طرز تهیه توپک نارگیلی معطر آسان و خوشمزه
[ad_1]
در روزهای سرد هیچ چیز خوشایندتر از نوشیدن چای گرم و معطر نیست. بسیاری از مردم به نوشیدن چای با شکر، خرما یا شیرینی عادت دارند. اگر شما هم دوست دارید چای را با یک میان وعده شیرین بنوشید، در این مطلب از سری آشپزی ای بی سی مگمگ، مدلی از کیک های خانگی معطر و خوشمزه را به شما آموزش می دهیم که هم با چای درست می شود. می توانید آرزو کنید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه گلوله های نارگیلی خوشبو را به شما آموزش دهیم که تهیه آن بسیار آسان و انتخاب خوبی برای مهمانان است.
توپ های نارگیل معطر
توپ نارگیل یک دسر خوشمزه و ساده است که به راحتی با چند ماده در منزل تهیه می شود.
مخلوط کردن
- شیر عسلی: نصف فنجان
- پودر نارگیل: یک و نیم فنجان
- پودر هل: یک قاشق غذاخوری
- بادام: 4 قاشق چایخوری
- گل رز: 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه گلوله های نارگیل معطر
1.
برای تهیه این گلوله نارگیلی خوشمزه در مرحله اول پودر نارگیل را داخل قابلمه بریزید و مدام با حرارت ملایم هم بزنید تا کاملا سرخ شده و تغییر رنگ دهد.
.
پس از سرخ شدن پودر نارگیل، شیر عسل و آب پرتقال را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
3.
بعد از مخلوط کردن خوب پودر و عسل چند دقیقه روی حرارت ملایم قرار داده و مدام ورز می دهیم.
4.
در این مرحله مخلوط آماده شده را در ظرفی بریزید و پودر هل و بادام خرد شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس به مدت نیم ساعت در یخچال می گذاریم تا فرم بگیرد.
5.
بعد از اینکه مواد از یخچال خارج شد، حدود یک قاشق غذاخوری از این مواد را بردارید و خوب خرد کنید.
6.
در این مرحله گلوله های نارگیل را داخل گرده می ریزیم و کاملا در گرده خیس می کنیم.
این گلوله ها را می توان در ظرف دربسته نگهداری کرد و در یخچال نگهداری کرد.
–
ای بی سی مگدسترسی آسان به محصولات را برای افرادی با مهارت های حرفه ای تولید ویدیو فراهم می کند. اگر فکر می کنید استعداد، مهارت، توانایی، انگیزه و تمایل به ساخت فیلم را دارید، با ای بی سی مگمگ تلنت همراه باشید.
برای اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.
.
[ad_2]