چطور کیک شربتی (کیک باقلوا) درست کنیم؟
[ad_1]
کیک باقلوا (کیک باقلوا یا کیک شربتی) یکی از آن کیک های خوشمزه ای است که شاید برخی با آن آشنا نباشند; کیک اسفنجی دیگه ای که بعد از پخت شهد یا شربت ریخت. کیک شربتی شکلی نرم و طعمی بسیار لذیذ دارد. یکی از دلایل محبوبیت این کیک در بسیاری از شهرهای ایران، عطر و طعم این کیک است که از ترکیب هل، زعفران و گلاب به دست می آید. پس از آماده شدن، کیک باقلوا را به قطعات کوچک مساوی برش می دهیم تا شربت خوش طعم تر شود. بافت این کیک بسیار لطیف است و برش های کوچک آن خوردن آن را آسان می کند. که در آموزش تصویری آشپزی با ای بی سی مگمگ همراه باشید تا طرز تهیه کیک باقلوا یا کیک شربتی در خانه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای کیک باقلوا
- آرد سفید: 2 عدد
- شکر: 2 پیمانه
- تخم مرغ: 4 مثقال
- آب روغن: 1 لیوان
- پودر خاکستر: 1 قاشق چایخوری در هر سر بدون هیچ ماده ای
- آب: 1 فنجان
- ماست شیرین: 1 فنجان
- گلاب: یک چهارم پیمانه
- زعفران غلیظ درست می شود: به میزان لازم
- پودر هل: 1 قاشق چایخوری
- وانیل: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک باقلوا (کیک شربتی)
1.
با همزن برقی یا دستی تخم مرغ ها را با یک لیوان شکر، پودر هل، وانیل و کمی زعفران هم بزنید. به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط زرد و کشدار شود.
.
وقتی مخلوط خامه ای و کرمی شد، ماست و روغن را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.
3.
در این مرحله آرد را با آرد الک کرده و در چند مرحله به مواد اضافه کنید. از این پس این مواد از طریق زباله ها چرخانده می شوند.
4.
برای این کیک به قالبی به ابعاد 20 در 30 سانتی متر نیاز دارید. کف قالب را با روغن جامد چرب کنید و سپس آرد بپاشید. پس از کاشت آرد، قالب را برگردانده تا آرد اضافی از قالب خارج شود.
5.
بسیار مهم است که فر را به مدت 15 دقیقه قبل از خیس کردن کامل گرم کنید. یخ را در قالب ریخته و در فر قرار دهید. اگر از فر گازی استفاده می کنید دما را روی 180 درجه و اگر فر برقی دارید روی 160 درجه تنظیم کنید.
6.
برای تهیه شربت ریخته شده روی کیک، لیوان شکر باقی مانده را با آب، زعفران و گلاب مخلوط کرده و روی آتش بگذارید تا بجوشد.
7.
وقتی شکر کاملا حل شد و شربت شروع به جوشیدن کرد، شعله گاز را خاموش کرده و شربت را کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود.
8.
بعد از اینکه کیک از فر خارج شد، حداقل 3 ساعت به آن استراحت دهید. وقتی کیک کاملا خنک شد با چاقوی تیز به دلخواه برش بزنید و روی آن را با خلال دندان خرد کنید. شربت را به آرامی روی کیک بریزید. کیک را به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا شربت پخته شود.
طرز تهیه و عکس: مریم ابراهیمی
.
[ad_2]