چطور دلمه فلفل درست کنیم؟
[ad_1]
دلمه یک غذای باستانی خاورمیانه است که در ایران، ترکیه، لبنان و سایر کشورهای منطقه تهیه می شود. همانطور که می دانید مربا در واقع یک سبزی شکم پر است که روی آتش یا در فر پخته می شود. برای تهیه مربا از سبزیجات مختلفی مانند برگ بو، بادمجان، زنگوله، گوجه فرنگی و کلم سفید استفاده می شود. محتویات این سبزیجات با گوشت چرخ کرده، با لوبیا و ادویه جات پر شده است. البته با حذف گوشت چرخ کرده این غذا می تواند انتخاب خوبی برای گیاهخواران باشد; زیرا حبوبات منبع خوبی از پروتئین هستند. در این قسمت از آموزش پخت و پز ای بی سی مگمگ تصمیم گرفتیم طرز تهیه پاستا فلفلی را به شما آموزش دهیم. روش ساخت زنگوله ها مانند سایر زنگ ها نیست. شما باید در کمکی که به دیگران می کنید تبعیض بیشتری داشته باشید.
مواد لازم برای زنگوله ها
- برنج پخته شده: نصف فنجان (150 میلی لیتر)
- لپه پخته شده: نصف فنجان (150 میلی لیتر)
- گوشت چرخ کرده: 300 تا 400 گرم
- سبزیجات شیرین (تره، پیاز، فلفل، ترخون و صابون): 250 گرم
- ترخون، صابون و فلفل خشک: 3 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
- پیاز: 2 مثقال
- زرشک: 2 تا 3 پیمانه
- دیبرا: 50 گرم
- رافاران: به اندازه نیاز
- آب پرتقال تلخ: به میزان لازم
- زردچوبه، فلفل کاری، فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم
- فلفل دلمه ای: 10 مثقال
طرز تهیه فلفل قرمز
1.
برای شروع، نصف پیاز را ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.
.
وقتی پیازها طلایی شدند، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید.
3.
گوشت و پیاز را داخل آن بریزید و کمی تفت دهید.
4.
زرشک شسته شده، بادام زمینی پخته شده، سبزی، برنج پخته شده و نصف کره را اضافه کنید و با کمی از همه مواد تفت دهید. نمک را تا آخر اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
5.
پیازهای باقی مانده را خرد کرده و در کمی روغن تفت می دهیم و وقتی طلایی شد کمی رشته و فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم.
6.
بقیه رب گوجه فرنگی را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا کمی داغ شود.
7.
بعد از اینکه رب گوجه فرنگی کمی سرخ شد، 2 تا 3 لیوان آب، نمک و آبلیمو به آن اضافه کنید و صبر کنید تا بجوشد.
8.
کدو تنبل را بردارید، با آب آن بریزید. فلفل دلمه ای را پر کنید و هر کدام را در قابلمه ای با سس پاستو و پیاز ته آن قرار دهید. به مدت 1 ساعت و 30 دقیقه بگذارید مواد بپزند. در 15 دقیقه آخر پخت، بقیه زرشک را با کره تفت دهید و با زعفران دم کرده روی دلمه ها بریزید.
طرز تهیه و عکس: مریم ابراهیمی
.
[ad_2]