آشپزی

چطور فلافل لبنانی درست کنیم؟

گلوله ای شیرین و خوش طعم که در روغن سرخ می شود و به آن فلافل می گویند. فلافل یک غذای محبوب در سراسر جهان است که 100% گیاهی است. ساندویچ فلافل در ایران بسیار محبوب است. این امر منجر به پیدایش فلافل ایرانی شد که مشخصا شباهت زیادی به فلافل لبنانی ندارد. همچنین می توانید طرز تهیه فلافل را در خانه یاد بگیرید. با ما در این قسمت همراه باشید آموزش تصویری آشپزی ای بی سی مگمگ طرز تهیه فلافل لبنانی را به شما آموزش می دهد.

برخی از مورخان معتقدند که فلافل متعلق به مصر بوده است. زیرا در برخی از نقاشی های قدیمی این منطقه، مردم توپ های غذا را سرخ می کنند. همچنین از آنجایی که نخود غذای پرطرفداری است و فلافل یکی از غذاهای رایج در غذاهای هندی است، برخی دیگر معتقدند فلافل متعلق به هند است که از طریق ترک ها و اعراب به خاورمیانه آمده و فلافل لبنانی را به وجود آورده است. اما امروزه فلافل آنقدر طرفدار دارد که در سراسر دنیا تولید می شود. فلافل از کلمه Filfil به معنی “فلفل” و “زرد” گرفته شده است. ماده اصلی این غذا نخود است و حاوی طعم دهنده ها و سبزیجات است. این باعث می شود این غذا بسیار مقرون به صرفه و ساده باشد که پخت آن به زمان زیادی نیاز ندارد.

مواد لازم برای فلافل لبنانی

مواد لازم برای فلافل

  • میوه ترشی: 400 گرم
  • پیاز: 1 عدد متوسط
  • سیر: 3 حبه
  • گشنیز: 10 شاخه
  • جعفری: شعبه 10
  • پودر آبی: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر شاهدانه: 1 قاشق چایخوری
  • زیره را اضافه کنید: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر جوز هندی: یک سوم قاشق چایخوری مربا
  • فلفل قرمز و نمک: به میزان لازم

طرز تهیه سس فلافل

مواد لازم برای تهیه سس فلافل لبنانی

  • ماست: 4 قاشق غذاخوری
  • میوه: 2 قاشق چایخوری (ریز خرد شده)
  • ارده: یک قاشق و نیم
  • سیر خرد شده: 1 حبه
  • آب پرتقال تازه: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • زیره: 1 قاشق چایخوری
  • سماق: 1 قاشق مرباخوری
  • نمک: در صورت لزوم

مواد فلافل لبنانی را در ای بی سی مگبخرید

طرز تهیه فلافل لبنانی

فلافل لبنانی

1.
بادام زمینی را حداقل 24 ساعت در آب ولرم خیس کنید و در این مدت 2 تا 3 بار آب آن را عوض کنید. سپس آنها را از طریق غذاساز یا چرخ گوشت تمیز کنید.

فلافل ایرانی

.
وقتی بادام زمینی ها کاملا آسیاب و تمیز شدند، جعفری، گشنیز، روغن زیتون، پیاز، سیر و ادویه جات را اضافه کنید و همه مواد را در یک پروسسور مخلوط یا چرخ کنید. اگر از غذاساز استفاده می کنید، مواد را در دو مرحله به نخود اضافه کنید تا به دستگاه شما فشار نیاورد.

فلافل آرابو

3.
وقتی مواد خمیر شد به ظرف دیگری منتقل کنید. مواد را بچشید و نمک را اندازه کنید. سپس با سلفون بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

فلافل شف طیبه

4.
تا آن زمان سس فلافل را آماده کنید. تمام مواد مورد نیاز سس را با هم مخلوط کرده و در آخر مقدار نمک و ترش را اندازه بگیرید.

دستور پخت فلافل

5.
بعد از یک ساعت مواد فلافل را از یخچال خارج کنید. در صورت تمایل می توانید 1 قاشق چایخوری پودر به مواد اضافه کنید که لازم نیست. در اینجا برای تهیه فلافل به قالب مخصوص نیاز داریم. ابتدا قالب را داخل روغن آغشته کنید و با مواد پر کنید.

پر طرفدارهای ای بی سی مگ
چطور قیمه نثار قزوینی درست کنیم؟

طرز تهیه فلافل لبنانی

6.
روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید و فلافل ها را در خمیر سرخ کنید. در نهایت می توانید فلافل ها را روی حوله قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

طرز تهیه و عکس: مریم ابراهیمی

.

اولین نفری باشید که به این محتوا امتیاز میده! post

پل بوکوز

پل بوکوس متولد 11 فوریه 1926 در شهر کولونژ او مونت دور فرانسه و درگذشت 20 ژانویه 2018 در سن 91 سالگی است. او سرآشپز فرانسوی در لیون بوده است که به دلیل کیفیت بالای رستوران ها و طرز تهیه ابتکاری معروف است. وی یکی از برجسته ترین رهبران مرتبط با غذاهای جدید بود که نسبت به غذاهای سنتی کلاسیک مجلل و گرمایی نبود و بر اهمیت مواد تازه با بالاترین کیفیت تاکید می کند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا