چطور سبزی پلو ماهی شب عید درست کنیم؟

[ad_1]

سبزی پلو با ماهی مجلسی

سبزی پلو با ماهی در هر زمانی از سال قابل خوردن است، اما حتما با ما هم عقیده هستید که سبزی پلو با ماهی در شب عید طعم دیگری دارد. سبزی پلو با ماهی در شب عید یکی از سنت های دیرینه نوروز با خانه تکانی و پهن کردن سفره های هفت سین است. به همین دلیل است که ما در این مقاله لحظه ای را از دست نداده ایم آموزش پخت و پز ای بی سی مگمگ طرز تهیه سبزی پلو با ماهی مجلسی را برای شما آماده کرده است. خیلی ها سبزی پلو با ماهی قزل آلا را برای شب عید دوست دارند، اما می توانید از هر ماهی دیگری که دوست دارید در این دستور استفاده کنید.

مواد لازم برای سبزی پلو با ماهی مجلسی

  • ماهی
  • سبزی پلو: 300 گرم
    (شامل جعفری، گشنیز، برگ سیر تازه و تره فرنگی)
  • برنج: 4 پیمانه
  • سیر خرد شده: 6 حبه
  • پیاز خرد شده: 1 عدد بزرگ
    (آبمیوه را جدا کنید)
  • آب پیاز 1
  • دیبرا: 20 گرم
  • آرد: 5 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم
  • ترشی پرتقال: 1 عدد
  • لوبیا، نمک، زیره، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زنجبیل، دارچین، جوز هندی، آویشن و پودر سیر را در صورت نیاز با همزن بزنید.

مواد لازم سبزی پلو ماهی را از ای بی سی مگخریداری کنید

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی شب عید

مانه مارین

1.
در ظرفی آب، نصف سیر، آبلیموی تازه، 3 قاشق چایخوری زعفران، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.

طرز تهیه سبزی پلو با ماهی قزل آلا

2.
تکه های ماهی را روی مواد آماده شده قرار دهید و چندین بار تکرار کنید. سپس روی ماهی را بپوشانید و بگذارید 1 یا 3 ساعت در یخچال بماند.

3.
در آزمایش، ماهی را در 4 فنجان آب حاوی 150 میلی لیتر برنج می جوشانند. وقتی برنج خشک شد، سبزی ها آبکش شده و سریع آبکش می شوند.

4.
پیازهای خرد شده را که در آب چرخ کرده اید به همراه سیر باقی مانده به برنج و سبزیجات خرد شده اضافه کنید و با آنها مخلوط کنید.

5.
سس مورد نظر را کف تابه بریزید و یک لایه برنج با دارچین روی آن قرار دهید. در نهایت بقیه زعفران موجود در برنج را به صورت برنج در می آورند.

6.
در حین تهیه برنج، آرد و ادویه ها را مخلوط کرده و ماهی را به آرامی در آن هم بزنید.

7.
ماهی را سرخ کنید تا پوست آن در ماهیتابه روی حرارت بالا برود تا گوشت نرم شود. سپس حرارت کم می شود تا در مرکز ماهی به خوبی بپزد.

8.
در آخر ماهی را برگردانید و کره را روی آن قرار دهید و طرف دیگر آن را روی حرارت ملایم سرخ کنید.

طرز تهیه و عکس: مریم ابراهیمی

.

[ad_2]

دکمه بازگشت به بالا