چطور شیر برنج درست کنیم؟

[ad_1]

طرز تهیه شیر برنج خوشمزه

در این قسمت از آموزش تصویری آشپزی ای بی سی مگمگ طرز تهیه شیر مجلسی 4 تا 6 نفره را به شما آموزش می دهد شیر برنج یک غذای جهانی ساده و خوشمزه است که در بسیاری از فرهنگ ها یافت می شود.

این غذا قرن هاست که در آسیا وجود داشته است. شیر برنج در ایران جایگاه ویژه ای دارد و در اکثر شهرها پخته می شود. این غذا را می توان به صورت گرم به عنوان میان وعده، صبحانه یا هنگام افطار در ماه مبارک رمضان و سرد به عنوان دسر سرو کرد.

شیر برنج را با پودر دارچین و گل رز تزیین می‌کنیم، اما می‌توانید آن را با مربا، آجیل یا میوه‌های خشک نیز میل کنید.

مقدار موادی که در این دستور استفاده می شود می تواند برای حدود 5 نفر بزرگسال باشد، اما بسته به نیاز افراد می تواند برای 4 تا 6 نفر کافی باشد.

طرز تهیه شیر برنج خوشمزه

مواد لازم برای شیر برنج (برای 4 تا 6 نفر)

  • برنج ایرانی: 1 پیمانه (ترجیحا نصف دانه)
  • شیر: 1 لیتر
  • گل رز: نصف اندازه
  • شکر: 8 قاشق غذاخوری
  • آب: 2 لیتر
  • گل رز: نصف اندازه
  • صبحانه: 3 قاشق غذاخوری
  • پودر هل: 1 قاشق چایخوری مربا

لبنیات را از ای بی سی مگخریداری کنید

طرز تهیه شیر برنج

برنج خیس

1.
برنج را در قابلمه بریزید و نصف آب را اضافه کنید. وقتی آب به جوش آمد، حرارت کاهش می یابد. در تابه را باز بگذارید و هر 10 دقیقه یکبار هم بزنید تا برنج ته نگیرد.

نکات: اگر نصف دانه برنج ندارید، برنج معمولی را از شب قبل در آب ولرم خیس کنید، آبکش کنید و بین حوله تمیز قرار دهید و با دست یا چرخ گوشت کمی خرد کنید.

طرز تهیه شیر برنج ساده

2.
مابقی را به تدریج و وقتی آب برنج تمام شد ریخته می شود. هر 10 دقیقه در تابه را هم بزنید تا برنج کاملاً اشباع شود و مخلوط نسبتاً یکدست شود.

شیر برنج با خامه

3.
وقتی برنج کاملا پخت شیر ​​را 3 بار اضافه کنید. هر بار که شیر اضافه می کنید، یک ربع به برنج زمان بدهید تا خوب بخورد.

شیر برنج

4.
وقتی تمام شیر داخل آن ریخته شد، مرتب هم بزنید تا مخلوط شیر و برنج کاملاً یکدست شود.

طرز تهیه شیر برای 6 نفر

5.
در این فرآیند شکر را اضافه کنید. مقدار شکر کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد، اما شیر برنج باید شیرینی ملایمی داشته باشد.

فشار دادن

6.
سپس گلاب و هل را اضافه کنید. اگر پودر هل کدر شد، می توانید آن را از صافی دم کنید تا دانه های آن در شیر پیدا نشود و سپس آن را در شیر برنج بریزید.

دستور تهیه شیر برنج

7.
شعله گاز را خاموش کنید. خامه گرم شده را با یک قاشق غذاخوری شیر برنج مخلوط کرده و در شیر برنج بریزید.

محفظه شیر برنج

8.
شیر برنج آماده است و می توانید روی آن را با دارچین و گلاب و پسته و بادام خرد شده تزیین کنید.

خدمات آشپزی AMJS 12 را از ای بی سی مگخریداری کنید

.

[ad_2]

دکمه بازگشت به بالا