چطور بیف استراگانف درست کنیم؟
[ad_1]
همانطور که از نام بیف استراگانوف پیداست، این یک غذای روسی است. اما همه نمی دانند که چگونه بیف استراگانف را درست کنند یا نام بیف استراگانف به چه معنی است.
این غذا برای اولین بار در روسیه در قرن 19 ساخته شد. گفته می شود که گوشت گاو استراگانف از کلمه استراگات گرفته شده است که در زبان روسی به معنای رشته است. دستور تهیه گوشت گاو استراگانف به زودی در سایر کشورهای اروپایی، آمریکای شمالی، استرالیا و حتی ایران گسترش یافت.
طرز تهیه استروگانف از گوشت گاو روسی اولین بار در کتابچه ای به نام «هدایایی برای زنان خانه دار» نوشته شد. طبق دستور تهیه شده در این کتاب، پوسته حاوی خردل، آب میوه و قلم است. اما روش های طبخ با توجه به جغرافیای منطقه به تدریج تغییر کرد و کشورهای مختلف از مواد مختلفی برای طبخ آن استفاده کردند.
برخی از تغییرات شامل تفاوت در روش برش و طعم گوشت است، در حالی که برخی دیگر شامل حذف و اضافه کردن غذا و استفاده از مرغ به جای گوشت گاو است. در برخی کشورها بیف استروگانف را با برنج و در برخی مناطق مانند ایران با نان فرانسوی و سیب زمینی سرخ کرده سرو می شود.
در این قسمت از فیلم های آموزشی آشپزی ای بی سی مگمگ طرز تهیه بیف ایرانی استراگانف با خامه و گوشت گاو را به شما آموزش می دهد.
مواد لازم برای بیف استراگانف
- گوشت گاو: 500 گرم
- قارچ: 500 گرم
- خامه: 200 گرم
- سیب زمینی: 1 عدد
- تونگولو: 1 عدد
- دیبرا: 30 گرم
- آرد سفید: 2 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه گوشت گاو استراگانف
1.
برای شروع، گوشت گاو را که ریز خرد کرده اید، در تابه ای روی حرارت متوسط با کمی کره و روغن تفت دهید تا نرم شود.
2.
پس از سرخ شدن گوشت، آن را از تابه خارج کرده و پیازهای خرد شده را در تابه تفت دهید تا روشن و کمی طلایی شود.
3.
آرد را به پیازها اضافه کنید و با پیازها کمی تفت دهید.
4.
وقتی آرد پخته شد، گوشت سرخ شده را در قابلمه ریخته و به آب در حال جوش اضافه می کنیم. آب جوش بریزید تا روی گوشت را بپوشاند.
5.
در ظرف را ببندید و حرارت را کم کنید تا 2 یا 3 ساعت بجوشد.
6.
سیب زمینی ها را ریز خرد کرده و بشویید. سپس آنها را با حوله خشک کنید و در تابه ای که کاملا داغ شده و سرخ شده قرار دهید.
7.
وقتی گوشت کاملا پخت، قارچ خرد شده و فلفل سیاه را اضافه کنید.
8.
در پایان پخت خامه و نمک را به گوشت و قارچ اضافه کنید و مخلوط کنید. گوشت گاو استراگون را در ظرف سرو بریزید و روی سیب زمینی های خرد شده قرار دهید.
طرز تهیه و عکس: مریم ابراهیمی
.
[ad_2]