طرز تهیه سالاد شوید و سیبزمینی؛ راحت و خوشمزه
[ad_1]
غذاهای سرد مانند سالاد انتخاب خوبی برای یک شب گرم تابستان هستند. در این مطلب از آموزش تصویری آشپزی ای بی سی مگمگ ما طرز تهیه سالاد و سیب زمینی را به شما آموزش می دهیم که می توانید در کمترین زمان آن را تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. اگر گیاهخوار هستید یا از خوردن گوشت و مرغ خسته شده اید، پیشنهاد می کنیم این سالاد خوشمزه را امتحان کنید.
سالاد و سیب زمینی
سالاد سیب زمینی و شوید یکی از سالادهای سریع و خوشمزه ایرانی است که می توانید برای شام یا ناهار از آن استفاده کنید.
مخلوط کردن
- سیب زمینی متوسط: 4 مثقال
- شوید تازه: 50 گرم
- میانگین وعده غذایی: 4 مثقال
- ذرت بخارپز: 2 قاشق غذاخوری
- ماست: 3 قاشق غذاخوری
- سس مایونز: 2 قاشق غذاخوری
- سس خردل: 1 قاشق غذاخوری
- آب لیموی تازه: 1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه: هر کدام یک قاشق چایخوری
طرز تهیه سالاد و سیب زمینی
1.
برای تهیه یک سالاد خوب سیب زمینی و سیب زمینی، ابتدا سیب زمینی ها را رنده کرده و مطابق شکل به مکعب های کوچک برش دهید.
2.
در این مرحله بعد از اینکه سیب زمینی ها را برش زدیم در قابلمه ای می ریزیم و روی سطح آن آب می ریزیم و با کمی نمک اجازه می دهیم 20 دقیقه بپزد. بعد از پخت، از صافی رد کنید و کنار بگذارید.
3.
در این مرحله سیب زمینی های پخته شده را در ظرف مورد نظر بریزید و بقیه مواد شامل ماست، سس مایونز، نشاسته ذرت، سس خردل، آبلیمو، نمک و فلفل فلفل سیاه را اضافه کنید.
4.
در آخر همه مواد را مخلوط کرده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم مواد له شود و سالاد خوشمزه و خوش طعمی آماده شود.
–
ای بی سی مگدسترسی آسان به محصولات را برای افرادی با مهارت های حرفه ای تولید ویدیو فراهم می کند. اگر فکر می کنید استعداد، مهارت، توانایی، انگیزه و تمایل به ساخت فیلم را دارید، با ای بی سی مگمگ تلنت همراه باشید.
برای اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.
[ad_2]