طرز تهیه املت تخممرغ آبپز؛ غذایی جدید و مقوی
[ad_1]
املت یک غذای مقوی و خوشمزه است و در عین حال دستور پخت بسیار آسانی دارد. ممکن است موافق باشید که املت می تواند در لیست غذاهای مختلف باشد. می توانید این کار را برای صبحانه، میان وعده و شام انجام دهید و از آن لذت ببرید. در این مطلب نسخه جدید املت گوجه فرنگی، املت تخم مرغ آب پز را به شما آموزش می دهیم که می توانید در کمترین زمان آن را درست کنید و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید.
املت تخم مرغ آب پز
املت گوجه فرنگی یکی از محبوب ترین انواع املت است. حالا با کمی خلاقیت می توانیم املت های جذاب و متنوعی تهیه کنیم.
مخلوط کردن
- تخم مرغ آب پز: 2 عدد
- پنیر پیتزا: 80 گرم
- گوجه فرنگی متوسط: یک عدد
- فلفل رنگی: 2 قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، پاپریکا: هر کدام یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه املت تخم مرغ آب پز
1.
برای تهیه املت تخم مرغ آب پز خوشمزه، در تابه داغ با کمی روغن تفت دهید تا فلفل های رنگی نرم شوند.
2.
بعد از اینکه فلفل های رنگی کاملا سرخ شدند، گوجه ها را حلقه حلقه کرده و مانند شکل روی دلمه ها بچینید. اجازه دهید گوجه فرنگی ها به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم بپزند.
3.
وقتی گوجه ها کاملاً پخته شدند، تخم مرغ های پخته شده را از وسط نصف کرده و بین گوجه فرنگی ها قرار دهید. سپس ادویه ها را که حاوی نمک و فلفل سیاه و پاپریکا هستند روی همه مواد می ریزند.
4.
در آخر تمام مواد پنیر پیتزا را داخل آن بریزید و بگذارید پنیر روی حرارت ملایم کاملا آب شود و درب آن را ببندید. بعد از پخت، کمی جعفری خرد شده روی املت بریزید. املت تخم مرغ پخته آماده جذب ماست.
–
ای بی سی مگدسترسی آسان به محصولات را برای افرادی با مهارت های حرفه ای تولید ویدیو فراهم می کند. اگر فکر می کنید استعداد، مهارت، توانایی، انگیزه و تمایل به ساخت فیلم را دارید، با ای بی سی مگمگ تلنت همراه باشید.
برای اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.
[ad_2]