350 گرم
- شنبلیله: 50 گرم
- خامه ترش: 200 گرم
- رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
- پیاز رنده شده: 1 عدد بزرگ
- سیر رنده شده: 1 بوته
- آرد: 1 قاشق غذاخوری قرمز
- زعفران: 2 قاشق غذاخوری
- زردچوبه، پودر کاری، فلفل قرمز، نمک: به میزان لازم
طرز تهیه قلیه میگو
1.
آب پیاز رنده شده را جدا کرده تا طعم میگو را بگیرد و پیاز را در روغن تفت دهید. بعد از طلایی شدن پیازها، سیر له شده و ادویه ها را اضافه کنید (به جز نمک).
2.
بعد از تفت دادن سیر و ادویه ها رب گوجه فرنگی و آرد را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید.
3.
حالا سبزیجات تفت داده شده (از جمله 350 گرم گشنیز و 50 گرم شنبلیله) را که قبلا تفت داده بودید، اضافه کنید.
اشاره: مقدار مشخص شده قلیه سبزی مخصوص سبزیجات تازه است که طبیعتاً پس از سرخ شدن وزن و حجم کمتری پیدا می کنند.
4.
تمر هندی را در دو لیوان آب جوش حل کرده و آبکش کنید.
5.
میگوها را با آب پیاز، نمک، زردچوبه و زعفران به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط سرخ کنید.
اشاره: میگو را نباید زیاد پخته یا سرخ کرد، زیرا بافت آن سفت می شود.
6.
تمر هندی را به ماهیتابه سبزیجات اضافه کنید.
اشاره: میزان اسیدی انواع تمر هندی متفاوت است، پس مراقب باشید که اسید زیاد به سوپ اضافه نکنید.
7.
مخلوط سبزی و زعفران را به غلظت دلخواه آب در حال جوش اضافه کنید و بگذارید یک ساعت با درب بسته بپزد.
8.
15 دقیقه قبل از پایان پخت و زمانی که خورش روغن انداخت، میگو را اضافه کرده و نمک خورش را تنظیم کنید.
.
[ad_2]