باید ها و نبایدهای باربری
چه در تهران باشید و یا در شهرستان، و چه بخواهید که از خدمات یک شرکت باربری حساس بار https://hasasbar.ir/ و یا اتوبار تهران و چه بخواهید جهت حمل بار به شهرستان اقدام کنید و یا برعکس از شهرستان ها به تهران جهت انتقال و جابجایی اجناس و یا وسایل اقدام کنید، در هر صورت یک سری نکات اصولی و باید و نبایدهایی را مورد توجه قرار دهید تا در اسرع وقت و به بهترین وجه ممکن بتوانید از عهده این کار برآیید. می دانید که اسباب کشی و حمل بار کار چندان بی دردسر و آسانی نیست.در اینجا با توجه به اهمیت و حساسیت این موضوع، مواردی را برای شما یادآوری می کنیم تا بلکه با آگاهی و اطلاع از آنها بهتر بتوانید از عهده این امر بر آمده و در آخر پس از پایان کار بدون داشتن فشار روحی و استرس از آن بهره مند شوید.
پیش از شروع اسباب کشی:
• باید در ابتدا بدنبال پیدا کردن یک شرکت مناسب باربری باشید که دارای خدماتی مناسب و کارکنانی دلسوز و حرفه ای باشد.
• خود و خانواده تان را برای اسباب کشی آماده کنید و یک بازه زمانی مشخصی را برای این کار در نظر بگیرید.
• به دقت از قبل به محل جدید (خانه یا آپارتمان جدید) رفته و سالم بودن و ایمنی تمام سیستم های آب، برق و غیره را بررسی کنید.
• در صورتی که مکان جدید نیاز به تعمیراتی دارد، از چند روز قبل از اسباب کشی همه اینکار را به دقت انجام دهید بطوری که در روز اسباب کشی هیچ مشکلی در منزل جدید نباشد.
• نظافت و تمیز کردن خانه جدید پیش از اسباب کشی را هم فراموش نکنید.
• در صورت نیاز اقدام به سم پاشی و از بین بردن حشرات پیش از اسباب کشی منزل جدید کنید. به خصوص اگر در نواحی گرم سکونت دارید و یا اسباب کشی در تابستان انجام می شود.
• در صورت نیاز از دوستان، اقوام و افراد مورد اعتماد کمک بخواهید.
• جعبه و کارتن اسباب کشی از نوع درجه یک جهت بسته بندی وسایل و اثاثیه، خریداری کرده و به تعداد کافی آماده داشته باشید.
• در صورت نیاز سعی کنید از خدمات VIP شرکت های باربری استفاده کنید.
• اگر محل جدید سکونت شما آپارتمانی است، ترجیحا با مدیر ساختمان و یا هیئت مدیره آنجا، از قبل هماهنگ کنید و زمان اسباب کشی را به آنها اطلاع دهید. به خصوص آپارتمان هایی که دارای طبقات متعدد و واحدهای زیادی هستند.
• وسایل و لوازمی که در جعبه ها می گذارید را دسته بندی کنید و ترجیحا روی جعبه ها درشت (با خودکار یا ماژیک) بنویسید که چه چیزهایی درون آن بسته یا جعبه است.
• هنگام باربری مواظب لوازم و اشیاء شکستنی باشید و آنها را کاملا جداگانه بسته بندی کرده، درون جعبه و کارتنهای حاوی آنها را با استفاده از فوم و مواد دیگر پر کنید و زمان حمل و جابجایی آنها به کارگران هم تاکید کنید که مواظب آنها باشند.
• جارو برقی را آماده در جایی مشخص با خود به همراه ببرید – ترجیحا جدا از وسایل اصلی منزل – تا بعد از پایان اسباب کشی، به سرعت بتوانید از آن استفاده کرده و منزل جدیدتان را نظافت کنید.
• مواد غذایی درون یخچال و فریز را خالی کنید و به محض استقرار در منزل جدید در صورت داشتن وقت کافی، داخل بدنه آنها را تمیز کنید.
• در هر شرایطی خونسردی خود را حفظ کنید حتی اگر خدای نکرده هنگام اسباب کشی، آسیبی به هریک از وسایل و یا دیوارهای منزل جدید وارد شد.
• پس از بردن وسایل و لوازم به منزل جدید، لوازم و وسایل برقی (مانند یخچال فریزر، تلویزیون، لباسشویی، کامپیوتر و غیره) را به سرعت به برق وصل بزنید.
• بعد از پایان اسباب کشی و جابجایی آماده نظافت آن مکان برای بار دوم باشید. چرا که در حین اسباب کشی و رفت و آمد شما و کارگران حمل بار، ممکن است کمی گرد و خاک به پا شده و یا کف زمین خانه کثیف شده باشد.
• مثبت اندیش باشید و در هر مرحله به یاد داشته باشید که اسباب کشی بالاخره به پایان می رسد و شما در مکان جدید به آرامش خواهید رسید.
• پس از پایان کامل اسباب کشی، حداقل یکبار به منزل قبلی برگردید و به دقت چک کنید که چیزی از وسایل منزل و یا لوازم شخصی تان جا نگذاشته باشید.
• هنگام باربری کارگران اتوبار، در اطراف آنها باشید و مستقیما به کارشان نظارت کنید ولی در این کار افراط نکنید و سر راه آنها نایستید. به خصوص زمانی که لوازم سنگین منزل مانند یخچال و یا مبل را با خود حمل می کنند.
پایه مبل و اتصال تخت ها و مبل ها را جدا فرمایید
یکی دیگر از مهمترین نکات ایمنی باربری اینترنتی تهران در حمل اسباب خانه این است که حتماً اتصالات تخت ها و کاناپه های بازشو را جدا فرمائید تا نیز فضای کمتری را اشغال نمایند و نیز این که در زمان حمل و نقل بتوانید این اتصالات را با طناب به نیز ببندید . گشودن اتصالات اثاثیه چوبی و مبل ها یک نکته ایمنی در هنگام اتوبار به حساب آورده می شود ; چون ممکن است در هنگام حمل و نقل در حالتی که که اتصالات آنان گشوده نشده باشد , مبتلا شکستگی در زمان مسیر شوند . البته گشودن پیچ و اسباب جانبی این وسایل کمی وقتگیر است اما به مراقبت ایمنی اثاثیه چوبی شما امداد می نماید .
همینطور برخی از شرکت های باربری که فعالیت بسته بندی وسایل شما را به صورت درست و بنیادی انجام می دهند که در صورت لزوم میتوانید از آن ها کمک بخواهید.
درصورتی که در هنگام حمل و نقل به نکات ایمنی دقت کافی نداشته باشید ممکن است فاجعه به وجود آید . در هر کاری احتیاط شرط عقل است . برای شناخت بیشتر با موردهای با اهمیت و اضطراری که در زمان جا به جایی می بایست به آن ها دقت فرمائید چندین نکته را متذکر می شویم . به این ترتیب در صورتی که قصد جا به جایی دارید و یا این که یکی از نزدیکانتان به زودی لوازم کشی می کند خوبتر است این مقاله را مطالعه نمائید و از نکات مفیدی که مطرح می گردد به کارگیری فرمایید .
مواظب اسباب و اثاث شکستنی باشید
وسایلی که از محصول شیشه یا این که کریستال میباشند در عین با اهمیت بودن دوچندان خطرناک هم می باشند . در صورتی که ضربه ای به آن ها وارد شود میشکنند و ممکن است خرده شیشه ها دست و پای شمارا آسیب نمایند و به شما زخم برسانند .
جعبه ها را از بالای راز حمل نکنید
هیچ گاه برای جا به جایی بسته ها آنها را از بالای سر خویش عبور ندهید . ممکن است جعبه ها به درستی بسته بندی نشده باشند و در بین راه پاره شوند و اسباب و اثاث درون آن ها به خارج پرتاب شود . در حالتی که آنان را از بالای سر خویش عبور دهید ممکن است به سر و گردن خویش و یا این که بقیه افراد زخم برسانید . خوب تر است برای بلند کردن جعبه ها ابتدا آنان را به خویش نزدیک فرمائید و بعد از آن به امداد دست ها و بازوان خویش آن ها را حمل فرمائید .
ارتفاعات را در نظر بگیرید
مدام مراقب بلندی ها و ارتفاعات در مکان اتوبار باشید . در حالتی که برای جدا کردن و یا این که نصب پرده ها بالای نردبان و یا این که چهارپایه رفته اید دقتی ویژه داشته باشید و مواظب باشید که تعادل خویش را از دست ندهید . چهارپایه یا این که نردبان را حتما به دیوار یا این که جسم اثبات و محکمی متصل کنید و یا این که از یکی از دور وبری ها خویش برای اثبات نگه داشتن آن یاری بگیرید .
اثاثیه برقی را از برق خارج کنید
اثاثیه برقی مثل فریزر را پیشین از جا به جا کردن از پریز برق جدا نمایید . مطمئن گردید که از جریان برق به طور کامل خالی شده باشد . در جدا کردن سیم های برق دقت زیادی نمایید . برای وصل کردن لوستر و یا این که جدا کردن لامپ ها کنتور برق را انقطاع فرمائید و مراقب اتصالات برق باشید .