بهترین دوره هوش کلامی برای قبولی در تیزهوشان
طبق نظریه ی هوش گاردنر، انسان دارای هشت نوع هوش است. هوارد گاردنر در نظریه ی هوش چندگانه ی خود، هوش های مختلفی را مطرح کرد که هوش کلامی یا زبانی یکی از آن هاست. افزایش و تقویت هوش کلامی به افزایش موفقیت در زندگی و ایجاد ارتباط مؤثر تر با دیگران کمک می کند.
هوش کلامی چیست؟
هوش کلامی توانایی حل مسئله با استفاده از استدلالات کلامی است. هوش کلامی اکتسابی می باشد و با تمرین کردن به دست می آید و تقویت می شود. قدرت کلام شما روی حس مخاطب تاثیرگذار است.
بهترین دوره هوش کلامی
30 الی 40 درصد سوالات تیزهوشان از هوش کلامی می باشد. سوالات هوش کلامی هم در دفترچه اول آزمون استعدادهای درخشان، و هم در دفترچه دوم یعنی دقت و سرعت میایند. به همین دلیل تقویت و افزایش مهارت هوش کلامی برای قبول شدن در تیزهوشان امری مهم است.
دوره هوش کلامی تیزهوشان به تدریس اختصاصی استاد پوریا رجب زاده، یکی از بهترین مدرسان هوش تیزهوشان کشور، می باشد.
محتویات دوره هوش کلامی استاد رجب زاده
- 10 جلسه 30 دقیقه ای
- بیش از 5 ساعت آموزش
- 600 سوال حل شده از آزمون های 3 سال اخیر تیزهوشان
- تضمین حل 20 درصد سوال های تیزهوشان
- درسنامه هایی که در هیچ کتاب کمک درسی ای وجود ندارند
- ایجاد فضای صمیمی آموزش
- پشتیبانی در اسکای روم
- و بسیاری امکانات جذاب دیگر
موارد بالا بخش های مهمی از دوره هوش کلامی استاد پوریا رجب زاده هستند که به تقویت مهارت ه.ش کلامی متقاضیان که قصد شرکت در آزمون تیزهوشان را دارند کمک بسیار زیادی می کنند. علاوه بر استاده از این دوره، می توانید از کلاس آنلاین تیزهوشان استاد رجب زاده استفاده کنید.
معرفی بهترین راه های تقویت هوش کلامی
هوش کلامی خود را می توانید از راه های مختلف زیادی تقویت کنید که در ادامه به توضیح برخی از آن ها می پردازیم:
1) مطالعه کردن
هر چه بیشتر کتاب بخوانیم قطعا اطلاعات ما بالاتر رفته و بهتر می توانیم صحبت کنیم و به دیگران هم اطلاعات بدهیم. آشنایی با کلمات جدید و جمله بندی بهتر این امکان را به شما می دهد تا سخنرانی های تأثیرگذاری داشته باشید. کتاب هایی که شما را به چالش می کشند برای انتخاب عالی هستند.
2) حل کردن جدول
برای فعال نگه داشتن مغز حل جدول و بازی های این چنینی بهترین مهارت هستند که می توانند به تقویت هوش کلامی هم کمک زیادی کنند. این کار به شما در درک بهتر معنی کلمات کمک زیادی می کند.
3) تند صحبت کردن
صحبت کردن آن هم به صورت تند تند باعث می شود تا کم کم تمرکز و دقت لازم را پیدا کنید و با این روش هوش کلامی شما به بهترین شکل تقویت می شود. این تمرین اطلاعات مغز ما را منظم می کند و باعث می شود لغات، عبارات و اصطلاحات موجود در مغز دسته بندی شوند.
4) بدون مکث صحبت کردن
از تکنیک های افزایش هوش کلامی و بهترین راه برای بهتر صحبت کردن، ایستادن و صحبت کردن در مقابل آیینه است. بهتر است تنها یک دقیقه بدون مکث و تپق صحبت کنید و خود را محک بزنید. روان صحبت کردن شما مهمترین مسئله است که هوش کلامی شما را تقویت می کند.
5) نوشتن نامه
نوشتن نامه یک روش عالی برای تقویت هوش کلامی است با نامه نوشتن مهارت نوشتاری شما افزایش پیدا می کند و می تواند کلمات و جملات جدیدی را خلق کنید. نویسنده های مطرح از نامه نویسی شروع کردند.
این ها چند تا از روش هایی بودن که بر روی تقویت هوش کلامی دانش آموزانی که قصد شرکت در آزمون تیزهوشان را دارند کمک بسیاری می کند.