طرز تهیه بورانی بادمجان کبابی؛ چاشنی گیلانی خوشطعم
[ad_1]
بورانی یک سیر خوشمزه شمالی است که با انواع غذاها سرو می شود و بسیار خوش طعم است. ترکیب سبزیجات مختلف مانند اسفناج، عدس و بادمجان بوداده این رایحه خوشمزه و آسان را ایجاد می کند که انتخاب مناسبی برای این مراسم است. در این مطلب به بررسی یکی از خوشمزه ترین انواع بورانی از سری آموزش آشپزی ای بی سی مگمگ پرداخته ایم. که بسیار محبوب است. با ما همراه باشید تا طرز تهیه بورانی بادمجان را یاد بگیرید.
بادمجان بورانی
مکمل ها و برداشت در غذاهای شمالی بسیار مهم است. یکی از مزه های شمال جو جو است که با انواع غذاها و طعم و عطر جو برشته و سفر ابتکاری سرو می شود.
مخلوط کردن
- جو درشت: 3 مثقال
- ماست پرچرب: 2 وعده
- سیر خرد شده: یک قاشق غذاخوری
- فلفل خشک: 2 قاشق غذاخوری
- نمک: در صورت لزوم
طرز تهیه بادمجان بورانی
1.
برای تهیه زرده ها باید ابتدا بادمجان های خام را روی اجاق یا در فر خیس کنیم و هر دقیقه آن ها را زیر و رو کنیم تا کاملا بپزند.
اگر برای سرخ کردن جو از اجاق گاز یا ژیرو استفاده کنیم، طعم میله بهتر می شود.
.
پس از پخت بادمجان ها را می گذاریم تا کمی خنک شود سپس به آرامی مالش می دهیم.
3.
پس از له کردن بادمجان ها را در چرخ گوشت خوب بکوبید. اگر بادمجان ها را در فر بپزید می توانید در تابه بدون روغن سرخ کنید تا آب آن گرفته شود.
4.
در این مرحله بادمجان تفت داده شده، ماست پرچرب، نعناع خشک، سیر خرد شده و نمک را با هم مخلوط کنید. در صورت تمایل می توانید سیر را با کمی کره تفت دهید و به مواد اضافه کنید. سپس بادمجان ها را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
این ادویه خوشمزه را می توانید با انواع غذاها میل کنید.
–
ای بی سی مگدسترسی آسان به محصولات را برای افرادی با مهارت های حرفه ای تولید ویدیو فراهم می کند. اگر فکر می کنید استعداد، مهارت، توانایی، انگیزه و تمایل به ساخت فیلم را دارید، با ای بی سی مگمگ تلنت همراه باشید.
برای اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.
.
[ad_2]