آشپزی

چطور دسر کدو حلوایی درست کنیم؟

کدو تنبل در فصل پاییز در بازار به وفور یافت می شود. به همین دلیل تنقلات زیادی در پاییز با کدو حلوایی تهیه می شود. یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که در این فصل می توانید تهیه کنید، دسر کدو حلوایی است که طعم و ظاهری لذیذ دارد. طرز تهیه دسر کدو حلوایی به قدری ساده است که می توانید هر هفته آن را در خانه درست کنید. فراموش نکنید که کدو تنبل سرشار از ویتامین A و بتاکاروتن است و شیر و خامه منابع خوبی از کلسیم هستند. از آنجایی که این دسر بسیار خوش رنگ و طعم شیرینی دارد، برای کودکان و بزرگسالان هم جذاب است. به همین دلیل در روزهایی که هوس شیرینی می کنیم این دسر بهترین انتخاب برای کیک و شیرینی های خوش طعم است. چه چیزی بهتر از یک دسر سالم و خوشمزه؟ که در آموزش تصویری آشپزی با ای بی سی مگمگ همراه باشید تا طرز تهیه دسر کدو حلوایی شیرین و خوش طعم را به شما آموزش دهیم.

دسر کدو حلوایی

مواد لازم برای دسر کدو حلوایی

  • کدو تنبل: 400 گرم
  • عسل یا شکر: به میزان لازم
  • شیر: 400 میلی لیتر
  • صبحانه: 200 گرم
  • پودر ژلاتین: 30 گرم (4 قاشق چایخوری)
  • رز: یک سوم لیوان
  • زعفران: به اندازه دلخواه
  • پودر هل: 1 قاشق چایخوری
  • پودر وانیل: نصف قاشق چایخوری
  • دارچین: 1 قاشق غذاخوری
  • پسته خرد شده و بادام خرد شده برای تزیین

مواد لازم برای دسر کدو حلوایی را از ای بی سی مگخریداری کنید

طرز تهیه دسر کدو حلوایی

طرز تهیه کدو حلوایی

1.
ابتدا کدو حلوایی را با نصف لیوان آب و کمی شکر بجوشانید.

ژلاتین

.
ژلاتین را در یک کاسه با 20 قاشق چایخوری آب سرد مخلوط کنید.

آب و ژلاتین

3.
آب و ژلاتین را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

تری

4.
گاز را در یک کتری آب بریزید و وقتی به جوش آمد شعله را کم کنید. ظرف را روی بخار آب در کتری قرار دهید تا ژلاتین به روش بن ماری ذوب شود.

دسر کدو حلوایی با دارچین

5.
کدو حلوایی پخته شده را از ماهیتابه خارج کنید و بگذارید خنک شود. داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا تمیز شود.

دسر کدو حلوایی با ژلاتین

6.
شیر، خامه، زعفران، دارچین، پودر هل، پودر وانیل، گلبرگ های گل رز و عسل یا شکر را به میزان لازم اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا کاملا بپزند.

دسر کدو حلوایی با عسل

7.
در این مرحله ژلاتین ذوب شده را اضافه کنید و دوباره همه مواد را با هم مخلوط کنید.

کدو تنبل با عسل و دارچین

8.
ظرف دسر را به آرامی رنده کرده و دسر را به آن منتقل کنید. دسر را در یخچال بگذارید و 3 تا 4 ساعت بگذارید تا خودش را بگیرد.

بعد از 3 یا 4 ساعت می توانید دسر را از یخچال خارج کرده و به آرامی دور بشقاب پخش کنید. سپس ظرف را چند دقیقه در آب داغ خیس کنید تا ته دسر از ظرف جدا شود. می توانید قالب را به ظرف سرو برگردانید.

دسر را با دارچین، پسته و بادام خرد شده، انار و شکلات رنده شده سرو کنید.

طرز تهیه و عکس: مریم ابراهیمی

.

مجله خبری ای بی سی مگ

ای بی سی مگ یک وب سایت خبری و علمی در حوزه فیلم و سینما، تکنولوژی و لوازم خانگی با جدیدترین اخبارهای این حوزه می باشد. خوشحالیم بتوانیم مطالب مفیدی را برای شما ارائه دهیم.
دکمه بازگشت به بالا