چطور کوکی زنجبیلی درست کنیم؟
[ad_1]
شیرینی زنجفیلی یکی از خوشمزه ترین شیرینی هایی است که در بسیاری از نقاط جهان به ویژه در کریسمس و سال نو تهیه می شود. نان زنجبیلی را می توان به اشکال مختلف درست کرد. این شیرینی اغلب با اشکال کوچک و درختان کاج در جشن های سال نو درست می شود و تزئین می شود. در این قسمت از آموزش تصویری آشپزی ای بی سی مگمگ می خواهیم طرز تهیه کیک زنجبیلی را به شما آموزش دهیم. با این دستور می توانید شیرینی زنجبیلی را به شکل آدمک، چوب، حیوان یا هر شکل دیگری که دوست دارید درست کنید.
مواد لازم برای شیرینی زنجبیلی
- آرد سفید: 500 میلی لیتر
- تخم مرغ: 1 قسمت
- طرز تهیه: 1 قاشق چایخوری
- آب خرما: 2 قاشق غذاخوری
- کره آب شده: 100 گرم
- شکر قهوه ای: نصف پیمانه
- وانیل: نصف قاشق چایخوری
- دارچین، دارچین، جوز هندی: هر کدام یک چهارم قاشق چایخوری
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- پودر قند: 90 گرم
- سفیده تخم مرغ: 1 عدد
- مدل کوکی
طرز تهیه شیرینی زنجبیلی
1.
برای شروع، کره ذوب شده را با شکر قهوه ای، آب میوه، زنجبیل، دارچین، جوز هندی و نمک مخلوط کنید.
.
بعد از مخلوط کردن، تخم مرغ ها را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
3.
آرد سفید و آرد را کم کم داخل آن بریزید و با قاشق یا قاشق بزرگ هم بزنید تا خمیر شود و به دست نچسبد.
نکات: این خمیر اصلا نیازی به ورز دادن ندارد اما فقط یک قاشق غذاخوری کافی است.
4.
وقتی خمیر درست شد، آن را در یک کیسه پلاستیکی پیچیده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم.
5.
برای تهیه بستنی (خامه برای تزیین کیک) سفیده ها را با همزن برقی با سرعت بالا بزنید تا کاملا یکدست شود. سپس پودر قند را به تدریج اضافه کنید و کمی ورز دهید. مواد را با هم مخلوط کنید تا مخلوط مانند تصویر شود. سپس کمی آبلیمو و کمی وانیل اضافه می کنیم و وقتی ورز می دهیم داخل چاله می ریزیم. این فوکوس برای مخلوط کردن مناسب است.
6.
خمیر را از یخچال خارج کرده و بین دو لایه کاغذ قرار دهید. سپس خمیر را با وردنه وردنه کنید تا به قطر 5 میلی متر برسد.
7.
خمیر را با قالب مورد علاقه خود بپزید، شیرینی ها را با کاردک یا چاقو جدا کنید و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید قرار دهید.
نکات: خمیر شیرینی زنجبیلی نباید زیاد در یخچال بماند. به همین دلیل، قبل از قرار دادن شیرینی ها در فر، حتما 15 دقیقه آن ها را فریز کنید. اگر قبل از ورود به فر احساس کردید خمیر داغ است، بگذارید مدت بیشتری بماند.
8.
فر را به مدت 10 دقیقه (فر گازی 170 درجه و فر برقی 150 درجه) گرم کنید و شیرینی ها را به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید.
وقتی شیرینی ها خنک شدند، آنها را به دلخواه با یخ تزئین کنید. بستنی قبل از سرو روی شیرینی ها خشک شود.
طرز تهیه و عکس: مریم ابراهیمی
.
[ad_2]