طرز تهیه سس قارچ برای لذیذتر کردن انواع غذا
[ad_1]
سس یکی از محبوب ترین غذاها در انواع غذاهاست. از سس های آماده موجود در فروشگاه ها گرفته تا سس های تازه، دو یا سه مدل در هر میز وجود دارد. در این مقاله می خواهیم شما را با خوشمزه ترین و پرطرفدارترین سس هایی آشنا کنیم که می توانند غذاهای مختلف را خوشمزه تر از سس های خود کنند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه سس قارچ خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
سس قارچ
سس قارچ یکی از سس های خوشمزه و پرطرفدار است که بافتی نرم و شیرین دارد. این سس را می توان با انواع غذاها مانند استیک مرغ، استیک گوشت، سیب زمینی سرخ شده و برگر و سرخ شده سرو کرد.
مخلوط کردن
- قارچ: 200 گرم
- شیر: یک لیوان
- آب پرتقال تلخ: یک قاشق چایخوری
- خامه: 2 قاشق غذاخوری
- دیبرا: 50 گرم
- آویشن: 2 قاشق چایخوری
- آرد سفید: 2 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه
طرز تهیه سس قارچ
1.
برای تهیه این سس قارچ خوشمزه ابتدا قارچ های خرد شده را با کره، نمک و آبلیمو تفت دهید تا آب آن جذب شود و سرخ شود.
2.
در این مرحله کره را در قابلمه ای بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم ذوب شود.
سپس آرد را اضافه کرده و آرد و کره را چند دقیقه روی آتش مخلوط کنید تا خوب مخلوط شود.
3.
وقتی کره و آرد خوب مخلوط شدند، یک لیوان شیر، خامه، نمک، فلفل و آویشن را اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا آرد گلوله نشود. این کار را چند دقیقه انجام دهید تا سس غلیظ شود.
4.
وقتی سس خیلی غلیظ شد، قارچ های تفت داده شده را داخل سس بریزید و خوب مخلوط کنید تا سس قارچ آماده شود.
5.
اگر سس قارچ غلیظ و غلیظ نیست، می توانید یک قاشق غذاخوری آرد را با دو قاشق غذاخوری شیر مخلوط کرده و به سس اضافه کنید.
همچنین اگر سس خیلی غلیظ بود، می توانید آن را با شیر نرم کنید.
–
ای بی سی مگدسترسی آسان به محصولات را برای افرادی با مهارت های حرفه ای تولید ویدیو فراهم می کند. اگر فکر می کنید استعداد، مهارت، توانایی، انگیزه و اراده لازم برای ساختن یک فیلم را دارید، با ای بی سی مگمگ تلنت همراه باشید.
برای اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.
.
[ad_2]