طرز تهیه توپک خرمایی مقوی و خوشمزه برای افطار
[ad_1]
خرما میوه ای بسیار مغذی و محبوب در کشورهای گرمسیری خاورمیانه مانند ایران است. عادت داریم خرما را به سادهترین شکلش همراه با چای بخوریم، اما شیرینیها، کیکها و شیرینیها را میتوان با خرما تهیه کرد که آنها را خوب و شیرین میکند و شخصیت آنها را بهبود میبخشد. در این مطلب از آموزش آشپزی ای بی سی مگمگ طرز تهیه خرما که یک دسر مقوی و ساده برای تنقلات و سفره های افطار است را به شما آموزش می دهیم.
توپ خرما
توپ خرما یک خوراکی بسیار خوشمزه و مغذی است که می تواند انرژی شما را دوباره پر کند. این خرما به سرعت آماده می شود و با چای و قهوه انتخاب خوبی است.
مخلوط کردن
- بیسکویت کوچک: 100 گرم
- تاریخ: 6 مثقال
- وزن: 40 گرم
- خامه: 2 قاشق غذاخوری
- ریز خرد شده: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه توپ خرما
1.
برای درست کردن یک خرما گوله خوشمزه ابتدا پوست و پایه خرما را جدا کرده و کمی بمالید. کره را در قابلمه ای بریزید و روی خرما به مدت 2 یا 3 دقیقه با کره تفت دهید.
.
پس از سرخ شدن خرما و کره، آن را از روی حرارت بردارید و بیسکویت ورقه شده را با مخلوط خرما و کره بریزید و خوب مخلوط کنید.
3.
در این مرحله خامه و پیاز خرد شده را به بقیه مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترد و مخلوط شوند.
4.
حالا یک قاشق از مخلوط آماده شده را بردارید و با دست گرد کنید و مخلوط کنید.
5.
در آخر گلوله های آماده شده را به پودر پسته آغشته کنید و به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید تا گلوله ها کمی سفت شوند. بعد از 10 دقیقه توپ آماده است.
–
ای بی سی مگدسترسی آسان به محصولات را برای افرادی با مهارت های حرفه ای تولید ویدیو فراهم می کند. اگر فکر می کنید استعداد، مهارت، توانایی، انگیزه و تمایل به ساخت فیلم را دارید، با ای بی سی مگمگ تلنت همراه باشید.
برای اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.
[ad_2]