چطور کرپ فرانسوی درست کنیم؟
[ad_1]
اگر به دنبال یک صبحانه خوشمزه فرانسوی هستید، کرپ ها انتخاب خوبی هستند. کرپ ها شبیه پنکیک هستند، با این تفاوت که نازک تر و نرم تر هستند. این صبحانه خوشمزه احتمالا اولین بار در قرن سیزدهم در شمال فرانسه ساخته شد و نام آن از کلمه لاتین crispus گرفته شده است. طرز تهیه کرپ فرانسوی ساده است و کمی زمان می برد. می توانید با میوه های تازه، نوتلا یا سس شکلاتی و خامه سدر و یک صبحانه هیجان انگیز در تعطیلات خود کرپ درست کنید. مواد کرپ در هر خانه ای یافت می شود. می توانید دستور پخت زیر را از مجموعه دنبال کنید آموزش تصویری آشپزی برای صبحانه یک کرپ فرانسوی خوشمزه تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه کرپ فرانسوی
- شیر: نصف فنجان (150 میلی لیتر)
- آرد سفید: نصف اندازه (150 میلی لیتر)
- شکر: 3 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ: 2 مثقال
- کره آب شده: 25 گرم
- وانیل: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه کرپ فرانسوی
1.
برای شروع، از همزن برقی یا مخلوط کن تخم مرغ ها را با شکر و وانیل مخلوط کنید تا شکر حل شود.
.
کره ذوب شده را به مواد اضافه کنید و تکرار کنید.
3.
آرد سفید را به مخلوط اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
4.
بعد از یک دست 3 مرحله از مخلوط شیر را اضافه کنید. بعد از هر مرحله مواد را خوب مخلوط کنید تا آرد پف نکند.
5.
کرپ باید به نازکی تصویر باشد تا به راحتی روی تابه پهن شود. کرپ ها کوچکتر از پنکیک هستند. مایه را در قالب می ریزند تا پس از پخش شدن در قابلمه، خیلی نازک یا غلیظ نشود. یک کاسه بزرگ بدون کرپ برای یک قابلمه به قطر 20 سانتی متر کافی است.
نکات: قابلمه نیازی به روغن ندارد.
6.
بلافاصله پس از ریختن مایه در قابلمه یا ماهیتابه، قابلمه را بالا آورده و برگردانید تا مایه در تمام قابلمه پخش شود. دمای گاز را پایین نگه دارید.
7.
وقتی یک طرف کرپ طلایی شد، طرف دیگر آن نیز طلایی می شود.
8.
می توانید کرپ را پر کنید یا آن را پر کنید و مانند پیتزا با استفاده از خامه و میوه تازه برش بزنید.
.
[ad_2]