طرز تهیه 4 غذا با بادمجان که طعمی متفاوت و به‌ یادماندنی دارند

[ad_1]

موساکا

بادمجان یکی از آن غذاهایی است که در بین کودکان و بزرگسالان بسیار محبوب است. با بادمجان می توانید انواع غذاها را درست کنید. بادمجان نه تنها طعم عالی دارد، بلکه بسیار مغذی است و فواید زیادی برای سلامتی دارد. بادمجان حاوی فیبر، پروتئین، منگنز، اسید فولیک، ویتامین K، پتاسیم و ویتامین C است و سرشار از آنتی اکسیدان است. از خواص آن می توان به کاهش خطر بیماری قلبی، کمک به کنترل قند خون، مبارزه با سرطان و کمک به کاهش وزن اشاره کرد. اگر از طرفداران پر و پا قرص بادمجان هستید این مطلب را از دست ندهید. امروز طرز تهیه چند غذای بادمجان را به شما آموزش می دهیم. ما را در ای بی سی مگمگ دنبال کنید.

1. موساکای گیاهی برای گیاهخواران

موساکا

اگر گیاهخوار هستید و به دنبال ایده های جدیدی برای افزودن به منوی خود هستید، تهیه این غذای بادمجانی را فراموش نکنید. تهیه این غذا ممکن است کمی طول بکشد. پس بهتر است آن را زمانی تهیه کنید که زمان و حوصله زیادی برای پخت و پز دارید.

عدس، هویج، سیب زمینی و بادمجان از جمله غذاهایی هستند که برای تهیه موساکای سبزیجات استفاده می شوند. برای تهیه این غذا از گوشت استفاده نمی شود (بر خلاف موساکای معمولی). پس حتی اگر گیاهخوار نیستید می توانید این غذا را به عنوان غذای ارزان تری برای خانواده عزیزتان درست کنید.

عناصر

  • پیاز: یک عدد
  • بادمجان: سه عدد
  • هویج: دو عدد
  • روغن زیتون: هشت قاشق غذاخوری
  • ساقه کرفس: دو عدد
  • سیر: چهار حبه
  • برگ آویشن: به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق چایخوری
  • عدس: 250 گرم
  • قارچ: 500 گرم
  • گوجه فرنگی بدون پوست: 400 گرم
  • آویشن خشک: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • سیب زمینی: کیلوگرم
  • شیر سویا: 150 میلی لیتر
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

نحوه تهیه

1.
برای تهیه موساکای سبزیجات ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و خرد کنید. پیاز را پوست بگیرید و با ساقه های سیر و کرفس ریز خرد کنید.

2.

قارچ ها را خوب بشویید. یک قابلمه را با آب پر کنید و آن را به جوش آورید. سپس آن را خاموش کرده و قارچ ها را داخل آن بریزید و به مدت 10 دقیقه در آب بگذارید. در همین حین یک قابلمه بزرگ را روی اجاق بگذارید و یک و نیم قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. پیاز، هویج و کرفس را به قابلمه اضافه کنید و کمی نمک بپاشید. به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

3.
قارچ ها را از قابلمه خارج کرده و خوب بشویید. سپس قارچ ها را خرد کرده و کنار بگذارید. سیر و برگ آویشن را به قابلمه اضافه کنید. آنها را به مدت 1 دقیقه تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و 1 دقیقه تفت دهید.

کدو حلوایی را پوست گرفته و آب آن را بگیرید. عدس و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کرده و درب قابلمه را بگذارید. بگذارید مواد بپزند.

4.
در همین حین یک ماهیتابه بزرگ را روی اجاق قرار دهید. ½ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید و برش های قارچ را اضافه کنید. قارچ ها را روی آتش بگذارید تا خشک شوند و طلایی شوند. سس سویا را اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید. حرارت را خاموش کنید و مخلوط قارچ را در تابه به قابلمه حاوی عدس اضافه کنید.

حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد به مدت 30 تا 45 دقیقه بپزند تا عدس ها نرم شوند و سس غلیظ شود. اگر سس خیلی غلیظ شد مقداری آب به آن اضافه کنید تا رقیق شود. برگ های آویشن را از گلدان خارج کنید. مواد را بچشید و به اندازه کافی نمک و فلفل اضافه کنید.

5.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قابلمه را با آب سرد پر کنید و سیب زمینی ها و کمی نمک به آن اضافه کنید. قابلمه را روی اجاق بگذارید و اجازه دهید آب بجوشد و سیب زمینی ها را بپزید و له کنید. در همین حین، 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک کاسه کوچک با نعناع سبزی مخلوط کنید.

بادمجان را پوست بگیرید و به صورت ورقه ای برش دهید. یک برس بردارید و مخلوط روغن زیتون و نعنا را روی بادمجان بمالید و کمی نمک بپاشید. یک ماهیتابه را روی اجاق قرار دهید و هر طرف بادمجان را به مدت سه دقیقه سرخ کنید تا نرم شود.

6.
در قابلمه را زیر سیب زمینی ها ببندید و آب آن را دور بریزید و سیب زمینی ها را پوست بگیرید. سپس آنها را در قابلمه دیگری بریزید و با چرخ گوشت له کنید تا مانند پوره شوند. شیر سویا را به سیب زمینی ها اضافه کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.

7.
یک ظرف پیرکس مستطیلی برمی داریم و سس را کف آن می ریزیم و با قاشق صاف می کنیم. نیمی از بادمجان سرخ شده را روی آن قرار دهید. سپس پوره سیب زمینی را روی لایه بعدی بگذارید و با قاشق روی بادمجان ها پخش کنید.

بقیه مخلوط روغن زیتون و پونه کوهی را روی پوره سیب زمینی بمالید. نصف دیگر بادمجان را در لایه آخر قرار دهید. ظرف را به مدت 25 تا 35 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود. سپس ظرف را از فر خارج کنید. موساکا سبزی آماده است. نوش جانتان.

2. املت بادمجان و سوسیس

املت بادمجان و سوسیس

خوردن املت بادمجان و سوسیس را در صبحانه توصیه می کنیم، زیرا شما را سیر می کند.

املت بادمجان و سوسیس غذای بسیار خوشمزه ای است که می توانید آن را در صبحانه یا به عنوان یک شام سبک میل کنید. توصیه ما به شما این است که این غذا را در وعده صبحانه بخورید، زیرا تا حد زیادی شما را سیر می کند و مانع از رفتن شما به شوخی های مضر و پرچرب در وعده غذایی بعدی می شود. این غذا در مدت زمان کوتاهی تهیه می شود و به راحتی تهیه می شود.

بنابراین زمانی که خسته هستید و حوصله زیادی برای آشپزی ندارید، می توانید آن را یک گزینه سریع و آسان در نظر بگیرید. این غذا با بادمجان و سوسیس تهیه می شود و برای چهار نفر مناسب است. بسته به تعداد افرادی که قرار است برایشان غذا درست کنید، می توانید مواد را کم یا زیاد کنید.

عناصر

  • روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
  • سوسیس: حدود 250 گرم
  • بادمجان متوسط: یک عدد
  • پیاز زرد درشت: نصف عدد
  • سیر: یک حبه
  • تخم مرغ درشت: 4 عدد
  • برگ ریحان تازه: 1/4 فنجان
  • پنیر تازه: 60 گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

نحوه تهیه

1.
برای تهیه این غذا با بادمجان، ابتدا پیاز را پوست گرفته و خرد کنید. سیر را هم رنده کنید. برگ های ریحان را ریز خرد کنید. بادمجان را پوست گرفته و رنده کنید.

2.
کدو سبز را پوست گرفته و به صورت ورقه ای برش دهید. 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید و بگذارید روی حرارت متوسط ​​گرم شود. سوسیس ها را به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای شوند. یک حوله کاغذی روی بشقاب بگذارید و سوسیس را انتقال دهید تا چربی اضافی آن گرفته شود.

3.
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به تابه اضافه کنید و بادمجان و پیاز خرد شده را اضافه کنید. هر از گاهی هم بزنید. 6 تا 8 دقیقه روی آتش بگذارید تا نرم شود. سیر و سوسیس تفت داده شده را با کمی نمک به مواد اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.

4.
تخم مرغ و ریحان خرد شده را در یک کاسه متوسط ​​با چنگال بزنید و در ماهیتابه بریزید. تابه را کمی کج کنید تا تخم مرغ ها به طور مساوی در تابه پخش شوند. پنیر را خرد کرده و روی تخم مرغ ها بریزید. مدت زمان کافی روی حرارت ملایم بگذارید تا خنک شود. سپس حرارت را خاموش کرده و تخم مرغ ها را با قاشق در ظرف ها بریزید. املت بادمجان و سوسیس آماده است. از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.

3. ماکارونی بادمجان

پاستا بادمجان

همانطور که در ابتدای مطلب اشاره کردیم از بادمجان می توان برای پخت بسیاری از غذاها استفاده کرد. احتمالاً انواع مختلفی از ماکارونی خورده اید، اما ممکن است ماکارونی بادمجان را امتحان نکرده باشید. این غذا را در اولین فرصت تهیه کنید زیرا طعم بی نظیر آن باعث می شود همیشه از طرفداران آن باشید.

عناصر

  • ترشی بادمجان متوسط: یک عدد
  • پیاز زرد کوچک: یک عدد
  • سیر: دو حبه
  • زیتون: نصف فنجان
  • گوجه فرنگی متوسط: سه عدد
  • روغن زیتون: چهار قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • آب: چهار و نیم پیمانه
  • کشمش طلایی: نصف فنجان
  • پودر فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
  • ماکارونی لوله زهکشی (ریگاتونی): 340 گرم
  • سرکه بالزامیک: 2 قاشق چایخوری (اختیاری)
  • برگ ریحان تازه، برای تزئین: به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم

نحوه تهیه

1.
برای تهیه این غذا با بادمجان ابتدا پیاز را خرد کرده و سیر را رنده کنید. بادمجان ها را ریز خرد کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید. کدو تنبل را پوست گرفته و رنده کنید و با چاقو از وسط نصف کنید. گوجه فرنگی ها را هم خلال کنید.

2.
روغن زیتون را در ماهیتابه ای بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا داغ شود. بادمجان را به ماهیتابه اضافه کنید و ½ قاشق چایخوری نمک روی آن بریزید. هر از گاهی بادمجان را هم بزنید. بگذارید 2 تا 3 دقیقه بجوشد تا قهوه ای شود (نه کاملا لطیف). سپس آنها را به ظرف یا بشقاب منتقل کنید.

3.
حرارت را کم کنید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به ماهیتابه اضافه کنید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و 3 تا 5 دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سیر و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مواد را به مدت یک دقیقه تفت دهید تا بوی سیر گرفته شود. نصف لیوان آب اضافه کنید و همه مواد را با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید.

4.
بقیه آب، بادمجان، گوجه فرنگی خرد شده، زیتون، کشمش، پاستا آبکش شده، پودر فلفل قرمز و مقداری نمک را به ماهیتابه اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید. حرارت را زیاد کنید تا مواد بجوشد. مواد را مدام هم بزنید تا پاستا به کف تابه نچسبد. مواد را به مدت 15 دقیقه روی آتش بگذارید. سپس آتش را خاموش کنید.

5.
مواد را بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید. اگر از سرکه بالزامیک استفاده می کنید، آن را روی پاستا بریزید. پاستا را در ظرف ها بریزید و با ریحان خرد شده تزئین کنید. نوش جان.

4. لازانیا بادمجان

لازانیا با بادمجان

لازانیا بادمجان یکی از غذاهای با بادمجان است که طعم بسیار لذیذی دارد. هر کس این غذا را سرو کند بدون شک آن را دوست خواهد داشت. دفعه بعد که می خواهید لازانیا درست کنید، حتما لازانیا بادمجان را در نظر بگیرید. این غذا با بادمجان، پنیر ریکوتا، پنیر پارمزان، تخم مرغ و پونه کوهی خشک درست می شود.

عناصر

  • بادمجان متوسط: سه عدد
  • روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ بزرگ: یک عدد
  • سس گوجه فرنگی: یک و نیم فنجان
  • پنیر ریکوتا: حدود 400 گرم
  • نعناع کوهی خشک: 1 قاشق چایخوری
  • پنیر موزارلا: یک و نیم فنجان
  • پنیر پارمزان: نصف فنجان
  • برگ جعفری، برای تزئین: به میزان لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

نحوه تهیه

1.
برای تهیه لازانیا بادمجان ابتدا پنیر موزارلا را برش داده و پنیر پارمزان را رنده کنید. برگ های جعفری را ریز خرد کنید. روی سینی فر کاغذ روغنی بگذارید. بادمجان را پوست بگیرید و به ورقه های نازک برش دهید. آنها را مرتب و کنار هم در سینی فر قرار دهید و کمی نمک به آنها اضافه کنید. سینی را به مدت 15 تا 30 دقیقه کنار بگذارید. در این زمان فر را روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود.

2.
بادمجان را با دستمال کاغذی خیس کنید. روغن زیتون را در یک کاسه کوچک بریزید و با برس بادمجان را بمالید. سینی را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید.

در حالی که بادمجان ها در فر هستند، یک کاسه متوسط ​​بردارید و تخم مرغ ها را با چنگال داخل آن فرو کنید. پنیر ریکوتا، نعناع خشک، فلفل سیاه، پنیر موزارلا و پنیر پارمزان را به کاسه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

3.
بادمجان ها را از فر خارج کرده و دمای فر را روی 190 درجه سانتی گراد قرار دهید. کف یک ظرف پیرکس مستطیلی شکل، مقداری سس گوجه فرنگی بریزید و با قاشق آن را صاف کنید. مقداری بادمجان روی سس بریزید.

چند قاشق غذاخوری از مخلوط پنیر ریکوتا را به طور مساوی روی بادمجان بمالید. این کار را برای دو لایه تکرار کنید. یعنی ابتدا سس گوجه فرنگی و سپس بادمجان و سپس مخلوط پنیر ریکوتا را اضافه کنید. در لایه آخر موزارلا و پنیر پارمزان را روی لازانیا بریزید.

4.
روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید. بعد از 20 دقیقه ظرف را از فر خارج کرده و فویل قالب را بردارید. دوباره ظرف را به مدت 20 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر طلایی شود. سپس لازانیا را از فر خارج کرده و جعفری خرد شده را روی آن بریزید. لازانیا بادمجان آماده است. از خوردن آن لذت ببرید.

آخرین نکته

در این مطلب طرز تهیه 4 غذا با بادمجان را به شما آموزش دادیم. این غذاها بسیار لذیذ هستند و طعم بی نظیری دارند. حتما آن را امتحان کنید و تجربه خود را با ما در میان بگذارید.

منبع: BBC Good Food, Kitchen, Kitchen, Kitchen

.

[ad_2]

Back to top button