چطور بابا غنوش درست کنیم؟

[ad_1]

طرز تهیه بابا قنوج

بابا غنوش یا بابا غنوش که به بابا گانوش و بابا غنوش نیز معروف است و به آن جو نیز می گویند، غذای خوشمزه و ساده ای است که همیشه در کشورهای خاورمیانه رواج داشته است. این غذا در اصل لبنانی بوده اما در کشورهای دیگر به همین شکل یا با تغییرات جزئی تهیه می شود. مواد اصلی در تهیه بادمجان، بادمجان تفت داده شده، سیر، روغن زیتون، کنجد و آبلیمو است، اما در برخی از کشورها مواد دیگری مانند سس مایونز، پنیر یا ماست را به دستور بابا غنوش به تخم مرغ اضافه می کنند. با این قسمت از آموزش تصویری آشپزی با ای بی سی مگمگ همراه باشید تا طرز تهیه بابا غنوش با پنیر شیری را یاد بگیرید.

طرز تهیه بابا قنوج

مواد لازم برای بابا غنوش

  • ارده: 3 قاشق چایخوری
  • بادمجان: 3 عدد بزرگ
  • پنیر شیر: 1.5 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: 4 قاشق چایخوری
  • آب پرتقال تازه: 1.5 قاشق چایخوری
  • سیر: 2 حبه
  • فلفل قرمز: 1 قاشق چایخوری
  • زیره: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: در صورت لزوم
  • نان پیتا: برای وعده های غذایی 2 عدد
  • خیار، هویج و کرفس: به میزان دلخواه سرو کنید
  • جعفری، کنجد و گوجه گیلاسی: برای تزیین

خرید لوازم مورد نیاز بابا غنوش در ای بی سی مگ

طرز تهیه پاستا بابا غنوش

بابا غنوج لبنانی

1.
برای شروع، بادمجان ها را در آتش بپزید. می توانید این کار را روی ژیروسکوپ یا با شعله مستقیم گاز انجام دهید.

غذای لبنانی

.
وقتی بادمجان سرد شد، چرب کنید. سپس آنها را از طریق همزن، چرخ گوشت برقی یا چرخ گوشت معمولی تمیز کنید.

طرز تهیه میز

3.
کدو تنبل را بردارید، پوره بادمجان را بریزید و در آن بریزید.

طرز تهیه بابا غنوش

4.
پنیر، کنجد، روغن زیتون، آبلیمو با زیره، فلفل قرمز و نمک را به پوره بادمجان و سیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

دستور پخت بابا قنوج

5.
نان پیتا را با یک چاقوی کوچک برش دهید و در فر قرار دهید. نان را با روغن زیتون چرب می کنند.

موفو پیتا بابا غنوج

6.
نان را به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. در این صورت نیازی به گرم کردن فر نیست.

پیش غذا عربی

7.
تا زمانی که نان برشته شود، سبزیجات دلخواه بابا غنوش را به صورت خلال درشت برش دهید و در بشقاب سرو کنار نان پیتا قرار دهید.

طعم لبنانی

8.
برای سرو بابا غنوش را با کنجد، کمی روغن زیتون، جعفری تازه خرد شده، فلفل قرمز و گوجه فرنگی سرو کنید. خیار، هویج، کرفس و نان پیتا را در کنار بشقاب بابا غنوش قرار دهید.

طرز تهیه و عکس: مریم ابراهیمی

.

[ad_2]

Back to top button