چطور دلمه برگ مو درست کنیم؟

[ad_1]

برگ های سبز

در این فیلم های آموزشی آشپزی ای بی سی مگمگ به شما آموزش می دهد که چگونه موهای خود را با تمام نکات و جزئیات از جمله دو روش مختلف برای حالت دادن به موهای خود حالت دهید. مقدار موادی که در این دستور ذکر می کنیم تقریبا برای 6 نفر کافی است. بسته به تعداد افراد می توانید مقدار تجهیزات را کم یا زیاد کنید.

دلمه یکی از خوشمزه ترین غذاهای مدیترانه و خاورمیانه است که از قدیم الایام در کشورهای این مناطق تهیه می شده است. پر کردن سبزیجاتی مانند سبزیجات برگ دار، کلم، گوجه فرنگی، بلغور، پیاز، کدو تنبل و بادمجان با انواع حبوبات، سبزیجات و پروتئین.

خامه ترش یک غذای اصلی است اما در دسرها بسیار محبوب است. این غذای لذیذ را می توانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید.

با ما همراه باشید تا طرز تهیه یکی از خوشمزه ترین گوش ماهی ها یعنی پوست برگ را با دو روش مختلف پرکردن برگ به شما آموزش دهیم.

برگ های سبز

مواد لازم برای پوست سر برگ (برای 6 نفر)

  • موی برگ: 1 کیلوگرم
  • گوشت چرخ کرده: 500 گرم
  • سبزیجات شیرین: 400 گرم (شیرین، پیاز، پیاز، شوید)
  • پیاز متوسط: 3 عدد نگینی خرد شده
  • پیله: دو سوم اندازه
  • برنج: دو سوم پیمانه
  • جوانه گندم: دو سوم پیمانه
  • رب انار: 2 قاشق چایخوری
  • ماست: 2 قاشق غذاخوری
  • دیبرا: 100 گرم
  • زرشک: 3 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه کاری: به میزان لازم

تجهیزات لازم را از ای بی سی مگخریداری کنید

طرز تهیه برگ مو

برگ موی تبریزی را بمالید

1.
برای شروع، پیازها را با کمی روغن در تابه تفت دهید تا طلایی شوند. سپس گوشت چرخ کرده را داخل آن می ریزند.

اسپری مو را با ماست بپاشید

.
وقتی گوشت کمی تغییر کرد، ادویه ها را اضافه کنید.

یک برگ موی عربی بمالید

3.
بعد از اینکه گوشت با ادویه ها سرخ شد سبزی، مغزها، بلغور و برنج را اضافه کنید.

فولیکول بدون مو

4.
در آخر نصف کره را به مخلوط ماست اضافه کنید و نمک را اضافه کنید و مواد داخل مربا را هم بزنید.

نکات: در این فرآیند می توانید به جای ماست رب آلو یا رب انار را به مواد اضافه کنید.

عزیز a!

5.
برگ ها را پس از شستن مدتی در آب جوش خیس کرده و سپس خرد می کنند.

برای پرکردن دلمه بهتر است برگ ها را روی میز یا میز پخت و پز قرار دهید و قسمت بالایی آن پشت آن ها (ناحیه با دید برجسته) باشد. سپس مواد را روی برگ ها بگذارید و مانند شکل بپیچید.

نکات: برای فولیکول ها بهتر است برگ هایی بخرید که اندازه متوسط ​​و دارای رگ های خونی خوب، رنگ روشن تر و سوراخ ها عمیق و فرورفته نباشند.

مربا را تزئین کرده و بپیچید

6.
همچنین می توانید از این روش برای برش دادن گوش ماهی مطابق تصویر استفاده کنید.

طرز تهیه سس شیرین

7.
کف قابلمه را با دو لایه مو بپوشانید. گوش ماهی ها را در یک ردیف قرار دهید و یک بشقاب در انتها قرار دهید.

2 فنجان آب روی خمیر بریزید و بگذارید 1.5 تا 2 ساعت بپزد. در 30 دقیقه آخر پخت، رب انار را با یک لیوان آب مخلوط کرده و بریزید و روی دلمه ها بریزید.

در آخر بقیه کره را روی دلمه ها قرار دهید و آن ها را آماده سرو کنید.

با حضور مجمع

8.
بعد از اینکه دلمه ها را در ظرف سرو گذاشتید روی آن ها را با زرشک و پیاز داغ تزئین کنید.

.

[ad_2]

Back to top button