آشپزی

چطور کیک سه شیر درست کنیم؟


در این قسمت از فیلم های آموزشی آشپزی ای بی سی مگمگ طرز تهیه تری کیک مکزیکی یا “کیک Tres leches” را به شما آموزش می دهد که یک کیک خیس بسیار خوشمزه و پرطرفدار است.

کیک سه شیری مکزیکی شبیه کیک اسفنجی ساده است با این تفاوت که وقتی پخت تمام شد به صورت ترکیبی از سه نوع شیر ذوب می شود. نمونه های دیگری از کیک های مرطوب مانند تیرامیسو در کشورهای دیگر وجود دارد.

درست کردن کیک با سه میلک شیک هرگز سخت نیست، اما استراحت در مراحل مختلف به زمان زیادی نیاز دارد. در نتیجه بهتر است این دسر خوشمزه و تازه را از روز قبل برای مهمانی یا جشن تهیه کنید. این کیک در کنار قهوه و چای یکی از لذت بخش ترین عصرهای بهار و تابستان است.

طرز تهیه کیک ترس نرم

مواد لازم برای کیک با سه میلک شیک (برای 6 نفر)

  • آرد سفید: 1.5 پیمانه
  • شیر: 250 میلی لیتر
  • شکر: یک پیمانه
  • خامه قنادی: 250 گرم
  • شیر عسل: 200 میلی لیتر
  • شیر نارگیل: 250 میلی لیتر
  • تخم مرغ: 5 مثقال
  • کره آب شده: نصف پیمانه
  • وانیل: نصف قاشق چایخوری
  • پودر خاکستر: 1 قاشق غذاخوری

مواد لازم سه میلک شیک را از ای بی سی مگخریداری کنید

طرز تهیه سه کیک شیری

سه کیک نارگیلی

1.
تخم مرغ ها را از قبل هم بزنید تا گرم بماند. سپس با وانیل و شکر در همزن برقی هم می زنند.

کیک سه شیر بوقلمون

2.
تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا کرمی، نرم و کشدار شوند.

کیک شیر

3.
در این مرحله کره یا اسانس ذوب شده را اضافه کرده و کمی بریزید تا با مواد ریز مخلوط شود.

کوکی های مکزیکی

4.
آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و در مرحله 3 مایه کیک را اضافه کرده و با قاشق به آرامی مخلوط کنید.

3 عدد کیک وانیلی شیر

5.
در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید. روی ظرف فر روغن یا کره سفت بپاشید و سپس آرد بپاشید. بستنی را به آرامی به قالب منتقل کنید و به مدت 40 دقیقه در فر با دمای 180 درجه قرار دهید.

اگر از سولاریوم برای پخت استفاده می کنید، گزینه پخت را انتخاب کنید و دما را روی 160 درجه تنظیم کنید.

در صورت استفاده از قالب کیک گرد باید به قطر 24 سانتی متر و در صورت استفاده از قالب مستطیلی ابعاد آن 20*25 سانتی متر باشد. توجه داشته باشید که این کیک نباید خیلی غلیظ باشد.

کیک های خیس

6.
تا آن زمان شیر نارگیل، شیر عسلی و شیر معمولی را با هم مخلوط کنید.

طرز پخت سه قرص شیر

7.
در پایان زمان پخت کیک را از فر خارج کرده و از یک تکه چوب برای اطمینان از پخت کامل آن استفاده کنید. 2 یا 3 ساعت اجازه دهید کیک کاملا خنک شود سپس با یک برش یا سیخ چوبی سوراخ کوچکی برش دهید و با چاقو برش دهید.

از لیچ بترسید

8.
مخلوط شیر را روی کیک بریزید و بگذارید 2 ساعت در یخچال بپزد. در مرحله بعد خمیر خامه ای را طبق دستور روی بسته آماده کرده و روی کیک قرار دهید.

.

مجله خبری ای بی سی مگ

ای بی سی مگ یک وب سایت خبری و علمی در حوزه فیلم و سینما، تکنولوژی و لوازم خانگی با جدیدترین اخبارهای این حوزه می باشد. خوشحالیم بتوانیم مطالب مفیدی را برای شما ارائه دهیم.
دکمه بازگشت به بالا