چطور چیکن برگر درست کنیم؟
[ad_1]
اگر شما هم می خواهید غذاهای سالم را در سبک زندگی خود بگنجانید و به جای فست فودهای مخرب، غذاهای سالم بخورید، با این قسمت از آموزش پخت و پز با ای بی سی مگمگ همراه باشید تا طرز تهیه مرغ برگر خانگی را به شما آموزش دهیم. طرز تهیه مرغ برگر یا مرغ برگر بسیار شبیه همبرگر است و یادگیری آن آسان است. ما به عنوان جایزه به شما طرز تهیه سس تارتار را آموزش می دهیم که طعم هر ساندویچی را خوشمزه تر می کند.
ساندویچ های خانگی خوشمزه با ظاهری هیجان انگیز می تواند ما را از فکر خراب شدن فست فود دور کند. فقط یک ساندویچ مرغ ممکن است مانند یک ساندویچ فریبنده نباشد، اما یک برگر مرغ کبابی هوس همه را برمی انگیزد. برگر مرغ یا برگر مرغ یک غذای سالم و خوشمزه است که وقتی می خواهید یک غذای سریع میل کنید به راحتی در خانه درست می شود.
مواد لازم برای برگر مرغ (مناسب برای 6 نفر)
- سینه مرغ بدون استخوان: 2 مثقال
- مرغ مرغ بدون استخوان: 1 عدد
- تونگولو: 1 عدد
- سیر: 2 حبه
- جعفری: 3 قاشق غذاخوری
- قارچ سرخ شده: 300 گرم
- پنیر موزارلا: 3 قاشق غذاخوری
- برش های چدار به میزان لازم
- سس کچاپ: 1.5 قاشق چایخوری
- سس خردل: 1.5 قاشق غذاخوری
- آویشن: یک قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و زیره در صورت نیاز
مواد لازم برای سس تارتار
- سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری
- غذای خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
- سس کچاپ: 2 قاشق چایخوری
- پیاز ریز خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
- در صورت نیاز نمک، فلفل سیاه و آبلیمو
طرز تهیه همبرگر مرغ
1.
مرغ بدون پوست و تمیز را از طریق آسیاب یا همزن کاملاً مخلوط کنید. قارچ و پیاز سرخ شده را داخل مخلوط بریزید و دوباره مخلوط کنید.
.
وقتی مرغ، قارچ و پیاز کاملا مخلوط شدند، پنیر موزارلا، جعفری آسیاب شده، خردل و سس کچاپ، سیر، آویشن، زیره، فلفل سیاه و نمک را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.
3.
وقتی همه مواد با هم ترکیب شدند، یک مایه به اندازه قطر نان همبرگر بردارید و مانند شکل در کیسه سرد یا کاغذ روغنی نشده به ارتفاع 1 تا 1.5 سانتی متر باز کنید. سپس برگرها را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کنند.
4.
می توانید سس تارتار را در حالی که مایه همبرگر را در یخچال نگه دارید تهیه کنید. سس مایونز، سس کچاپ، فلفل، جعفری، فلفل سیاه، آبلیموی تازه، نمک و پیاز را در ظرفی با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
5.
وقتی همبرگرها حدود یک ساعت استراحت کردند، ماهیتابه یا ماهیتابه معمولی را با قلم مو بمالید و روی آتش بگذارید. سپس همبرگرها را با کیسه سرد یا کاغذ چرب نشده ای که زیر آنها گذاشته اید بردارید و در قابلمه داغ قرار دهید.
6.
مطمئن شوید که قابلمه کاملا گرم است. در حین پخت شعله را روی حرارت قرار دهید تا آب چسبیده به مرغ خارج نشود و همبرگرها آبدار بمانند. بعد از 3 تا 5 دقیقه برگر را تکرار کنید تا به همان اندازه بپزد.
7.
بعد از چرخاندن پنیر برگر، یک تکه چدار را روی آن قرار دهید تا گرم شود.
8.
روی نان همبرگر کمی سس تارتار بمالید و برگر را به همراه سایر ظروف روی نان قرار دهید.
.
[ad_2]