چطور کباب تابهای مرغ درست کنیم؟
[ad_1]
کباب تابه ای یکی از غذاهای پرطرفدار در ایران است که با برنج یا بدون برنج سرو می شود. ماهی تابه کباب را معمولا با گوشت گاو یا با گوشت گاو و گوساله درست می کنند، اما انواع مختلفی از این غذا وجود دارد. کباب مرغی که با سینه گاو یا ترکیبی از سینه و ران مرغ درست می شود، در مقایسه با کباب قرمز، مزایای زیادی دارد. یکی از فواید مرغ کبابی این است که سریعتر پخته می شود. مزیت دیگر قیمت پایین مرغ نسبت به گوشت است. مزیت دیگر این است که خوردن گوشت سفید مانند مرغ و ماهی برای بدن بهتر از گوشت قرمز است. به خصوص در افراد مسن و افرادی که مشکلاتی مانند فشار خون بالا یا بیماری قلبی دارند. بنابراین ما در این بخش تصمیم گرفتیم آموزش تصویری آشپزی ای بی سی مگمگ طرز تهیه کباب مرغ را به شما آموزش می دهد. با این غذای خوشمزه و ساده آشنا شوید.
مواد لازم برای مرغ کبابی
- مرغ: 4 عدد مخلوط یا آسیاب شده
- پیاز: 1 عدد متوسط
- سیر: 3 حبه
- فلفل دلمه ای: 1 عدد
- آرد سوخاری: 3 قاشق چایخوری
- زعفران: در صورت لزوم
- رژیم غذایی: 40 گرم محلول
- سماق: 1 سوترو
- آب پرتقال تلخ: 1 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه مرغ، پودر پاپریکا: به میزان لازم
- سبزیجات مصرفی: به میزان دلخواه
طرز تهیه کباب مرغ
1.
برای شروع پیازها را خرد کنید. حتی می توانید آن را در مخلوط کن خرد کنید، اما مطمئن شوید که در هر دو حالت آب بگیرید. سیر را خرد یا خرد کنید و سپس در آن بریزید.
.
فلفل دلمه ای را اضافه کنید و با سیر و پیاز مخلوط کنید.
3.
وقتی مواد تغییر رنگ داد، همه ادویه ها شامل نمک، فلفل سیاه، گوجه فرنگی، آب مرغ، پاپریکا و سماق را به همراه کره آب شده، زعفران و آب لیمو ترش به مخلوط اضافه کنید تا پوره شود.
4.
مرغ را با پودر سوخاری، پیاز و سیر در یک کاسه بزرگ بریزید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
5.
مواد را هم بزنید تا شبیه تصویر شود. سپس داخل سلفون بپیچید و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
6.
وقتی وسایل در حال استراحت هستند از یخچال خارج کنید. کف تابه را کمی برس بکشید و به ضخامت حدود 1 سانتی متر در اطراف تابه بمالید.
7.
با کفگیر کباب را کف تابه پهن کنید و روی آن را سوراخ کنید تا دانه ها بپزند.
8.
تابه را روی حرارت قرار دهید و یک بار کباب را تکرار کنید تا دو طرف آن طلایی شود. لازم نیست درب قابلمه را بگذارید. قطر کباب به حدی است که با چرخاندن کاملاً پخته می شود.
در آخر با استفاده از همان برس، کمی کره و بخار زعفران روی کباب بمالید و کباب را با سبزی کبابی سرو کنید.
طرز تهیه و عکس: مریم ابراهیمی
.
[ad_2]