چطور شامی بابلی درست کنیم؟
[ad_1]
در این فیلم های آموزشی آشپزی ای بی سی مگمگ طرز تهیه غذاهای بابلی را به شما آموزش می دهد. شام بابلی یکی از اصیل ترین و خوشمزه ترین غذاهای شمالی است.
برای طبخ شام های بابلی از گیاهان کوهی مانند مریم گلی استفاده می کنند که عطر و طعم بسیار مطبوعی به این غذا می دهد. طعم این شامی با همه شامی ها و کباب ها متفاوت است.
غذای بابلی (برای 8 نفر)
- سبزیجات شامی بابلی: 400 گرم (خام یا بخارپز)
- گوشت گاو بدون چربی: 400 گرم
- تخم مرغ: 3 تا 4 عدد
- پیله: 1 رفی
- پیاز: 1 عدد
- سیب زمینی: 2 مثقال
- گردو خرد شده: نصف پیمانه
- زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و نمک در صورت نیاز
طرز تهیه غذای بابلی
1.
برای شروع تکه های گوشت را با پیاز در روغن تفت دهید.
.
وقتی رنگ گوشت کمی تغییر کرد، همه ادویه ها به جز نمک را اضافه کنید.
3.
1.5 فنجان آب جوش به گوشت اضافه کنید و بگذارید بپزد.
4.
در تابه ای دیگر خمیر و سیب زمینی را در کمی آب بجوشانید.
5.
پس از پختن گوشت و آرد و سیب زمینی آنها را در آبکش بریزید تا بپزند و کاملا خنک شوند. بعد از خنک شدن مواد، پانچ کنید.
6.
بعد از هم زدن گوشت، سیب زمینی و مغزها، سبزی ها را به همراه نمک و مغزها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. می توانید مواد را در چرخ گوشت تکرار کنید تا همان بافت به دست آید.
7.
تخم مرغ ها را یکی یکی به مایه اضافه کنید تا مایه کامل شود. به این مقدار مواد 4 تخم مرغ اضافه کردیم.
8.
عدس را بپزید و در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
.
[ad_2]