طرز تهیه 7 کیک و دسر لذیذ با زردآلو

[ad_1]

زردآلو

زردآلو یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین میوه های تابستانی است. می توانید از این میوه خوشمزه لذت ببرید و تنقلات خوشمزه ای را با آن تهیه کنید. از کیک و نوشیدنی گرفته تا دسرهای رنگارنگ و زیبا که سفره ها را رنگین تر می کند. منتظر ای بی سی مگمگ باشید.

چرا زردآلو می خوریم؟

زردآلو

زردآلو علاوه بر خوشمزه بودن خواص زیادی برای سلامت بدن دارد. در اینجا برخی از ویژگی های این میوه تابستانی آورده شده است.

سرشار از مواد مغذی و کم کالری است

زردآلو بسیاری از مواد مغذی و ویتامین های مورد نیاز شما را تأمین می کند. این میوه حاوی پروتئین ، فیبر ، ویتامین A ، ویتامین C ، ویتامین E و پتاسیم است. دو زردآلو تازه ، با وزن حدود 70 گرم ، حاوی 34 کالری است. این میوه منبع غنی بتاکاروتن ، لوتئین و زآگزانتین است که همگی آنتی اکسیدان هایی هستند که بدن را در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کنند. بهتر است زردآلو را با پوست بخورید ، زیرا پوست این میوه سرشار از فیبر و مواد مغذی است.

برای سلامت چشم مفید است

زردآلو حاوی مواد مغذی و ویتامین هایی است که برای سلامت چشم مفید است. از جمله ویتامین A و E ، ویتامین A نقش مهمی در جلوگیری از جدا شدن شبکیه دارد و ویتامین E ، آنتی اکسیدان محلول در چربی ، از چشم ها در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کند. علاوه بر این ، بتاکاروتن ، که باعث رنگ زرد این میوه می شود ، پیش ساز ویتامین A است ، به این معنی که بدن شما آن را به ویتامین A تبدیل می کند.

برای سلامت پوست مفید است

عوامل محیطی مانند نور خورشید ، آلودگی و دود سیگار از مهمترین عوامل ایجاد چین و چروک و آسیب پوست است. علاوه بر این ، چندین مطالعه ارتباط بین اشعه ماوراء بنفش خورشید و احتمال سرطان کشنده پوست را نشان داده اند. برای جلوگیری از این عفونت ها ، باید رژیم غذایی سالمی داشته باشید که سرشار از آنتی اکسیدان باشد و زردآلو بهترین منبع آنتی اکسیدان است.

علاوه بر این ، ویتامین C و E موجود در زردآلو برای سلامت پوست مفید است و می تواند به تولید کلاژن در پوست کمک کند. بتاکاروتن همچنین از پوست در برابر آفتاب سوختگی محافظت می کند.

برای سلامت دستگاه گوارش مفید است

زردآلو سرشار از فیبر است. یک فنجان یا 165 گرم زردآلو حاوی 3.3 گرم فیبر است که بین 9 تا 13 درصد از فیبر مورد نیاز روزانه شما را تأمین می کند. زردآلو حاوی فیبر نامحلول و محلول است. فیبر علاوه بر سلامت دستگاه گوارش ، سطح قند و کلسترول خون را نیز تنظیم می کند.

سرشار از پتاسیم است

زردآلو سرشار از پتاسیم است. مواد معدنی که به عنوان الکترولیت عمل می کنند و مسئول ارسال سیگنال های عصبی در بدن شما ، تنظیم انقباضات ماهیچه ای و تعادل مایعات هستند. دو زردآلو (70 گرم) 181 میلی گرم از این ماده معدنی را تأمین می کند که 4 درصد از میزان مورد نیاز است.

7 غذای خوشمزه که می توانید با زردآلو تهیه کنید

1. مربای زردآلو

مربای زردآلو

عناصر

  • نصف زردآلو ، بدون تفاله: 1 کیلوگرم
  • آب لیمو تازه: 1 عدد
  • آب: 250 میلی لیتر
  • شکر قنادی: 1 کیلو
  • کره: به میزان لازم

چگونه آماده شود

1
زردآلو ، آب و آب لیمو را در قابلمه ای بریزید و بگذارید بجوشد. گهگاه آن را جابجا کنید. حرارت را کم کنید و بگذارید 15 دقیقه یا تا زمانی که میوه ها نرم شوند بجوشد.

2
تابه را از روی حرارت بردارید. شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود. ماهی تابه را دوباره روی حرارت قرار دهید ، کمی کره به آن اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود.

3
مربا را بجوشانید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت زیاد بگذارید. سپس مقداری از آن را امتحان کنید و غلظت آن را بررسی کنید. اگر هنوز غلیظ نشده است ، آن را 5 دقیقه دیگر بجوشانید و دوباره امتحان کنید. سپس آن را در ظروف داغ و محکم بریزید و بلافاصله ببندید.

2 سوربات زردآلو

بستنی زردآلو

عناصر

  • پوره زردآلو: 1/18 کیلوگرم
  • شکر: 120 گرم
  • آب: 50 میلی لیتر
  • نعناع: چند برگ تازه برای تزئین

چگونه آماده شود

1
شکر و آب را در قابلمه ای بریزید و روی آتش بگذارید. صبر کنید تا بجوشد و شکر کاملاً حل شود. سپس از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا سرد شود.

2
بعد از سرد شدن شربت ، پوره زردآلو را اضافه کرده و خوب هم بزنید. آن را در بستنی ساز بریزید و سپس آن را در ظروف بدون هوا در فریزر نگهداری کنید. برای سرو ، کمی در یک کاسه بریزید و با برگ نعناع تزئین کنید.

3. تارت زردآلو و بادام

عناصر

  • دوغ ترش
  • کره: 100 گرم
  • شکر قنادی: 100 گرم
  • تخم مرغ: 1 عدد تخم مرغ مخلوط
  • شکر وانیلی: 1 قاشق غذاخوری
  • زردآلو: 500 گرم ، بدون دانه ، خرد شده
  • پودر بادام: 125 گرم

چگونه آماده شود

1
فر را روی 200 درجه گرم کنید.

2
یک ظرف سوزان را با کره چرب کرده و روی آن آرد بپاشید. خمیر ترش را روی آن پهن کنید.

3
مقداری کره را در قابلمه روی حرارت ملایم ذوب کنید. آن را در یک کاسه بریزید. شکر ، تخم مرغ ، شکر وانیلی را اضافه کرده و هم بزنید.

4
روی خمیر تارت پودر بادام بپاشید. زردآلو را روی آن بریزید ، سپس مخلوط آماده شده را با تخم مرغ و کره روی آن بریزید.

5
تارت را به مدت 30 دقیقه در فر بپزید.

4. کیک زردآلو-گیلاس-نارگیل

عناصر

  • زردآلو خشک و خرد شده: 125 گرم
  • شیر داغ: 125 میلی لیتر
  • کره: 125 گرم
  • شکر قنادی: 200 گرم
  • عصاره وانیل: 1 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • گیلاس خرد شده: 10 تا 20 عدد
  • آرد: 125 گرم
  • پودر نارگیل: 30 گرم

مواد لازم برای تهیه سس روی کیک

  • شکر شیرینی پزی یا پودر قند: 2 فنجان
  • شیر: 1.5 قاشق غذاخوری
  • کره نرم شده: 1 قاشق غذاخوری
  • عصاره وانیل: 1 قاشق چایخوری
  • پودر نارگیل: مقداری برای تزئین

چگونه آماده شود

1
فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. ابتدا قالب کیک را چرب کنید ، سپس آرد بپاشید.

2
زردآلوها را در شیر خیس کنید ، سپس بقیه مواد را آماده کنید.

3
شکر و کره را با هم مخلوط کنید ، وانیل و تخم مرغ را کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

4
گیلاس ها را در آرد بریزید ، زردآلو و شیر را اضافه کنید و این مواد را با هم مخلوط کنید. به تدریج مقداری پودر نارگیل به آن اضافه کنید. پس از مخلوط کردن مواد ، آنها را در قالب کیک بریزید. ظرف را به مدت 30-35 دقیقه در فر قرار دهید تا کیک کاملاً بپزد. می توانید کیک را با خلال دندان چوبی امتحان کنید. آن را داخل کیک بریزید و اگر مواد کیک به آن نچسبید یعنی خوب پخته شده است.

5
کیک را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود. سس را روی کیک آماده کنید تا خنک شود.

6
برای تهیه سس ، همه مواد را هم بزنید تا مایع یکدست و قارچی به دست آید. بعد از اینکه کیک کاملا سرد شد ، این سس را روی کیک بریزید و مقداری پودر نارگیل روی آن بپاشید.

5. کیک زردآلو و بادام

عناصر

  • زردآلو: 230 گرم
  • کره: 200 گرم
  • شکر قنادی: 200 گرم
  • تخم مرغ بزرگ: سه عدد
  • پودر بادام: 75 گرم
  • عصاره وانیل: 1 قاشق چایخوری
  • آرد: 200 گرم
  • چیپس بادام: گریپ برای تزئین

چگونه آماده شود

1
فر را روی 160 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب کیک را با روغن چرب کرده و آرد بپاشید.

2
زردآلوها را خرد کرده و کنار بگذارید.

3
در یک کاسه بزرگ کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و کرم رنگ شود. تخم مرغ ها را جداگانه بزنید و به مخلوط اضافه کنید. پودر بادام و عصاره وانیل را به تدریج اضافه کنید.

4
آرد را در مواد الک کنید. زردآلوها را به مواد اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.

5
مواد را با قاشق در قالب کیک بریزید و صاف کنید. اگر یک تکه زردآلو روی سطح کیک باقی ماند ، آن را داخل کیک فشار دهید. مقداری پودر بادام را روی مواد بریزید.

6
قالب کیک را روی لایه وسط فر از قبل گرم شده قرار دهید و کیک را به مدت 1 ساعت و 20 دقیقه بپزید. می توانید آن را با خلال دندان یا سیخ چوبی امتحان کنید. اگر سیخ چوبی تمیز است ، پس کاملاً پخته شده است. اگر کیک پخته شد ، 5 تا 10 دقیقه دیگر بگذارید.

7
بعد از پخت کامل کیک ، آن را از فر خارج کرده و بگذارید سرد شود. می توانید کیک را روی سینی فر بگذارید تا کیک خنک شود.

6. آب توت فرنگی و زردآلو

عناصر

  • آب نارگیل یا آب سرد: 1 فنجان
  • توت فرنگی خرد شده: 1 فنجان (می توانید با 1 فنجان زغال اخته جایگزین کنید)
  • زردآلو خرد شده: 2 فنجان
  • آناناس منجمد: 1 فنجان

چگونه آماده شود

همه مواد را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند. برای مفیدتر شدن آب میوه ، می توانید پس از تهیه آب میوه مقداری دانه چیا به آن اضافه کرده و قبل از سرو آن را هم بزنید.

7. چیزکیک زردآلو و شکلات سفید

عناصر

  • بیسکویت معمولی: 200 گرم
  • کره آب شده: 50 گرم
  • زردآلو رسیده: 7 عدد
  • ورق ژلاتین: 2 عدد
  • شکلات سفید: 300 گرم ، بعلاوه بیشتر برای تزئین
  • کرم دسر: 300 میلی لیتر
  • پنیر ماسکارپونه: 250 گرم
  • قند شیرینی پزی: 85 گرم
  • پودر قند: 2 قاشق غذاخوری

چگونه آماده شود

1
بیسکویت ها را در غذاساز قرار دهید تا له شوند. ما یک ظرف با قطر 20 سانتی متر می گیریم و آن را در کره می گذاریم. بقیه کره را داخل بیسکویت له شده بریزید. بیسکویت ها را به خوبی در تابه پهن کنید. هنگام آماده سازی فیلک کیک ، بیسکویت ها را خنک کنید.

2
سه عدد زردآلو را برش دهید. ژلاتین را در یک کاسه بریزید ، با آب سرد بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه بماند. شکلات را خرد کرده و در یک کاسه با 100 میلی لیتر خامه قرار دهید. در یک قابلمه آب جوش بریزید ، سپس بگذارید شکلات کاملاً ذوب شود ، گاهی اوقات هم بزنید. آب ژلاتین را می گیریم و سپس آن را در مخلوط شکلات می ریزیم.

3
حرارت را خاموش کرده و هم بزنید تا ژلاتین و شکلات کاملاً حل شوند. پنیر نرم و شکر را خوب مخلوط کنید. خامه باقی مانده را اضافه کنید تا سفت شود ، سپس پنیر را بریزید. شکلات ، سپس زردآلو خرد شده را اضافه کنید. مواد را در تابه آماده شده بریزید ، روی کراکرها بریزید و حداقل 4 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.

4
سینی فر را با فویل بپوشانید. باقیمانده مغزهای زردآلو را به چهار قسمت تقسیم کنید ، سپس روی فویل قلع قرار دهید. روی آن پودر قند بپاشید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی قهوه ای شود. بعد از خنک شدن آن را روی چیزکیک قرار دهید. شکلات سفید را با چاقو خرد کنید و روی چیزکیک بریزید.

چه شیرینی ها ، شیرینی ها و غذاهایی را که با زردآلو می پزید؟ تجربیات خود را با سایر کاربران Digicala Mag به اشتراک بگذارید.

منابع: Onegreenplanet ، Healthline

به

[ad_2]

Back to top button