چطور سالاد فتوش درست کنیم؟
[ad_1]
سالاد فتوش یکی از محبوبترین سالادهای مدیترانهای لبنانی است که سالهاست بر سر سفرههای مردم در نقاط مختلف دنیا میرود. مانند بسیاری از سالادهای لبنانی، طرز تهیه سالاد فتوش بسیار ساده است. سالاد فتوش نام خود را از نان پیتا گرفته و به معنای سالاد نان است. در شمال لبنان، کشاورزان باقی مانده نان و باقی مانده نان خود را در روغن زیتون سرخ می کنند تا تقویت شود، سپس با سبزیجات در دست خود سالاد درست می کنند و نان سرخ شده را در آنجا اضافه می کنند. به همین دلیل سبزیجات استفاده شده در سالاد عکس متفاوت است و ممکن است مواد مختلفی برای تهیه سالاد عکس وجود داشته باشد.
مواد اصلی سالاد خیار، گوجه فرنگی، کاهو، تربچه و نان پیتا است. اما با توجه به طعم های مختلف، اغلب سبزیجات دیگری به آن اضافه می شود تا عطر و طعم بهتری داشته باشد. با این بخش آموزش تصویری آشپزی با ای بی سی مگمگ همراه باشید تا طرز تهیه سالاد فتوش لبنانی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای سالاد فتوش
- دانه کاهو: 1 لیتر
- خیار: 2 مثقال
- گوجه گیلاسی: 12 مثقال
- نعنا: 100 گرم
- جعفری: 200 گرم
- تربچه: 5 مثقال
- پیاز: 6 مثقال
- نان پیتا: 2 مثقال
- رب انار: 3 قاشق چایخوری
- سرکه: 2 قاشق چایخوری
- روغن زیتون: نصف لیوان
- ترشی پرتقال: 1 عدد
- سیر: 2 حبه
- سماق: 1 سوترو
- خشک: 1 قاشق غذاخوری
- نمک: در صورت لزوم
طرز تهیه سالاد عکس
1.
ابتدا با استفاده از چاقو یا پیتزا فروشی نان پیتا را به دلخواه برش دهید. به عنوان مثال می توانید آنها را به صورت مربع یا مثلث برش دهید.
2.
داخل ماهیتابه کمی روغن زیتون بریزید و تکه های خرد شده را در تابه سرخ کنید تا کاملا طلایی و قهوه ای شوند. همچنین می توانید روی نان کمی روغن زیتون بمالید و در فر امتحان کنید تا سالم تر شود. حتی می توانید به جای نان پیتا از نان تست استفاده کنید و این مراحل را با نان تست انجام دهید.
3.
برای تهیه سس، در ظرفی رب انار را با سیر له شده، سماق، نمک، آب، 1 عدد لیمو، نعناع خشک، سرکه و روغن زیتون مخلوط کنید.
4.
گوجه گیلاسی را خرد کنید. می توانید بنا به سلیقه خود آنها را به دو یا چهار تقسیم کنید.
5.
خیارها را بر اساس شکل و اندازه خرد کنید.
6.
کاهو، جعفری و پیاز را به میزان دلخواه خرد کنید. نعنا را به همین ترتیب نگه دارید و فقط برگ ها را بگذارید تا نعنا پس از برش سیاه شود.
7.
تربچه را مطابق شکل یا به دلخواه برش دهید.
8.
در آخر تمام سبزیجات را در ظرفی مخلوط کرده و سس را اضافه کرده و با نان تست سرو کنید.
طرز تهیه و عکس: مریم ابراهیمی
.
[ad_2]