چطور سالاد سزار درست کنیم؟
[ad_1]
سالاد سزار احتمالاً پس از سالاد شیرازی محبوب ترین و پرطرفدارترین سالاد در ایران است. سالاد محبوبی که امروزه در منوی اکثر کافه ها و رستوران های شهر یافت می شود. جالب است بدانید سالاد سزار توسط مدیر رستورانی به نام سزار کاردینی در مکزیک تهیه شده است. کاردینی یک سرآشپز، رستوران و هتلدار ایتالیایی است که اولین بار این سالاد را در سال 1924 با غذای آشپزخانه خود تهیه کرد. طرز تهیه سالاد سزار و سس بسیار ساده است. طبق دستور سالاد سزار که برای شما آماده کرده ایم می توانید آن را در منزل نیز تهیه کنید. با مجموعه آموزش تصویری آشپزی ای بی سی مگمگ و طرز تهیه سالاد سزار با مرغ.
مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ سزار
- سالاد میوه: 2 مثقال
- سینه مرغ بدون استخوان: 1 عدد
- نان تست: 2 مثقال
- روغن زیتون: 1.3 فنجان
- سیر خرد شده: 1 حبه
- سیر خرد شده: حبه 4
- پنیر پارمزان رنده شده: 3 قاشق غذاخوری
- سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری
- سس خردل: 1 قاشق غذاخوری
- سرکه بالزامیک: 1 قاشق غذاخوری
- ترشی پرتقال: 1 عدد
- نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه سالاد سزار با مرغ
1.
بیایید با نان تست شروع کنیم. نان را روی تخته قرار دهید، دور آن را برش دهید و مطابق شکل به 9 قسمت مساوی تقسیم کنید.
.
در یک کاسه، نصف روغن زیتون و 1 حبه سیر را با نان تست مخلوط کنید تا نان جذب روغن و سیر شود.
3.
سپس نان را در فر قرار دهید و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
4.
در حین پخت نان، نمک، فلفل، نصف قاشق غذاخوری آبلیمو و 2 سیر خرد شده را به سینه های مرغ بدون استخوان اضافه کنید. سپس روی آن را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار شود.
5.
به سراغ سالاد بروید و خرد کنید. مراقب باشید کاهو را نبرید اما کاهو سزار باید بزرگ و یک اندازه باشد.
6.
با استفاده از سس مایونز، سس خردل، سرکه بالزامیک، پنیر پارمزان، سیر له شده، نصف آب لیمو، فلفل سیاه و باقی مانده روغن زیتون، سالاد سزار را آماده کنید. اگر سس سالاد خیلی غلیظ شد، می توانید کمی آب اضافه کنید تا نرم شود.
7.
مرغ پخته شده را از یخچال خارج کنید و در تابه ای با کمی روغن روی حرارت تفت دهید. اگر مرغ را با حرارت ملایم سرخ کنید، آب از رشته های مرغ خارج شده و مرغ را سفت می کند.
8.
کاهو را با کمی سس مخلوط کنید سپس در قالب چرب شده بریزید و مرغ خرد شده را در کنار آن قرار دهید. سالاد را با یک تکه نان تست و کمی پودر پنیر پارمزان آماده کنید. بقیه سس سزار را می توانید در ظرف کوچکی در کنار بشقاب سالاد سرو کنید. در خوردن کوشا باشید!
طرز تهیه و عکس: مریم ابراهیمی
.
[ad_2]