طرز تهیه توپک پنیری؛ فینگرفود خوشمزه با مغز پنیر
[ad_1]
فینگرفودها به قدری محبوب و متنوع هستند که در دوره قبلی آموزش آشپزی در ای بی سی مگمگ، مواردی را به آموزش فینگرفود اختصاص دادیم. از کاری پنیر به یاد ماندنی گرفته تا رول پنیر مرغ و کاناپه با ژامبون و پنیر. انگشتان برای مهمانی ها و مهمانی ها عالی هستند. علاوه بر این برای کودکان غذای جذابی هستند و بسیار مورد استقبال قرار می گیرند. امروز طرز تهیه یک توپ از پنیر را به شما آموزش می دهیم که واقعا یک توپ سیب زمینی سرخ شده با دانه های پنیر است. با ما بمان.
توپ های پنیر
پنیر توپی یکی از آن غذاهای انگشتی خوشمزه و خوش طعمی است که با مواد مختلفی تهیه می شود.
این غذای نیش خوشمزه می تواند کیفیت میز پذیرایی شما را افزایش دهد.
مخلوط کردن
- برش تردمیل: یک بسته
- سیب زمینی متوسط: 5 مثقال
- تخم مرغ: 1 عدد
- آرد سفید: 1 پیمانه
- پنیر پیتزا: 200 گرم
- نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و آویشن: هر کدام یک قاشق چایخوری
طرز تهیه توپ پنیر
1.
برای تهیه توپک های پنیری ابتدا سیب زمینی ها را در نمک و روغن آغشته می کنند. سپس در فویل بپیچید و به مدت یک ساعت در فر قرار دهید تا بپزد (اگر نمی توانید در فر قرار دهید، می توانید سیب زمینی ها را در آب بپزید).
بعد از پخت، سیب زمینی ها را ریز خرد کرده، ادویه ها را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.
.
بعد از اینکه سیب زمینی ها را کاملا له کردیم، حدود یک قاشق غذاخوری سیب زمینی ها را داخل آن بریزید و صاف کنید. سپس پنیر پیتزا را داخل آن ریخته و به شکل گلوله در می آوریم.
3.
پس از آماده شدن همه گلوله ها، آنها را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کمی سفت شوند و شروع به سرخ کردن توپ ها می کنیم.
4.
برای پخت توپک های پنیری ابتدا گلوله ها را در آرد سفید آغشته کنید و کاملا در آرد فرو کنید تا تمام توپ پر شود.
5.
در این مرحله تخم مرغ ها را خوب هم می زنیم و سپس گلوله هایی را که در آرد آغشته کرده ایم قرار می دهیم تا شکل گلوله ها کاملا با تخم مرغ پر شود.
6.
در نهایت گلوله ها را در یک کاسه برش خورده قرار می دهیم تا کاملا با خمیر پوشیده شوند.
برای ترد شدن آرد سوخاری ها دوباره داخل تخم مرغ ها می ریزیم و با یک خرده نان ورقه شده دیگر تمام عرض توپ را می پوشانیم.
7.
پس از سرخ شدن توپک ها، روغن را در یک قابلمه کوچک بریزید (به طوری که توپ ها کاملاً در روغن غوطه ور شوند) و اجازه دهید روغن کاملا داغ شود.
سپس توپک های پنیر را در روغن آغشته کرده و خوب سرخ می کنیم تا طلایی و ترد شوند.
این توپ پنیر را می توانید با انواع سس سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
–
ای بی سی مگدسترسی آسان به محصولات را برای افرادی با مهارت های حرفه ای تولید ویدیو فراهم می کند. اگر فکر می کنید استعداد، مهارت، توانایی، انگیزه و اراده ساخت یک فیلم را دارید، به ای بی سی مگمگ تلنت بپیوندید.
برای اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.
.
[ad_2]