چطور خورش کرفس مجلسی درست کنیم؟
[ad_1]
آش کرفس مجلسی یکی از غذاهای اصیل ایرانی است. این سوپ یک غذای سالم است زیرا فیبر بالایی دارد. اگر دستور پخت سوپ کرفس به درستی رعایت شود و غذا به خوبی ست شود، تبدیل به یکی از خوشمزه ترین سوپ های ایرانی می شود. سوپ کرفس را می توان با مرغ و گوشت درست کرد. سوپ کرفس با مرغ طرفداران خود را دارد و به سرعت تهیه می شود. اما در این قسمت از آموزش تصویری آشپزی ای بی سی مگمگ طرز تهیه کرفس مجلسی با حبوبات و گوشت را به شما آموزش می دهد. البته لوبیا جزء مواد اصلی این سوپ نیست و در صورت تمایل می توانید آن ها را حذف کنید.
مواد لازم برای سوپ کرفس
- کرفس: دسته کامل (با برگ)
- میوه های سرخ شده: 1 قاشق غذاخوری
- جعفری: 200 گرم
- فلفل خشک: 1 قاشق غذاخوری
- گوشت سرخ شده: 400 گرم
- لوبیا چیتی: نصف فنجان
- پیاز: 3 مثقال
- رب انار: 2 قاشق چایخوری
- رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
- زردچوبه و ادویه به میزان لازم
دستور پخت سوپ کرفس
1.
پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید تا تبدیل به عسل شود. گوشت را با پیاز عسلی هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند.
.
وقتی رنگ گوشت تغییر کرد، گوجه فرنگی و ادویه را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
3.
به اندازه کافی آب داخل قابلمه بریزید تا گوشت آب گرفته و گوشت خوب بپزد.
4.
شیره ای که از دیشب خیس شده را عوض کنید و بگذارید با آب تمیز بجوشد.
5.
جعفری تازه را هم بزنید و سبزیجات سرخ شده را اضافه کنید. در آخر فلفل خشک را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید تا فلفل نسوزد.
نکات: می توانید ابتدا برگ های کرفس را با جعفری قرمز تازه و سپس سبزی و فلفل خرد شده اضافه کنید.
6.
وقتی گوشت کاملاً پخت، کرفس و سایر سبزیجات سرخ شده را اضافه کنید.
7.
رب گوجه فرنگی و انار را در تابه ای دیگر با کمی روغن سرخ کنید.
8.
لوبیاهای پخته شده را برداشته و به همراه رب گوجه فرنگی و انار به سوپ اضافه کنید. نمک را در این فرآیند تنظیم کنید. اگر سوپ غلیظ بود می توانید کمی آب جوش اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه بجوشد.
نکات: لوبیاها ماده اصلی این سوپ نیستند و می توانید آن ها را از سوپ حذف کنید.
طرز تهیه و عکس: مریم ابراهیمی
.
[ad_2]