چطور مرغ پرتقالی درست کنیم؟
[ad_1]
سوپ مرغ پرتقال یا مرغ با سس پرتقال یکی از بی نظیرترین و خوشمزه ترین غذاهایی است که در کشورهایی غیر از ایران مانند چین تهیه می شود. این سوپ شبیه مرغ و آلو یا آلو است با این تفاوت که به جای آب، آب پرتقال تازه یا تمام شده در آن می ریزند. که در آموزش تصویری آشپزی با ای بی سی مگمگ همراه باشید تا با طرز تهیه مرغ پرتقالی تند و خوشمزه آشنا شوید.
پرتقال طعم لذیذی به مرغ می دهد، اما استفاده از آب پرتقال تازه می تواند فرآیند پخت مرغ پرتقال را پیچیده کند. اگر آب پرتقال با فیلتر خوب نباشد یا پرتقال ها به سرعت آب شوند، آب پرتقال می تواند تلخ باشد.
آلو بخارا که طعم ملاس دارد اغلب برای تهیه مرغ ترشی استفاده می شود. می توانید در این غذا از برگ زردآلو و قیمه نیز استفاده کنید که هر دو طعم مطبوعی به سوپ می دهند.
مواد دیگری مانند پوست پرتقال و زرشک طعم خوبی به مرغ پرتقال می دهد و سیر خوبی به مرغ می دهد. زعفران اما یکی از مواد اصلی ترشی مرغ است و به هیچ وجه نباید حذف شود.
در برخی از دستور پخت ها هویج به سوپ اضافه می شود که شیرینی بیشتری به غذا می دهد و طعم سوپ را شیرین می کند.
مواد لازم برای مرغ پرتقالی
- مرغ: 1 عدد بزرگ
- آلو: 1 ر
- زعفران دم کرده: به میزان لازم
- پیاز: 2 مثقال
- وزن: 40 گرم
- آب پرتقال
- زردچوبه، فلفل کاری، پودر هل، دارچین، فلفل سیاه و نمک: در صورت نیاز
طرز تهیه مرغ پرتقالی
1.
مرغ را به دلخواه برش بزنید و نمک و فلفل سیاه و زعفران را اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.
.
بعد از حداقل 30 دقیقه مرغ را از یخچال خارج کرده و در کره تفت دهید.
4.
پس از سرخ شدن مرغ را از ماهیتابه خارج کرده و پیازهای خرد شده را در تابه تفت دهید تا طلایی شوند.
5.
گوجه فرنگی، پودر کاری، پودر هل، دارچین و فلفل سیاه را به پیازها اضافه کنید و کمی تفت دهید.
6.
بعد از سرخ شدن پیازها با ادویه جات، آب پرتقال طبیعی یا آماده را به پیازها اضافه کنید. اگر قصد دارید از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید، پرتقال ها را فقط چند دقیقه قبل از اضافه کردن به غذا خیس کنید تا تلخ نشوند. همچنین توجه داشته باشید که باید آب پرتقال طبیعی را به یک فیلتر ریز اضافه کنید و سپس آن را به غذا اضافه کنید.
7.
اجازه دهید سس پرتقال و پیاز بجوشد. سپس نمک را اضافه کرده و روی تکه های مرغ سرخ شده بریزید. مرغ ها را در قابلمه ای بچینید تا روی هم قرار نگیرد. در حین پخت حرارت را کم کنید. اجازه دهید مرغ به مدت 2 ساعت بپزد. در طول زمان پخت، ظرف باید بسته شود.
در حین آماده سازی مرغ را بچرخانید تا همه با سس پر شود و مرغ را روی هر زعفران بریزید.
8.
در 15 دقیقه آخر آلوهای شسته شده را به سوپ اضافه کنید. در قابلمه بریزید و بگذارید با کمی مرغ بپزد.
9.
در آخر برای سرو برنج با سوپ مرغ پرتقال می توانید پیازهای خلال شده را با کره و زعفران تفت دهید و روی برنج بریزید.
طرز تهیه و عکس: مریم ابراهیمی
.
[ad_2]