آشپزی

چطور پودینگ موز درست کنیم؟


در این قسمت از فیلم های آموزشی آشپزی طرز تهیه پودینگ موز را به شما آموزش می دهد.

اگر به دنبال یک دسر خوشمزه و نرم هستید، پودینگ موز انتخاب خوبی است. یک دسر سرد و خوشمزه که برای روزهای بهاری و تابستانی با قهوه مناسب است. بهتر است پودینگ موز را از شب قبل تهیه کنید و بگذارید خوب در یخچال بماند تا خوشمزه ترین دسر را دریافت کنید.

روش تهیه پودینگ موز به اوایل قرن نوزدهم باز می گردد. زمانی که از طریق ایجاد کشتی بخار، موز از آمریکای مرکزی و جنوبی به آمریکای شمالی گسترش یافت. در آن زمان موز زیاد کشت نمی شد و میوه ای خاص به حساب می آمد.

پودینگ موز در ابتدا با کیک اسفنجی درست می شد، اما با گذشت زمان این روش تغییر کرد. یکی از ماندگارترین تغییرات استفاده از بیسکویت به جای کیک بود که پودینگ را آسانتر و سریعتر کرد.

طرز تهیه پودینگ موز

مواد لازم برای پودینگ موز (برای 8 نفر)

  • موز: 4 مثقال
  • شکر: یک سوم پیمانه
  • دیبرا: 300 گرم
  • شیر سرد: 2 فنجان
  • پنیر خامه ای: 200 گرم
  • مینی کوکی نارگیلی یا بیسکویت پتی: 4 بسته
  • روی تخم مرغ: 2 مثقال
  • خامه قنادی: 300 گرم
  • ذرت: 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل: 1 قاشق غذاخوری

خرید پوست موز در ای بی سی مگ

طرز تهیه پودینگ موز

شیر و تخم مرغ

1.
در قابلمه ای نصف شیر سرد را با زرده تخم مرغ، نشاسته ذرت، وانیل و شکر مخلوط کنید تا شیر و شکر حل شود. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.

پودینگ ساده

2.
وقتی نشاسته ذرت کاملا در شیر حل شد، شیر باقیمانده را در قابلمه می ریزند. مخلوط را مدام هم بزنید تا خنک شود.

پودینگ

3.
وقتی مخلوطتان غلیظ شد، کره و وانیل را اضافه کنید. روی پایه را با سلفون یا پلاستیک بپوشانید تا مسدود نشود.

کرم رنگ

4.
در حالی که پودینگ هنوز سرد است، 3 یا 4 ساعت قبل از شستن، شیرینی خامه ای را که گرفته اید در یخچال آماده کنید. مطمئن شوید که خمیر خامه ای کاملا رایگان است.

دستور داد او را بزنند

5.
خامه را با همزن برقی بزنید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که کرم مانند تصویر شکل بگیرد و زبان همزن در جای خود بماند. پنیر خامه ای را اضافه کنید و کمی مخلوط کنید. خامه را در یخچال بگذارید تا پودینگ سبک شود.

طرز تهیه پودینگ دسر

6.
وقتی پودینگ کاملا خنک شد مخلوط خامه و پنیر را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید.

دسر موز و خامه

7.
یک پا را در شیر گرم آغشته کنید و بین لایه ها توقف کنید تا خشک شود. سپس یک لایه موز خرد شده و سپس یک لایه پودینگ اضافه کنید. همچنین می توانید نارگیل خرد شده را به موز اضافه کنید تا طعم آن بهتر شود. این ترتیب را تکرار کنید و لایه ها را تکرار کنید تا مواد کامل شود.

پودینگ موز لایه ای

8.
حداقل یک شب بماند و سرو کنید.

خرید سرویس آشپزی زرساب 10 در ای بی سی مگ

.

مجله خبری ای بی سی مگ

ای بی سی مگ یک وب سایت خبری و علمی در حوزه فیلم و سینما، تکنولوژی و لوازم خانگی با جدیدترین اخبارهای این حوزه می باشد. خوشحالیم بتوانیم مطالب مفیدی را برای شما ارائه دهیم.
دکمه بازگشت به بالا