چطور خورش کرفس مجلسی درست کنیم؟

[ad_1]

طرز تهیه کرفس مجلسی

آش کرفس مجلسی یکی از غذاهای اصیل ایرانی است. این سوپ یک غذای سالم است زیرا فیبر بالایی دارد. اگر دستور پخت سوپ کرفس به درستی رعایت شود و غذا به خوبی ست شود، تبدیل به یکی از خوشمزه ترین سوپ های ایرانی می شود. سوپ کرفس را می توان با مرغ و گوشت درست کرد. سوپ کرفس با مرغ طرفداران خود را دارد و به سرعت تهیه می شود. اما در این قسمت از آموزش تصویری آشپزی ای بی سی مگمگ طرز تهیه کرفس مجلسی با حبوبات و گوشت را به شما آموزش می دهد. البته لوبیا جزء مواد اصلی این سوپ نیست و در صورت تمایل می توانید آن ها را حذف کنید.

طرز تهیه کرفس مجلسی

مواد لازم برای سوپ کرفس

  • کرفس: دسته کامل (با برگ)
  • میوه های سرخ شده: 1 قاشق غذاخوری
  • جعفری: 200 گرم
  • فلفل خشک: 1 قاشق غذاخوری
  • گوشت سرخ شده: 400 گرم
  • لوبیا چیتی: نصف فنجان
  • پیاز: 3 مثقال
  • رب انار: 2 قاشق چایخوری
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه و ادویه به میزان لازم

مواد اولیه پخت کرفس را در ای بی سی مگبخرید

دستور پخت سوپ کرفس

سوپ کرفس در دوران بارداری

1.
پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید تا تبدیل به عسل شود. گوشت را با پیاز عسلی هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند.

سوپ کرفس ساناز سانیا

.
وقتی رنگ گوشت تغییر کرد، گوجه فرنگی و ادویه را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

ظرف کرفس با پاستوریزه

3.
به اندازه کافی آب داخل قابلمه بریزید تا گوشت آب گرفته و گوشت خوب بپزد.

سوپ کرفس طرز تهیه

4.
شیره ای که از دیشب خیس شده را عوض کنید و بگذارید با آب تمیز بجوشد.

کرفس اصل ایرانی

5.
جعفری تازه را هم بزنید و سبزیجات سرخ شده را اضافه کنید. در آخر فلفل خشک را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید تا فلفل نسوزد.

نکات: می توانید ابتدا برگ های کرفس را با جعفری قرمز تازه و سپس سبزی و فلفل خرد شده اضافه کنید.

سلریا

6.
وقتی گوشت کاملاً پخت، کرفس و سایر سبزیجات سرخ شده را اضافه کنید.

سبزیجات سرخ شده

7.
رب گوجه فرنگی و انار را در تابه ای دیگر با کمی روغن سرخ کنید.

طرز تهیه کرفس با لوبیا

8.
لوبیاهای پخته شده را برداشته و به همراه رب گوجه فرنگی و انار به سوپ اضافه کنید. نمک را در این فرآیند تنظیم کنید. اگر سوپ غلیظ بود می توانید کمی آب جوش اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه بجوشد.

نکات: لوبیاها ماده اصلی این سوپ نیستند و می توانید آن ها را از سوپ حذف کنید.

طرز تهیه و عکس: مریم ابراهیمی

.

[ad_2]

دکمه بازگشت به بالا