طرز تهیه خرما با کرم بادامزمینی؛ میانوعدهی خوشمزه و مقوی
[ad_1]
خوردن تنقلات بخش بسیار مهمی از رژیم غذایی روزانه ما است. خوردن یک میان وعده سطح گلوکز خون شما را از افت بیش از حد پایین نگه می دارد و انرژی کافی برای گذراندن روز را به شما می دهد. همچنین از پرخوری در وعده غذایی بعدی جلوگیری می کند. در این مطلب از سری آشپزی ای بی سی مگمگ طرز تهیه خرما با خامه بادام زمینی را به شما آموزش می دهیم که می تواند یک غذای مقوی و خوشمزه باشد.
خرما با کره بادام زمینی
ترکیب آجیل و خرما همیشه جذاب و خوشمزه است. این بار با کمی خلاقیت خرماهای پوشیده شده با بادام زمینی را آماده کردیم که می تواند یک وعده غذایی سبک و مقوی باشد.
مخلوط
تجهیزات | مقدار |
بیسکویت ریزه بوربن | 100 گرم |
شیر عسلی | 50 گرم |
آجیل | 6 مثقال |
خرمای خشک | 6 مثقال |
پنیر خامه ای | 2 عدد |
سس کارامل | یک قاشق |
بادام زمینی آسیاب شده | 2 قاشق چایخوری |
طرز تهیه خرما با کره بادام زمینی
1.
برای تهیه این خرمای دلچسب و جذاب ابتدا وسط خرما را ببرید و هسته آن را بردارید. سپس روی خرما آجیل بگذارید و نگه دارید.
2.
حالا برای تهیه کره بادام زمینی پنیر را در ظرفی بریزید و با چنگال پنیر را خوب له کنید.
3.
در این مرحله کره و عسل را به پنیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد غلیظ و کرم رنگ شوند.
4.
حالا خرمایی را که از قبل آماده کرده بودیم داخل کرم بادام زمینی می ریزیم و دور تا دور خرماها را با خامه آماده شده می پوشانیم.
5.
در نهایت خرماها را پس از پوشاندن خامه بادام زمینی در پودر بیسکویت می ریزیم و در بیسکویت فرو می کنیم. سپس آن را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا تمام شود.
–
DigiCala دسترسی آسان به محتوا را برای افرادی که دارای مهارت های حرفه ای در ساخت ویدیو هستند فراهم می کند. اگر فکر می کنید استعداد، مهارت، ابزار، انگیزه و اشتیاق برای تولید ویدئو دارید، به ای بی سی مگمگ تلنت بپیوندید.
برای اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.
[ad_2]