چطور دیزی سنتی ایرانی درست کنیم؟
[ad_1]
شیره یکی از رایج ترین و قدیمی ترین غذاهای ایرانی است. یکی از معدود غذاهایی بود که در دربار یا (با کمی تغییر) سر سفره های مردم عادی و کشاورزان خورده می شد. یکی از ویژگی های غذاهای باستانی ایران این است که در تمام مناطق ایران یافت می شود و روش های پخت آن با توجه به سبک هر منطقه متفاوت است. به همین دلیل در ایران انواع آب گوشت وجود دارد. مانند آب حشیش، آب شاهدانه، آب شاهدانه، آب شاهدانه یا حتی آب شاهدانه. دیزی سنتی یا دیزی سنگی اغلب نام محبوب این غذا است. با این قسمت از آموزش تصویری آشپزی با ای بی سی مگمگ همراه باشید تا طرز تهیه آبگوشت مجلسی یا دیزی سنتی ایرانی با گوشت گاو و دمبه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای آبگوشت
- گوشت گوسفند با استخوان: 800 گرم
- دم: 60 گرم
- لوبیا سفید: نصف فنجان
- نخود فرنگی: نصف فنجان
- گوجه فرنگی: 3 مثقال
- لیمو عمانی: 3 مثقال
- سیب زمینی: به طور متوسط 3 عدد
- پیاز: 1 عدد بزرگ
- در صورت نیاز زردچوبه، دارچین و پودر دارچین
- نمک: در صورت لزوم
طرز تهیه شیره مجلسی (دیزی سنتی).
1.
لوبیا سفید و لوبیا را یک شب در آب ولرم خیس کنید. قبل از پخت بشویید و در قابلمه قرار دهید.
.
گوشت، پیراشکی، پیاز و گوجه فرنگی را با دارچین به لوبیاها در قابلمه اضافه کنید.
3.
1.5 لیتر آب جوش به تابه اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی آب به جوش آمد کف ایجاد می شود که حاصل گوشت است. با استفاده از کاردک یا قاشق، کف را از آب جدا کنید.
4.
پس از پخته شدن گوشت، لیموهای عمانی را با چنگال خرد کنید و به مدت 15 دقیقه در آب ولرم خیس کنید و در آبگوشت بریزید.
5.
وقتی گوشت و حبوبات کاملا پخت، سیب زمینی ها را خرد کرده و داخل قابلمه می ریزیم. اجازه دهید 30 دقیقه دیگر مواد بپزند.
6.
بعد از اینکه تمام مواد پخت دیزی از ماهیتابه خارج شد، آنها را در تابه روی آتش قرار دهید، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. بعد از اینکه دمها سرخ شد و کمی سرخ شد، به دیزی اضافه کنید. در نهایت نمک موجود در غذا را اندازه بگیرید.
طرز تهیه و عکس: مریم ابراهیمی
.
[ad_2]