چطور ته‌چین مرغ درست کنیم؟

[ad_1]

طرز پخت مرغ

ته چین یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی است که در مهم ترین جشن ها و جشن ها سرو می شود. پایه چینی با گوشت، مرغ و بادمجان پخته می شود. پایه یک مرغ ساده مرغ سرخ شده با برنج است. برنج کم چرب با ماست و زرده تخم مرغ غلیظ است و خمیر غلیظ و خرد شده دارد. امکان پخت پایه مرغ در فر و بخارپز وجود دارد. طرز تهیه مرغ خیلی سخت نیست، اما نیاز به دقت و حوصله آشپز دارد. در این قسمت از آموزش تصویری آشپزی ای بی سی مگمگ تصمیم گرفتیم طرز پخت مرغ روی بخار و فر را با تمام نکات و جزئیات مهم به شما آموزش دهیم تا بتوانید به راحتی پایه مرغ خوشمزه را تهیه کنید.

طرز پخت مرغ

مواد لازم برای آب مرغ

  • برنج خشک (زنده): 450 میلی لیتر یا 1.5 فنجان
  • فیله مرغ: 400 گرم
  • ماست مرغ کمی ترش: 1 پیمانه
  • رویه تخم مرغ: 3 عدد
  • پیاز: 2 عدد متوسط
  • دیبرا: 100 گرم
  • زعفران: نصف قاشق چایخوری
  • زرشک: نصف پیمانه
  • کدو سبز، پودر هل، فلفل سیاه، دارچین و نمک: به میزان لازم

خرید تجهیزات پرکن مرغ در ای بی سی مگ

طرز تهیه سینه مرغ

پیاز سرخ شده

1.
برای شروع پیاز را نگینی خرد کرده در قابلمه قرمز رنگی بریزید و بعد از طلایی شدن از روی حرارت بردارید.

مرغ خرد شده

.
مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید و با کمی کره و روغن روی آتش تفت دهید. سپس زعفران تهیه شده با شیر را اضافه کنید.

ته چین مرغ مجلسی

3.
بعد از چند دقیقه زرشک و نصف پیاز داغ را با ادویه به مرغ اضافه کرده و نمک بزنید.

موضوع چین

4.
در یک کاسه بزرگ، زرده تخم مرغ، ماست را که باید کمی ترش باشد، کره آب شده، زعفران غلیظ، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.

آموزش مرغ کم

5.
برنج آسیاب شده را با ته بوقلمون مخلوط کنید.

آموزش مرغ کم

6.
ظرف مناسب داخل فر را انتخاب کنید و داخل فر را با برس آغشته به روغن کنید. برنج را در تابه بریزید.

گاز کم است

7.
مایه مرغ و زرشک را روی لایه اول برنج قرار دهید.

مرغ را در فر پایین بیاورید

8.
روی مرغ بریزید بقیه برنج له شده.

اگر می خواهید ته چین را در فر بپزید، روی ظرف را با فویل بپوشانید و چند سوراخ ایجاد کنید و در فر قرار دهید. در فر گازی دما را روی 180 درجه و در فر برقی 2 ساعت روی 160 درجه قرار دهید.

اگر می‌خواهید ته چین را با بخار آب درست کنید، آن را در قابلمه‌ای بگذارید و به مدت 2 تا 3 ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.

در آخر کف آن را با پیاز داغ، زرشک، خلال پسته و خلال بادام تزیین کنید.

طرز تهیه و عکس: مریم ابراهیمی

.

[ad_2]

دکمه بازگشت به بالا