چطور قیمه نثار قزوینی درست کنیم؟

[ad_1]

طرز پخت گوشت چرخ کرده

آش قیمه نثار یکی از غذاهای سنتی و مجلسی قزوین است که با گوشت بره یا بره درست می شود. البته یک نفر این سوپ را با مرغ می پزد. این سوپ اگرچه از نظر نام مشابه است، اما با سوپ آسیاب شده متفاوت است. مثلا به جای لپه، زرشک، خلال بادام، خلال پسته و پوست پرتقال خرد می شود. طعم فیلینگ نثار به دلیل وجود زعفران فراوان و ادویه مخصوص که حاوی پودر هل و دارچین است بسیار خوش طعم و دوست داشتنی است. طرز تهیه نثار قزوینی طعم خاص خود را دارد، اما با ایده هایی که در این مقاله به شما آموزش می دهیم، می توانید پای کوزه گری را نیز یاد بگیرید و این آش خوشمزه را مانند یک سرآشپز ایرانی به صورت واقعی بپزید. که در آموزش تصویری آشپزی ای بی سی مگمگ و طرز تهیه قیمه نثار قزوین.

طرز پخت گوشت چرخ کرده

مواد لازم برای پخت گوشت چرخ کرده

  • بهترین بره: 400 گرم
  • پوست پرتقال شیرین خلال شده: نصف فنجان
  • کنجاله پسته: نصف اندازه
  • زرشک: 1 پیمانه
  • مایه خرد شده: نصف فنجان
  • گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • 3 عدد پیاز
  • شکر: 3 قاشق غذاخوری
  • گل رز: نصف اندازه
  • دیبرا: 30 گرم
  • زعفران: در صورت لزوم
  • زردچوبه، پودر زیره، پودر هل، دارچین، فلفل و نمک: به میزان لازم

مواد لازم قیمه نثار را از ای بی سی مگخریداری کنید

چگونه قزوین نثار قزوین را تقدیم کنیم

پیاز پیاز

1.
برای شروع، پیازها را رنده کنید و روی تخته ریز خرد کنید.

پیاز را تفت دهید

.
پیازها را با کمی روغن در تابه تفت دهید تا روشن و طلایی شوند.

گوشت چرخکرده

3.
گوشت را نگینی خرد کرده و پیازها را اضافه کنید. گوشت و پیاز را با هم مخلوط کنید تا گوشت نرم شود.

ادویه قیسی نثار

4.
در این مرحله ادویه هایی از جمله زردچوبه، فلفل سیاه، پودر زیره و پودر هل را به همراه رب گوجه فرنگی با گوشت و پیاز اضافه کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید تا با گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی رنگ خوبی به خود بگیرد و با ادویه ها مزه دار شود.

آموزش پخت و پز

5.
پس از کمی تفت دادن مواد، آب جوش را اضافه کرده و در ظرفی قرار دهید تا گوشت کاملا پخته شود.

قیمه نثار در تهران

6.
بعد از پختن گوشت، یک خلال بادام دم کرده و نیمی از زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید 15 دقیقه دیگر بپزد تا سوپ عطر و طعم زعفران را بگیرد و بادام ها نرم شوند.

دستور آشپزی نثار قزوین

7.
بادام و پسته خرد شده را جداگانه با آب پرتقال بپاشید. در قابلمه ای دیگر بقیه زعفران، سیب زمینی شیرین خرد شده، شکر، زرشک و بادام و پسته خرد شده را با کره مخلوط کرده و کمی تفت دهید. پس از برداشتن خلال پسته و بادام از گل رز، گلاب را دور نریزید و به همان قابلمه اضافه کنید.

قیمت مونتاژ

8.
برای تهیه فیلینگ نثار، مخلوط بادام زمینی، سوپ نثار و پودر هل را در ظرفی بریزید.

طرز تهیه و عکس: مریم ابراهیمی

.

[ad_2]

Back to top button