طرز تهیه خورش هویج آذری محبوب
[ad_1]
آشپزی آذری بسیار پرطرفدار است و تنوع غذایی زیادی دارند. آب هویج یکی از آن غذاهای لذیذ و ترش شیرین است که با یک بار امتحان آن را دوست خواهید داشت. با ما همراه باشید تا طرز تهیه آش هویج تبریز را به شما آموزش دهیم.
آب هویج متعلق به شهر تبریز است و بسیاری آن را با نام آب هویج ترکی یا آب هویج تبریزی می شناسند. این سوپ در اصل با زردچوبه درست می شود که شبیه هویج است و شیرینی کمتری نسبت به هویج دارد. هلو دومین ماده مهم این سوپ است. ترکیب هویج و هلو در این غذا ترکیبی آشناست که قبلا در بسیاری از غذاها دیده بودیم. ترشی های آلوچه ای سبک، شیرینی هویج را تکمیل می کنند و با هم طعمی صاف و متمایز ایجاد می کنند.
آب هویج معمولا از استیک قرمز تهیه می شود، اما می توانید از گوشت مرغ، بوقلمون یا گوشت چرخ کرده نیز استفاده کنید. حتی نوع سبزیجات سوپ هویج نیز تهیه می شود که گوشت آن کاملا حذف شده است.
در تهیه این سوپ دست شما باز است و می توانید بنا به ذائقه خود تغییرات کوچکی در آن ایجاد کنید، مثلا کمی رب انار به آن اضافه کنید یا به جای آب لیمو از آب بهتر استفاده کنید. حتی می توانید با نحوه برش دادن هویج و تغییر ظاهر سوپ خلاقیت به خرج دهید.
اگر طرز تهیه خورش هویج را دوست داشتید، می توانید به آرشیو ویدیوی آموزش آشپزی ای بی سی مگمگ مراجعه کنید و دستور پخت و دسرهای بیشتری را در آنجا بیابید.
مواد لازم برای 4 نفر
- هویج: 1 کیلو
- گوشت پخته: 250 گرم
- آلو بخارا: 10 عدد
- پیاز: 1 عدد
- رب گوجه فرنگی: یک و نیم قاشق غذاخوری
- لیموی تازه: 1 عدد
- زعفران: به میزان لازم
- شکر: 2 قاشق غذاخوری
- زردچوبه: دو سوم قاشق چایخوری
- فلفل سیاه، ادویه گوشت، دارچین: یک سوم قاشق چایخوری
- پودر هل: 1 قاشق چایخوری
- چوب دارچین: 2 عدد
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه آب هویج
1.
پیازها را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا سبک شوند. سپس گوشت را اضافه کرده و با پیاز به مدت 10 دقیقه تفت دهید. گوشت آب هویج باید درشت خرد شود.
2.
ادویه ها را به گوشت اضافه کنید و با هم تفت دهید.
3.
بعد از اینکه گوشت را با ادویه تفت دادید، آب جوش اضافه کنید تا روی گوشت را بگیرد و گوشت را با درب بسته به مدت دو ساعت بگذارید تا کاملا بپزد.
4.
در حین پختن گوشت، برش های هویج را در مقداری کره و روغن تفت دهید تا کاملا سرخ شوند. بعد از تفت دادن شکر و مقداری پودر دارچین به آن اضافه کنید و بعد از هم زدن از روی حرارت بردارید.
5.
هویج ها را از ماهیتابه خارج کرده و خمیر را در همان تابه تفت دهید.
6.
وقتی گوشت پخت، هویج سرخ شده و رب گوجه فرنگی تفت داده شده را اضافه کنید و هم بزنید. اگر سوپ به آب بیشتری نیاز داشت، به آن آب جوش اضافه کنید و غلظت سوپ را تنظیم کنید. حالا درب قابلمه را بگذارید و بگذارید همه مواد با هم به مدت 30 دقیقه بپزند و سوپ خودش را بگیرد.
7.
وقتی هویج ها نیم پز شد هلوهای شسته شده و نمک و آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و سوپ را میل کنید. در صورت نیاز، می توانید کمی شکر، آب لیمو یا آب جوش اضافه کنید تا طعم یکنواختی به دست آورید.
8.
نوش جان.
.
[ad_2]