طرز تهیه دسر انبه و کاستارد؛ شیرین و خوشمزه
[ad_1]
چه چیزی بهتر از خوردن یک دسر شیرین و خوشمزه در عصر یک روز گرم تابستانی؟ اگر از طرفداران شیرینی جات هستید و به میوه انبه نیز علاقه دارید، به شما پیشنهاد می کنیم کاسترد انبه را امتحان کنید. در این مطلب از سری فیلم های آشپزی ای بی سی مگمگ طرز تهیه دسر زغال اخته و کاسترد را به شما آموزش می دهیم که به سرعت آماده شده و بسیار خوشتان می آید.
دسر بلوبری و کاسترد
اگر از عاشقان انبه هستید، این دسر شیرین و خوشمزه بهترین انتخاب شماست. دسر بلوبری و کاسترد بسیار سریع و آسان تهیه می شود و در این روزهای گرم بسیار پرطرفدار است.
مخلوط
تجهیزات | مقدار از |
آبی | شماره |
شیر سرد | 2 لیوان |
کرم رنگ | یک قاشق |
قند | 3 قاشق چایخوری |
پودر کاستارد | 4 قاشق چایخوری |
طرز تهیه دسر بلوبری و کاسترد
1.
برای تهیه این دسر جذاب ابتدا 4 قاشق پودر زردچوبه را با 4 قاشق شیر مخلوط کرده و کنار بگذارید.
2.
در این مرحله انبه را پوست بگیرید و در ظرفی بریزید و کم کم بپزید تا کاملا تمیز شود.
3.
در این مرحله شیر را با شکر و خامه کاملا مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید شیر کاملا بجوشد.
4.
وقتی شیر و شکر و خامه کاملا به جوش آمد مخلوط نشاسته ذرت و شیر را اضافه کنید و 3-4 دقیقه هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
5.
وقتی مواد دسرمون کمی غلیظ شد انبه ها رو به بقیه مواد اضافه میکنیم و 10 دقیقه هم میزنیم تا دسر تموم بشه.
6.
در آخر مواد دسر را در ظرفی ریخته و به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
این دسر بافتی لطیف و طعم بی نظیری دارد.
–
DigiCala دسترسی آسان به محتوا را برای افرادی با مهارت های حرفه ای ساخت ویدیو فراهم می کند. اگر فکر می کنید استعداد، مهارت، ابزار، انگیزه و اشتیاق برای تولید ویدئو دارید، به ای بی سی مگمگ تلنت بپیوندید.
برای اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.
[ad_2]