نبایدهای آزمون آیلتس

 

 نباید های روز آزمون آیلتس:

 

 

✔ به هیچ عنوان تقلب نکنید

آیلتس یک آزمون بین المللی است و تقلب کردن یا کپی کردن در این آزمون به هیچ عنوان مجاز نیست.

  استفاده از دیکشنری

شما اجازه استفاده از هیچ گونه مدل دیکشنری ندارید.

✔  برگه های امتحان را با خود به منزل نبرید

شما اجازه ندارید تا هیچ یک از برگه های مربوط به آزمون را پس از اتمام آزمون به خانه ببرید.

✔  بعد از اعلام پایان وقت آزمون به نوشتن ادامه ندهید

وقتی مراقبین امتحان اعلام کردند که وقت آزمون به پایام رسیده است شما هم دیگر چیزی داخل برگه خود ننویسید حتی یک کلمه .

زیرا این کار ممکن است کل امتحان شما را باطل کند.

مواردی که قبل از شروع آزمون لیسنینگ باید چک کنید:

 

 

✔ اطمینان حاصل کنید که هدفون های شما کار می کند. اگر مشکلی داشتید دست خود را بلند کنید تا سریعا پیگیری شود.

✔ اگر در امتحان شما از هدفون استفاده نمی شد اطمینان حاصل کنید که صدا را از بلند گو می توانید بشنوید. اگر نیاز دارید تا صدا بلند تر شود دست خود را بلند کنید و مشکل خود را با یکی از مسوولین در میان بگذارید.

✔ تمرین کنید تا بتوانید همگی سوالات را قبل از شروع شدن فایل صوتی یک دور نگاه کنید. این کار نیاز به تمرین دارد.

✔ بیشتر سعی کنید دنبال جواب ها در فایل صوتی باشید تا این که به همه ی جزییات آن گوش دهید.

✔ جواب ها را در برگه سوالات بتویسید همزمان که به فایل گوش می کنید.

✔ به جواب دقت کنید که چند کلمه میتوانید بنویسید.

✔ بعد از اتمام فایل صوتی 10 دقیقه به شما زمان می دهند تا جواب ها را به پاسخنامه منتقل کنید. به گرامر ها و املاها دقت کنید.

✔ توصیه می شود تا همه جواب ها را با املای بزرگ کلمات بنویسید تا خوانا تر باشند.

مواردی که قبل از شروع آزمون ریدینگ باید چک کنید:

 

 

✔ دستور العمل های سوالات را با دقت بخوانید و مطمعن شوید که برای هر سوال چند کلمه می توانید بنویسید.

✔ وقت زیادی برای به دست آوردن جواب یک سوال نگذارید. زودتر به سراغ سوالات بعدی بروید.

✔ هر چند دقیقه به ساعت نگاه کنید تا بتوانید تایم خود را مدیریت کنید.

✔ جواب ها را همان لحظه به پاسخنامه منتقل کنید زیرا تایم اضافه ای مانند بخش لیسنینگ به شما تعلق نمیگیرد.

✔ همیشه زمانی را صرف آنالیز کردن سوال بگذارید قبل از آن که دنبال جواب بگردید.

✔ هدف شما پیدا کردن جواب است نه فهمیدن کل متن!

✔ توصیه می شود تا همه جواب ها را با املای بزرگ کلمات بنویسید تا خوانا تر باشند.

 مواردی که قبل از شروع آزمون رایتینگ باید چک کنید:

 

 

✔ بیشتر از20 دقیقه روی تسک یک نگذارید. حواستان به زمان باشد تا مرتکب این اشتباه نشوید. زیرا شما نیاز به 40 دقیقه برای تسک 2 دارید.

✔ همیشه بیشتر از 150 کلمه برای تسک یک و بیشتر از 250 کلمه برای تسک دو بنویسید.

✔ کلمه ها را نشمارید زیرا باعث هدر رفتن زمان میشود سعی کنید خط ها را بشمارید و از روی دست خط خود و تعداد خط ها تعداد کلمات را تخمین بزنید.

اطمینان حاصل کنید که به تمامی بخش های سوال پاسخ داده اید.

✔ همیشه conclusion را برای تسک دو بنویسید. حتی اگر سه دقیقه تا پایان آزمون وقت مانده است آن را به نوشتن conclusion اختصاص دهید.

✔ رایتینگ های هر دو بخش را با پاراگراف های مختلف سازمان دهی کنید.

✔ به املای کلمات دقت کنید.

✔ اطلاعات دقیق و مرتبط با موضوع رایتینگ بتویسید. همیشه بیشتر نوشتن به معنی بهتر بودن نیست!

✔ اگر نیاز به برگه بیشتر داشتید دست خود را بلند کنید.

 مواردی که قبل از شروع آزمون اسپیکینگ باید چک کنید:

 

 

✔ حتما قبل از آزمون خود به صورت مداوم تمرین کنید تا تسلط شما بیشتر شود.

✔ تمرین کتید تا بتوانید ایده های خود را در مورد موضوعات مختلف توضیح و بسط دهید.

✔ اعتماد به نفس خود را حفظ کنید. این یک مصاحبه رسمی نیست! دوستانه و صمیمی صحبت کردن در این بخش مهم است.

✔ به سوال با دقت گوش کنید و مستقیما به همان سوال پاسخ دهید.

✔ به جواب های خود اطلاعات جدید اضافه کنید و بحث را ادامه دهید تا جایی که اگزمینر شما را استاپ کند.

✔ فقط روی استفاده از کلمات سخت تمرکز نکتید. سعی کنید بحث را به صورت روان ادامه دهید. لغت تنها 25 درصد از نمره اسپیکینگ شما را شامل می شود.

✔ از گرامر های مختلف سخت و آسان در جملات خود استفاده کنید.

✔ هم میتوانید از لحجه بریتیش در صحبت خود استفاده کنید هم امریکن. ملاک نمره تلفظ درست و راحتی در فهمیدن آن است.

✔ اگر سوال را درست متوجه نشدید از اگزمینر درخئاست کنید تا آن را برای شما دوباره تکرار کند.

✔ اگر اگزمینر در وسط جمله ها شما را قطع می کند نگران نباشید این موضوع نرمال است. فقط روی سوالات بعدی تمرکز کنید.

میخوای مقاله های جدید رو برات بفرستیم؟

شما در این مقاله همه چیز در مورد آزمون آیلتس را می آموزید:

آزمون آیلتس یکی از معتبرترین آزمون های جهان و یکی از بهترین مدرک زبان انگلیسی است که در تمام دنیا برگزار می شود. در کشور ما نیز هرسال تعداد بیشماری از زبان آموزان در این آزمون ثبت نام می کنند. چرا که آزمون آیلتس یکی از آزمون های برتری است که معیار و ملاک سنجش سطح علمی زبان آموزان است.

آزمون آیلتس در حدود 110 کشور مختلف برگزار می گردد و برای ثبت نام در این آزمون باید از طریق مراکز مشخصی اقدام کنید. در این مقاله با آموزشگاه زبان ایرانیان همراه باشید تا در مورد نحوه ثبت نام معرفی انواع آزمون آیلتس و تمام نکات مهم و بایدها و نبایدهای آزمون آیلتس با شما صحبت کنیم.

برای آزمون آیلتس از کجا شروع کنیم

آزمون آیلتس چیست؟

آزمون آیلتس به معنای یک نظام بین المللی برای ارزش یابی زبان انگلیسی است که در حقیقت یک آزمون بریتانیایی بوده و از این جهت هم ردیف آزمون تافل آمریکایی یا آزمون سلپیپ کانادایی است. این آزمون همانند آزمون تافل دارای 4 مهارت شنیداری یا Listening خواندن یا Reading گفتاری یا speaking و نوشتاری یا Writing است.

اما از برخی جهات به دلیل گسترده بودن کاربرد آن حتی در مواردی غیر از تحصیل نسبت به آزمون تافل مخاطبان بیشتری را جذب خود می کند. شاید بخواهید بدانید که سازمان یا سازمان های برگزارکننده آزمون آیلتس در کجا قرار دارند؟

دوره های آموزشگاه زبان ایرانیان: کلاس زبان انگلیسی بزرگسالان

آزمون آیلتس با همکاری مشترک سه بخش مجزا صورت می گیرد که عبارتند از: دانشگاه کمبریج سازمان IDP استرالیا و کنسولگری انگلستان اما احتمالا شما بیشتر از همه نام سازمان IDP را شنیده باشید. چرا که آزمون های برگزار شده آیلتس در ایران به دلیل روابط غیرحسنه ایران و انگلستان تنها زیر نظر سازمان IDP قرار دارد.

اعتبار بین المللی آزمون آیلتس چقدر است؟

این آزمون همانند آزمون تافل برای بسیاری از دانشگاه های با درجه و رتبه علمی بالا از اعتبار خوبی برخوردار است. مدت زمان اعتبار آزمون آیلتس 2 سال بوده و شما می توانید برای مهاجرت به کشورهای کانادا استرالیا نیوزلند و آمریکا از آزمون آیلتس استفاده کنید.

کلاس آیلتس

این آزمون در بیش از 270 مرکز امتحانی در سراسر دنیا در حال برگزاری است و در ایران نیز بیش از 25 سال است که در مراکز تایید شده سازمان IDP در حال برگزاری است. البته اولین مرکز برگزاری آیلتس در ایران در بین مراکز آزمون آیلتس مرکز آیلتس تهران نام دارد.

دوره های مرکز زبان ایرانیان: آموزش آنلاین فرانسه

انواع آزمون آیلتس

امتحان آیلتس در سه دسته آکادمیک جنرال و لایف اسکیلز برگزار می شود. اگر قصد تحصیل در هر مقطعی در خارج از کشور را داشته باشید آزمون آکادمیک آیلتس به کمک شما خواهد آمد. اما اگر قصد اپلای برای کار داشته باشید و یا برای اقامت میخواهید اقدام کنید آزمون جنرال برای شما مناسب خواهد بود.

و اما آزمون لایف اسکیلز برای کسانی مناسب است که قصد گرفتن اقامت برای انگلستان را دارند اما می خواهند در آزمونی به مراتب ساده تر از آزمون آیلتس شرکت کنند این آزمون را به آنها پیشنهاد می دهیم. ناگفته نماند که این آزمون تنها دو مهارت گفتاری و شنیداری را در برمی گیرد.

بخوانید تا بیشتر بدانید: بهترین آموزشگاه زبان تهران

البته به علت اینکه در چند سال اخیر کشور انگلستان در قبول تقاضای مهاجرت ایرانیان بشدت سختگیری می کند این نوع آزمون تقریبا در ایران خواهان چندانی ندارد. پس دو آزمون آکادمیک و جنرال که بیشترین تقاضا را دارند را در بخش بعدی مقایسه نموده ایم.

تفاوت امتحان IELTS آکادمیک و جنرال

این دو نوع آزمون از لحاظ نحوه آزمون آیلتسفرمت کلی و تعداد مهارت ها یکسان هستند اما در نظر نوع محتوا و ساختار در مهارت رایتینگ و ریدینگ تفاوت هایی دارند. علت آن تفاوت در کاربرد مدرک جنرال و آکادمیک است.

شما در بخش ریدینگ آزمون آیلتس در نوع آکادمیک با لغات سطح بالاتری روبرو هستید پس نیاز به تسلط و دانش بیشتر بر بخش واژگان خود دارید.

دوره های آموزشگاه زبان ایرانیان: دوره ttc

چرا که بخش ریدینگ آزمون آکادمیک از متون کتاب ها و مجلات علمی استفاده می شود در حالی که موضوعات ریدینگ جنرال عمومی تر و به بیانی از موضوعات روزمره تر و از واژگان ساده تری است.

در بخش رایتینگ نیز آزمون آکادمیک در هر دو تسک 1 و 2 آن از موضوعات علمی استفاده می شود در حالی که در آزمون جنرال تسک یک مربوط به نوشتن یک نامه و تسک دوم مربوط به موضوعی عمومی و روزمره است.

آموزش آنلاین آیلتس

تفاوت آیلتس و تافل از نظر ساختار و معیارهای ارزیابی

آیلتس و تافل هر دو آزمون های معتبری برای سنجش سطح زبان انگلیسی هستند که مورد پذیرش بیش از 150 کشور جهان قرار دارند. این دو آزمون از نظر ساختاری و معیارهای ارزیابی دارای تفاوت هایی هستند که در ادامه به طور خلاصه آنها را بیان کرده ایم.

اما اگر می خواهید در مورد این موضوع اطلاعات جامع تری بدست آورید بهتر است به مقاله تفاوت آیلتس و تافل مراجعه کنید.

در حالت کلی از نظر ساختاری در آزمون تافل شما تنها به سوالات چهارگزینه ای پاسخ خواهید داد در صورتی که در آزمون آیلتس تنوع سوالات بیشتر بوده به گونه ای که علاوه بر سوالات چهارگزینه ای انواع دیگر سوالات اعم از جای خالی پاسخ کوتاه و به نوعی نوشتن انشاء های کوتاه را خواهید داشت.

این نکته که شما در آزمون تافل بیشتر با سوالات چهارگزینه ای روبرو هستید نشان می دهد هر چه قدرت تجزیه و تحلیل بین گزینه ها برای شما آسانتر باشد از پس آزمون تافل بهتر بر خواهید آمد ولی در آزمون آیلتس بشتر مهارت های درک مطلبی و حافظه شماست که مورد سنجش قرار می گیرد.

اگر بخواهیم با یک مثال تفاوت تیپ سوالات در ارزیابی مهارت های کلی این دو آزمون را بیان کنیم بهتر است بگوئیم اگر شما فردی هستید که سوالات کنکوری را بهتر از تشریحی و توضیحی پاسخ می دهید و همواره نتیجه بهتری در کنکورها داشته اید پس آزمون تافل برای شما مناسب تر خواهد بود. اما اگر شما همواره معدل خوبی در مدرسه و دانشگاه داشته اید اما در کنکور نتواستید مهارت خود را ثابت کنید آزمون آیلتس نیز برای شما نتیجه بهتری در برخواهد داشت.

بخوانید تا بیشتر بدانید: بهترین زمان یادگیری زبان

از طرف دیگر از نظر زمانی مدت زمان آزمون آیلتس حدود 2 ساعت و 40 دقیقه طول می کشد در حالی که زمان تافل در حدود 4 ساعت است. بنابراین اگر نمی توانید زمان طولانی آزمون تافل را تحمل کنید و این امر موجب خستگی می شود که خود تاثیر منفی بر بازدهی آزمون میگذارد بهتر است آزمون آیلتس را انتخاب کنید.

یک تفاوت مهم بین دو آزمون آیلتس و تافل که در اینجا می خواهیم به آنها اشاره کنیم تفاوت مهم در دو مهارت اسپیکینگ و رایتینگ است. در مهارت رایتینگ آزمون تافل شما باید در کامپیوتر تایپ کنید پس نیاز به مهارت تایپ بالاتری نیز دارید در حالی در همین مهارت در آزمون آیلتس شما بر روی کاغذ به صورت دستنویس می نویسید.

پس هر چند نیاز به مهارت تایپینگ ندارید اما باید دقت کنید که خوش خط و خوانا بنویسید. فراموش نکنید که کامیپوتر غلط های املایی شما را به شما نشان نمی دهد پس در هر دو آزمون باید بر روی املای کلمات بسیار دقت کنید.

فرایند اجرای آزمون آیلتس

در فرایند آزمون آیلتس به طور کلی داوطلبان بایستی در 4 مهارت شنیداری گفتاری خواندن و نوشتاری سمجیده می شوند. فرایند اجرای آزمون آیلتس در دو روز صورت می گیرد.

در فرایند روز اول آزمون شما ابتدا به ترتیب به سوالات لیسنینگ (شنیدن) ریدینگ (خواندن) رایتینگ (نوشتن) پاسخ می دهید که در بخش شنیداری شما باید به 4 قسمت پاسخ دهید. در بخش خواندن باید به 3 متن پاسخ دهید و در بخش نوشتن نیز باید در دو موضوع انشایی را بنویسید.

اما در روز دوم شما برای مصاحیه اسپیکینگ در مقابل یک داور شروع به صحبت خواهید کرد. در این مرحله به 3 موضوع باید پاسخ یدهید. بخش اول یک موضوع عمومی است و موضوع دوم و سوم حول محور یک موضوع یکسان خواهد بود.

در جدول زیر نحوه آزمون آیلتس و مدت زمان آزمون آیلتس را میبینید.

بعد از آن نتیجه آزمون را پس از 13 روز دریافت خواهید. البته توجه کنید که اگر اعتراضی به نتیجه خود داشته باشید می توانید از لحاظ زمانی تا یکماه پس زمان آزمون اعتراض خود را بنویسید و برای اینکار لازم است هزینه ای معادل هزینه یک آزمون کامل را پرداخت کنید. اگر اعتراض شما بجا و صحیح باشد پولتان بازگشت خواهد داده شد.

تدریس خصوصی آیلتس

آزمون آیلتس چند ساعت است؟

آزمون آیلتس در حدود 2 ساعت و 40 دقیقه طول می کشد.

منابع آزمون آیلتس چیست؟

برای مطالعه سلف استادی و یا تحت نظر یک موسسه زبان معتبر همانند مرکز زبان ایرانیان می توانید از منابع زیادی برای آزمون آیلتس استفاده کنید.

بخشی از این منابع را می توانید در اینترنت جستجو کنید و بخشی را از کتابخانه های تخصصی زبان انگلیسی تهیه کنید. اگر بخواهیم خیلی دقیقتر درباره منابع آزمون آیلتس با شما صحبت کنیم بهتر است 3 تا از معروفترین کتاب هایی که اساتید این حوزه نیز آنها را به شما توصیه می کنند را نام ببریم.

  1. سری کتاب های Mindset For IELTS از انتشارات کمبریج : این کتاب برای تمام داوطلبین مناسب است چرا که از سطح ابتدایی آیلتس تا سطح پیشرفته را پوشش می دهد.
  2. کتاب The Official Cambridge Guide to IELTS که در آن مجموعه ای از تمرین های آزمون آیلتس گردآوری شده است بعلاوه اینکه در بخش هایی از این کتاب در مورد روش های تست زنی آیلتس و برخی نکات تست زنی اشاره شده است.
  3. کتاب های کمبریج آیلتس که محتوای آن بر اساس آزمون های معتبر گردآوری شده است. اما در این کتاب نیز ضمن آشنایی با ساختار آزمون آیلتس از تکنیک های مفید آزمون بهره مند خواهید شد. مزیت دیگر این کتاب این است که نمونه سوالات موضوعی آزمون جنرال آیلتس در این کتاب وجود دارد.

اگر می خواهید در مورد منابع مفید آزمون آیلتس اطلاعات بیشتری بدست آورید بهتر است به مقاله منابع آزمون آیلتس مراجعه کنید.

کلاس فشرده زبان انگلیسی

آزمون آیلتس در دوران کرونا

نمره بندی امتحان آیلتس

بهتر است بدانید: نمره آیلتس چگونه محاسبه می شود؟

نتیجه آزمون آیلتس به صورت رد یا قبولی نیست بلکه در این آزمون نمره ای بین 0 تا 9 را دریافت خواهید کرد.

معیارهای ارزیابی برای مهارت های لیسنینگ و ریدینگ آیلتس میزان تعداد پاسخ های صحیح شماست. در کل 40 سوال وجود دارد و البته دقت کنید اینطور نیست که دقیقا هر سوال یک امتیاز برای شما باشد بلکه جدول آن به صورت زیر است. لازم بذکر است که دو بخش ریدینگ و لیسنینگ آیلتس دارای نمرات منفی نیستند اما در هر 4 مهارت برای اینکه بدانید با چند پاسخ درست می توانید چه نمره ای را کسب کنید بهتر است به جداول زیر نگاهی بیندازید.

از طرفی نمره آیلتس در مهارت های اسپیکینگ و رایتینگ بر حسب چند معیار زیر سنجیده می شود. بخش رایتینگ 5 معیار شامل Task Achievement Task Response همبستگی و ارتباط میان جملات و پاراگراف های متن دانش واژگانی یا دایره لغات و در آخر قدرت و دقت گرامری شما دارد.

تمام این معیارها به یک اندازه نمره دارند. همچنین در مورد بخش اسپیکینگ نیز مهارت های روانی و همبسته صحبت کردن وسعت واژگان و لغات گرامر و نحوه صحیح ادای کلمات یا همان تلفظ معیارهای نمره دهی هستند. در بخش های بعدی این مقاله در مورد حداقل نمرات لازم برای دانشگاه های مختلف می پردازیم.

اینفوگرافیک سطح بندی نمرات آیلتس

سطح بندی نمرات آیلتس بر حسب سطوح توصیفی در 9 سطح قابل ارائه است. در این بخش به صورت اینفوگرافیک به شما نشان داده ایم که در هر نمره ای که در آزمون آیلتس کسب کنید چه ویژگی هایی از مهارت ها را دارید و کدام یک را باید تقویت کنید.

تاریخ آزمون آیلتس

آزمون آیلتس هر ساله چندین بار انجام می شود در بسیاری از کشورها هر ماه 4 بار و در برخی کشورها دوبار در ماه برگزار می گردد. این موضوع که آزمون آیلتس چه تاریخی برگزار می شود بستگی به این دارد که در چه کشوری باشد و یا اینکه موسسه برگزار کننده آن چه موسسه ای باشد.

موسسات برگزار کننده در ایران عبارتند از: موسسه فرهنگی هنری ایرسافام موسسه آموزش عالی عصر و دانش موسسه آموزش عالی آزاد پروشات نوین دانشگاه آزاد تهران و موسسه آیلتس تهران پارسیان و … در ادامه در مورد این مراکز اطلاعات دقیقتری از ادرس و شماره تماس در اختیارتان قرار می دهیم.

بهتر است بدانید: مراحل گرفتن مدرک آیلتس چیست؟

مراکز رسمی برگزاری آزمون IELTS

کلیه آزمون های آیلتس در ایران تحت نظارت سازمان IDP استرالیا صورت می گیرد. در این بین مراکزی که مجوزهای لازم برای برگزاری آزمون آیلتس را دارند تعداد محدودی هستند که قدیمی ترین آنها موسسه آیلتس تهران است. در هر حال اطلاعات تماس این موسسات و مراکز برگزار کننده آزمون آیلتس به صورت ذیل است.

کلاس آنلاین زبان انگلیسی

  1. موسسه آموزش عالي آزاد پروشات نوين موسسه آیلتس تهران

پروشات از مراکز ثبت نام آزمون آیلتس تهران است که آزمون های اصلی و آزمایشی این موسسه در هتل بین المللی ارم برگزار می شود. نشانی این موسسه واقع در شهید مدرس شمال خیابان شهید دستگردی (ظفر) است. آیلتس تهران اولین مرکز آزمون آیلتس تهران است. شما در این لینک می توانید اطلاعاتی در خصوص نحوه ثبت نام در آزمون آیلتس پروشات و نتایج آزمون آیلتس پروشات کسب کنید.

جدول آزمون های موسسه پروشتات

  1. موسسه فرهنگی آیرسافام

یکی دیگر از مراکز برگزار کننده آزمون آیلتس آیرسافام است. این موسسه یکی از معدود موسسات برگزار کننده آزمون آیلتس می باشد. که در شمال تهران واقع شده است. در کنار فعالیت اصلی آن در برگزاری دوره های آزمون اعزام دانشجو برگزاری آزمون های آزمایشی خدمات تصحیح رایتینگ و دوره های حضوری و آنلاین آموزش زبان انگلیسی به متقاضیان را نیز در برنامه کاری خود دارد.

جدول آزمون های موسسه آیرسافام

  1. موسسه عصر دین و دانش

این مرکز یکی دیگر از مراکز ثبت نام آزمون آیلتس تهران است که در خیابان ولیصر و ضلع شمالی پارک ساعی واقع شده است برگزار کننده آزمون اصلی آیلتس و آزمون های آزمایشی می باشد. تاسیس این موسسه به سال 1374 برمی گردد. از طرفی این موسسه در شهرهای دیگر با نام موسسه فرهنگی هنری آنلاین آریا دانش در شهر ساری و موسسه آموزشی علوم و فنون پاراکس در شهر مشهد شعبه دارد که خدامتی مشابه با این موسسه را به شما ارائه می دهند.

جدول آزمون های موسسه عصر و دانش

  1. مؤسسه پارسیان مؤسسه آیلتس تهران

این موسسه نیز یکی از موسسات ielts parsian است که نسبت به موسسات دیگر از قدمت کمتری برخوردار است اما از سال 1396 که تاسیس شده است توانسته است مجوز لازم برای برگزاری آزمون های آیلتس کارگاه های تخصصی و آزمون های آزمایشی را برگزار کند. آدرس این موسسه برای مراجعات حضوری محدوده جنب آباد شمالی و نرسیده به اتوبان نیایش می باشد. موسسه آموزش عالی دانش پژوهان اصفهان نیز زیر مجموعه این موسسه می باشد.

جدول آزمون های موسسه پارسیان

  1. موسسه آیلتس ایران زمین

این موسسه در سعادت آباد تهران است و در این موسسه آزمون های اصلی آیلتس و آزمایشی برگزار می گردد.

جدول آزمون های موسسه آیلتس ایران زمین

کاربرد مدرک آزمون آیلتس در ایران

آیا داشتن مدرک آیلتس می تواند تاثیری در پیدا کردن شغل مناسب داشته باشد؟ باید بگوییم تدریس زبان با مدرک آیلتس در آموزشگاه های زبان غیرممکن نیست. آما این موضوع می تواند به عوامل مختلفی بستگی داشته باشد. به طور کلی آزمون آیلتس در ایران از اعتبار زیادی برخوردار است و افرادی که مدرک آیلتس دارند می توانند برای فرصت های شغلی مشابه با افرادی که سطح زبان خوبی ندارند در الویت باشند.

بایدها و نبایدهای آزمون آیلتس برای شرکت کنندگان در این آزمون

در این بخش بایدها و نبایدها را در قالب سوال و جواب به شما ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید.

  • در جلسه آزمون آیلتس چه وسایلی را با خود باید ببریم؟

فراموش نکنید که بایستی اصل پاسپورت را همراه خود داشته باشید.مسئولان نظام وظیفه ای که اقدام به داشتن پاسپورت نکرده اند می توانند با کارت ملی که در آزمون ثبت نام کرده اند به جلسه حضوری بروند. منتها باید حتما نامه اشتغال به تحصیل را همراه خود به جلسه ببرید.

وسایلی از قبیل مداد تراش و پاک کن برای آزمون آیلتس کامپیوتری مورد نیاز نیست چرا که این موارد در اختیارتان قرار خواهد گرفت.

  • چه وسایلی را نباید با خود به جلسه آزمون آیلتس ببرم؟

مانند هر آزمون دیگری همراه داشتن اقلامی از قبیل لپ تاب هدفون ماشین حساب ساعت و تبلت مجاز نیست اما می توانید بطری آب بدون برچسبی را با خود ببرید.

  • آیا باید قبل از روز آزمون آیلتس محیط را بررسی کنیم؟

بله توصیه می شود حتما پیش از آزمون محل آزمون را ارزیابی کنید. این ارزیابی باعث می شود با محیط آزمون آشنایی پیدا کنید و از استرس تان کم شود. البته اگر پیش از ثبت نام آزمون نیز بتوانید محل را بازدید کنید به مراتب بهتر است چرا که در صورتی که محیط آزمون به هر دلیل باب میلتان نباشد فرصت کافی دارید تا آن را تغییر دهید.

  • چه مدت قبل از آزمون آزمون باید ثبت نام کنم؟

شما می توانید یکماه قبل یا یکسال قبل ثبت نام کنید این موضوع بستگی به میزان آمادگی و سطح زبان شما دارد.

  • آیا می توانم آزمون آیلتس خود را جابجا کنم؟

در وهله اول سعی کنید خود را به آزمون ثبت نام شده برسانید. اما در صورت داشتن ظرفیت کافی می توانید با پرداخت هزینه انتقال به آزمون منتقل شوید. البته فراموش نکنید که حداقل 4 روز قبل از آزمونی که در آن ثبت نام کرده اید درخواست انتقال را به موسسه برگزار کننده اعلام کنید.

  • چه مدت قبل از آزمون آیلتس باید به محل آزمون برویم؟

حدود 20 الی 30 دقیقه قبل از شروع آزمون حضوری باید در محل حضور داشته باشید.

  • در پاسخ به سوالات چه مواردی را باید رعایت کنیم؟
  1. سعی کنید پاسخ های کوتاه بله و خیر ندهید و یا در صورت نیاز به توضیح از ارائه توضیحات کوتاه اجتناب کنید.
  2. در قسمت سوالاتی که از ممتحنین شما پرسیده میشود چیزی ننویسد.
  3. خارج از موضوع بحث نکنید و سوالات را بی ربط پاسخ ندهید.
  4. بیش از اندازه از اصطلاحات استفاده نکنید. این کار حشو به حساب می آید و در نظر داوران تاثیر منفی دارد.

دوره مکالمه زبان انگلیسی

قوانین دولت انگلستان در خصوص آزمون آیلتس

انگلستان از سال 2018 محدودیتی تازه برای افرادی که قصد مهاجرت به این کشور از طریق دادن آزمون آیلتس دارند اعلام نموده است. بر طبق این قوانین از آپریل 2018 به بعد کسانی که در مراکز و موسسات ایرانی آزمون آیلتس خود را داده است نمی تواند جهت اقدام برای ویزا برای این کشور اقدام کند.

لذا این افراد یا باید دوباره آزمون بدهند و یا برای تغییر مدرک به موسسه دیگری اقدام کنند.

لیست سایر دوره های آموزشگاه زبان ایرانیان

کلاس تافل آنلاین
کلاس زبان آلمانی آنلاین
کلاس فشرده زبان فرانسه
کلاس زبان فرانسه آنلاین
کلاس آنلاین زبان اسپانیایی
آموزش فشرده زبان ترکی استانبولی
کلاس زبان ترکی کودکان
کلاس فری دیسکاشن

فایل ویدیویی وبینار باید ها و نبایدهای آزمون آیلتس در یک نگاه

دسته: وبینار آیلتس

5.00 از 5

مقایسه





خرید محصول فایل ویدیویی وبینار باید ها و نبایدهای آزمون آیلتس در یک نگاه

قیمت: تومان ۹۰,۰۰۰

دکمه بازگشت به بالا