فروش عمده روغن
روغن مایع، یکی از اقلام غذایی و خوراکی است که وجود آن در هر آشپزخانه ای لازم و ضروری است. این روغن، انواع مختلفی دارد و هر کس با سلایقی که دارد می تواند روغن مورد نظر خود را خریداری کند. با توجه به این که تقریبا تمام غذاها با استفاده از روغن پخت و تهیه می شوند، باید از یک روغن مناسب برای سرخ کردن یا پخت و پز استفاده کنید. انواع روغن هایی که در بازار وجود دارند، با توجه به نوع کارایی آن ها به دو نوع سرخ کردنی و پخت و پز تقسیم می شوند؛ اما با توجه به ماده اولیه نیز روغن ها انواع گوناگونی دارند. روغن آفتابگردان یکی از انواع روغن های محبوب و پرطرفدار است که قیمت کمتری دارد و از نظر اقتصادی نیز به صرفه است.
یکی دیگر از انواع روغن ها، روغن سویا است که خریداران زیادی نیز به خرید عمده آن اقدام می کنند. با توجه به مواد و ویتامین های موجود در روغن سویا، از این روغن رد تن ماهی شالیتون نیز استفاده شده است و فروش این روغن نیز افزایش پیدا کرده است. دیگر روغن هایی که برای پخت و پز بسیار مورد استفاده قرار می گیرند، روغن های کلزا و روغن پالم هستند.
راهنمای خرید بهترین روغن خوراکی
احتمالا زمانی که برای خرید روغن به فروشگاه می روید، با تنوع زیادی روبه رو می شوید و نمی دانید بهترین روغن خوراکی برای مصرف شما کدام است. هر روغنی کیفیت متفاوتی دارد و برای مصارف مختلفی مانند استفاده در سالاد و غذاهای سرد، سرخ کردن و پخت و پز تولید می شود. قبل از انتخاب روغن، باید ببینید که بیشتر چه نوع غذایی در رژیم شما وجود دارد. اگر بیشتر غذاهای سرخ کردنی استفاده می کنید، باید روغن بدون بو را انتخاب کنید.
روغن های خالص نیز بهترین روغن برای پخت برنج و مصارف پختنی دیگر هستند. ممکن است شما طعم برخی روغن های عطری مانند زعفرانی را هم داخل غذای خود، دوست داشته باشید. روغن مورد استفاده در سالاد بهتر است از نوع بودار باشد؛ که در این مورد نباید از خواص روغن زیتون و روغن کنجد چشم پوشی کرد. به طورکلی باید بدانید که حتی چربی های مفید را نیز نباید بیش از حد استفاده کنید چون آن ها هم کالری دارند. همچنین اگر روغن را در مواردی که خلاف ساختار آن است مصرف کنید، اثرات مضر آن را افزایش می دهید.
از سوی دیگر نباید به خاطر ترس از افزایش چربی خون، تری گلیسیرید و کلسترول، مصرف روغن را کنار بگذارید. بلکه باید بدانید که بدن ما در روز، به میزان مشخصی اسید چرب ضروری نیاز دارد و خودش نمی تواند این مواد را تولید کند. بنابراین باید مواد مورد نیازش را از خوراکی ها دریافت کند. در این مرحله تنها باید بدانید که بهترین روغن خوراکی برای سلامتی شما کدام است. مخصوصا اگر چربی خون و کلسترول شما بالاست، باید در زمان خرید روغن دقت بیشتری داشته باشید تا فقط چربی مفید را به بدن خود برسانید.
به طورکلی همه ی روغن های پخت و پز، سه نوع اسید چرب دارند که شامل چربی تک غیراشباع، چربی با چند پیوند غیراشباع و چربی های اشباع شده است. دسته بندی روغن ها نیز بر اساس بیشترین میزان اسید چربشان انجام می شود. به عنوان مثال روغن کانولا و روغن زیتون، بیشترین میزان اسید چرب تک غیراشباع را دارند ولی روغن ذرت دارای میزان زیادی اسید چرب با چند پیوند غیراشباع است. روغن جامد هم چربی های اشباع شده دارد. به این نکته توجه کنید که نباید تا حد ممکن از روغن های جامد استفاده کنید؛ چراکه دارای چربی های اشباع و اسید چرب ترانس هستند و درون رگ ها رسوب می کنند. در نتیجه موجب بروز انواع بیماری های قلبی عروقی، سکته و غیره می شوند.
چرا باید از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنیم؟
هر نوع روغن، نقطه تبخیر مخصوص به خود را دارد. این به این معنی است که روغن در آن دما، بخار می شود و به حالت بی اثر تغییر می کند. این عدد در هر روغن و با توجه به گیاهی که روغن از آن گرفته شده است، متفاوت می باشد.
زمانی که روغن در حرارت بالا قرار بگیرد و بیش از حد داغ شود، مواد شیمیایی سمی و رادیکال های آزاد را وارد غذا می کند. در نتیجه با خوردن غذای پخته شده، مشکلاتی همچون التهاب و تورم درون بدن و موارد دیگری اتفاق می افتد.
حال چگونه از این مشکل خلاص شویم؟ استفاده از روغن مخصوص سرخ کردن بهترین روغن خوراکی برای رهایی از این مشکل است. روغن سرخ کردنی، تصفیه می شود و طی فرایند شیمیایی مخصوص تصفیه، ناخالصی های موجود در روغن از بین می رود. همین مواد ناخالصی سبب حساس شدن روغن نسبت به حرارت می شوند. معمولا نقطه تبخیر مناسب برای روغن های سرخ کردنی، حدود 190 درجه سلسیوس است. عمل سرخ کردن مواد غذایی نیز دقیقاً در این دما اتفاق می افتد.
بهترین روغن خوراکی برای مصرف روزانه کدام است؟
اگر برای طبخ غذا از روغن مایع استفاده می کنید، بهترین روغن خوراکی، روغن های هسته انگور و روغن زیتون هستند؛ البته به شرطی که دمای خیلی زیادی به آن ها نرسد. این روغن ها میزان بیشتری از چربی های تک غیراشباع را دارند و همین مورد سبب می شود تا نسبت به بقیه روغن ها در دماهای بالاتر، کمی پایدارتر باشند.
چه روغن هایی برای مصارفی به جز پخت و پز مناسب اند؟
بعضی از روغن ها کاملا خالص اند و در صورت استفاده از آن ها، میزان بیشتری از مواد مغذی را به بدن خود می رسانید. این روغن های گیاهی خالص، خواص ضدالتهابی دارند و اگر به طور روزانه مصرف شوند، می توانند بهترین روغن خوراکی برای قلب و پوست باشند. این نکته را فراموش نکنید که اگر روغن حرارت نبیند، برای سلامتی شما بهتر است. موارد مصرف این نوع روغن ها در سالادها و غذاهای سرد است.
خرید عمده روغن مایع
روغن مایع، یکی از مواد غذایی مورد نیاز در هر آشپزخانه ای بوده و خرید عمده روغن مایع از کارخانه بسیار به صرفه است. شما می توانید برای خرید روغن خوراکی عمده از طریق عمده فروشی روغن خوراکی نیک عمده اقدام کنید. همچنین، با توجه به این که برای مصارف زیاد و عمده مانند رستوران ها و مراکز تهیه غذا نیاز به تعداد زیادی روغن مایع است؛ از این رو می توانید این روغن ها را به صورت عمده نیز خریداری کنید.
خرید روغن مایع عمده و خرید عمده برنج و دیگر مواد غذایی که از خدمات شرکت بازرگانی نیک عمده است، از نظر قیمت و هزینه نیز به صرفه خواهد بود. با توجه به این که وجود روغن مایع در هر آشپزخانه ای ضروری است؛ بنابراین بهتر است انواع روغن ها را بشناسید تا بتوانید غذای مورد نظر خود را با خرید روغن مایع عمده درست کنید. خرید روغن به صورت عمده، از جمله خدمات ما در نیک عمده است که در اختیار شما قرار می گیرد.