چطور باقالی پلو با ران بوقلمون درست کنیم؟
[ad_1]
باقالی پلو با گوشت یا مرغ یکی از غذاهای رسمی و مجلسی ایران است که در اعیاد و مراسم مهم سرو می شود. اما برای تنوع و جذابیت بیشتر می توانید این غذا را با ران بوقلمون نیز بپزید. در این قسمت از فیلم های آموزشی آشپزی ای بی سی مگمگ طرز تهیه لوبیا پلو با بوقلمون را به شما آموزش می دهد. با این دستور می توانید باقالی پلو مجلسی را در منزل تهیه کنید. با ما همراه باشید تا ببینید آیا پختن لوبیا پلو آنقدرها هم که فکر می کنید سخت نیست.
مواد لازم لوبیا پلو با بوقلمون (برای 3 نفر)
- لوبیا سبز: 200 گرم
- برنج سفید: 3 وعده
- شوید خشک: 3 تا 4 قاشق غذاخوری
- ران بوقلمون: 1 عدد
- پیاز: 3 مثقال
- سیر: 4 حبه
- دیبرا: 50 گرم
- هویج: 1 عدد کوچک
- در صورت نیاز زعفران
- چوب دارچین: 1 عدد
- پودر لیمو عمانی: 1 قاشق چایخوری
- هل: 2 عدد
- فلفل سیاه، زردچوبه، فلفل کاری، فلفل دارچینی و در صورت نیاز نمک
طرز تهیه لوبیا پلو با بوقلمون
1.
پیاز را نگینی خرد کرده و در کره تفت دهید تا نرم شود.
2.
وقتی پیازها خشک شدند، هویج و سیر خرد شده را اضافه کنید و دوباره تفت دهید.
3.
ران های بوقلمون را کنار پیاز، هویج و سیر در قابلمه بریزید و این کار را تکرار کنید تا دو طرف آن کمی طلایی شود.
4.
بعد از سرخ شدن دو طرف ران بوقلمون، همه ادویه ها به جز نمک و یک لیوان آب جوش اضافه کنید. در این مرحله نیمی از زعفران تمام شده را روی بوقلمون بریزید و بگذارید 3 تا 4 ساعت با حرارت ملایم بپزد.
5.
3 فنجان برنج از قبل آسیاب شده را بجوشانید. لوبیاها را بشویید. وقتی برنج جوش آمد، حبوبات پخته شده را با آن مخلوط کنید و سپس آبکش کنید. آویزان کردن قبل از برنج بسیار مهم است.
6.
برای تهیه لوبیا پلو ابتدا تحیج مورد علاقه خود را در انتهای قابلمه قرار دهید سپس برنج و حبوبات را آبکش کنید و شوید را خشک کنید و در صورت تمایل کمی دارچین به لایه های داخل تابه اضافه کنید. در آخر می توانید زعفران برنج را کمی بچکانید. تابه را در قابلمه قرار دهید تا برنج بپزد.
7.
در نیمی از بوقلمون نمک اضافه کنید. در پایان پخت وقتی بوقلمون کاملا سفت شد بقیه زعفران را اضافه کنید.
.
[ad_2]