چطور دلمه فلفل درست کنیم؟

[ad_1]

دستور پخت با مربای فلفل

دلمه یک غذای باستانی خاورمیانه است که در ایران، ترکیه، لبنان و سایر کشورهای منطقه تهیه می شود. همانطور که می دانید مربا در واقع یک سبزی شکم پر است که روی آتش یا در فر پخته می شود. برای تهیه مربا از سبزیجات مختلفی مانند برگ بو، بادمجان، زنگوله، گوجه فرنگی و کلم سفید استفاده می شود. محتویات این سبزیجات با گوشت چرخ کرده، با لوبیا و ادویه جات پر شده است. البته با حذف گوشت چرخ کرده این غذا می تواند انتخاب خوبی برای گیاهخواران باشد; زیرا حبوبات منبع خوبی از پروتئین هستند. در این قسمت از آموزش پخت و پز ای بی سی مگمگ تصمیم گرفتیم طرز تهیه پاستا فلفلی را به شما آموزش دهیم. روش ساخت زنگوله ها مانند سایر زنگ ها نیست. شما باید در کمکی که به دیگران می کنید تبعیض بیشتری داشته باشید.

دستور پخت با مربای فلفل

مواد لازم برای زنگوله ها

  • برنج پخته شده: نصف فنجان (150 میلی لیتر)
  • لپه پخته شده: نصف فنجان (150 میلی لیتر)
  • گوشت چرخ کرده: 300 تا 400 گرم
  • سبزیجات شیرین (تره، پیاز، فلفل، ترخون و صابون): 250 گرم
  • ترخون، صابون و فلفل خشک: 3 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 2 مثقال
  • زرشک: 2 تا 3 پیمانه
  • دیبرا: 50 گرم
  • رافاران: به اندازه نیاز
  • آب پرتقال تلخ: به میزان لازم
  • زردچوبه، فلفل کاری، فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم
  • فلفل دلمه ای: 10 مثقال

مواد لازم رب فلفل را از ای بی سی مگخریداری کنید

طرز تهیه فلفل قرمز

پیاز را تفت دهید

1.
برای شروع، نصف پیاز را ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.

گوشت چرخکرده

.
وقتی پیازها طلایی شدند، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید.

مرغ بریان

3.
گوشت و پیاز را داخل آن بریزید و کمی تفت دهید.

مواد کشک

4.
زرشک شسته شده، بادام زمینی پخته شده، سبزی، برنج پخته شده و نصف کره را اضافه کنید و با کمی از همه مواد تفت دهید. نمک را تا آخر اضافه کنید و مواد را هم بزنید.

مربای فلفل بدون گوشت

5.
پیازهای باقی مانده را خرد کرده و در کمی روغن تفت می دهیم و وقتی طلایی شد کمی رشته و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم.

غذا با سبزیجات

6.
بقیه رب گوجه فرنگی را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا کمی داغ شود.

دانه های فلفل را جمع کنید

7.
بعد از اینکه رب گوجه فرنگی کمی سرخ شد، 2 تا 3 لیوان آب، نمک و آبلیمو به آن اضافه کنید و صبر کنید تا بجوشد.

طرز تهیه مربا با پاپریکا

8.
کدو تنبل را بردارید، با آب آن بریزید. فلفل دلمه ای را پر کنید و هر کدام را در قابلمه ای با سس پاستو و پیاز ته آن قرار دهید. به مدت 1 ساعت و 30 دقیقه بگذارید مواد بپزند. در 15 دقیقه آخر پخت، بقیه زرشک را با کره تفت دهید و با زعفران دم کرده روی دلمه ها بریزید.

محصولات نالینو را در ای بی سی مگبخرید

طرز تهیه و عکس: مریم ابراهیمی

.

[ad_2]

دکمه بازگشت به بالا