چطور مگشت پلو جنوبی درست کنیم؟

[ad_1]

طرز تهیه پلو

مگشت پلو یکی از غذاهای محلی جنوب ایران است که شاید در شهرهای دیگر کشورمان چندان شناخته شده نباشد. مغشت پلو مخلوطی از پلو مقوی و ترکیبی از طعم های مختلف است. دارچین و فلفل سیاه به همراه انگور و نارگیل و گشنیز سرمای طبیعی گوشت ماهی را که پروتئین اصلی این رژیم است از بین می برد و سیر و شنبلیله و امثال آن نیز عطر و بوی مطبوعی به ماهی و برنج می دهد. که فراموش نخواهی کرد برای مدت طولانی طرز تهیه پلو زیاد سخت نیست. با کمی دقت در اندازه گیری و انتخاب مواد مناسب می توانید غذاهای بی نظیر و خوشمزه جنوبی را در منزل تهیه کنید. این غذای لذیذ برای روزهای سرد و سرد زمستان بسیار مناسب است و زمان زیادی برای تهیه آن نمی‌گذرد. با این قسمت از آموزش تصویری آشپزی با ای بی سی مگمگ همراه باشید تا طرز پخت پلو خوشمزه جنوبی را به روش سنتی به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه پلو

مواد لازم برای پلو

  • برنج خیس خورده: 4 پیمانه
  • سبزیجات ماهی: 400 گرم گشنیز و 100 گرم شنبلیله
  • ماهی تن: 2 مثقال
  • انگور: 1 پیمانه
  • بادام زمینی: 4 مثقال
  • سیر: 6 حبه
  • پیاز: 2 مثقال
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم
  • پودر آهک عمانی، دارچین، فلفل سیاه، صابون و پودر زیره: هر کدام 1 قاشق چایخوری
  • پودر شاهدانه: نصف قاشق چایخوری
  • نمک: در صورت لزوم

مواد لازم برای پلو را از ای بی سی مگخریداری کنید

طرز تهیه پلو

پلو چیست؟

1.
برای شروع، پیازها را خرد کرده و در تابه با کمی روغن تفت دهید.

پلو جنوبی

2.
وقتی پیازها طلایی شدند، گوجه فرنگی، دارچین، فلفل سیاه، فلفل لیمو عمانی و آرد را با سیر له شده اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی سیر گرفته شود و پیازها قهوه ای شوند.

پلو خوزستان

3.
سپس سبزیجات و ماهی را به ماهیتابه اضافه کنید و با بقیه مواد به مدت 15 دقیقه تفت دهید.

دست بیل جنوبی

4.
بعد از اینکه سبزی ها کمی سرخ شدند، تونل های پخته شده را داخل تابه با مغزها می ریزیم.

غذاهای جنوبی

5.
برنج را بجوشانید و آبکش کنید. سپس کف ماهیتابه را روغن بزنید و کمی زعفران اضافه کنید و چند عدد نان برش دهید و زیر تابه قرار دهید تا آماده شود.

طرز تهیه غذاهای جنوبی

6.
نان را با یک لایه برنج بریزید و یک لایه مخلوط سبزیجات و تونل ها را در برنج قرار دهید. این لایه را تکرار کنید تا مواد تمام شود.

طرز تهیه ماهی پلو

7.
برنج زعفرانی غلیظ را هم بزنید و بگذارید کمی بجوشد.

متاسفم

8.
انگورها را بشویید و 15 دقیقه خیس کنید. سپس در کمی روغن و پودر دارچین سرخ می شود تا طلایی شود.

در آخر برنج را پهن کرده و انگور را روی آن بریزید. در خوردن کوشا باشید.

طرز تهیه و عکس: مریم ابراهیمی

.

[ad_2]

Back to top button