طرز تهیه شنیسل مرغ
[ad_1]
شنیسل مرغ یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که با مرغ درست می شود و همه از جمله کودکان آن را دوست دارند. برای اینکه بتوانید در خانه شنیسل حرفه ای و خوشمزه درست کنید با ما همراه باشید تا طرز تهیه شنیسل مرغ را به شما آموزش دهیم.
شنیسل مرغ در بسیاری از کشورها تهیه می شود. اما بسیاری معتقدند که ریشه آن به آلمان و اتریش برمی گردد و از آنجا به سایر نقاط جهان سرایت کرده است. شنیتسل در زبان انگلیسی به معنای “هر چیزی که با نان پوشانده شده است” است.
جالب است بدانید شنیسل فقط از مرغ تهیه نمی شود. گوشت ساق پا، بوقلمون و سایر گوشت ها به همین ترتیب تهیه می شوند و همگی بسیار خوشمزه هستند. این یک غذای راحت است که به سرعت با سالادها و سس های خوشمزه می آید، همه آن را دوست دارند.
در این غذا تکه های بدون استخوان گوشت را با وسیله ای به نام چرخ گوشت یا چرخ گوشت می زنند تا نرم شوند و زودتر بپزند. اما اینکه چه مواد و آردی اضافه کنیم تا پف کرده و خوش طعم شود، رازی است که در ادامه به شما خواهیم گفت.
پس از خواندن این دستور پخت، می توانید به آرشیو آشپزی ویدئویی ای بی سی مگنیز سر بزنید تا دستور پخت انواع غذاهای ایرانی و فرانسوی را بیابید.
مواد لازم برای 3 نفر
- سینه مرغ بدون استخوان: 2 عدد
- آرد سفید: 1 پیمانه
- آرد نان پانکو: 150 گرم
- تخم مرغ: 2 عدد
- سس خردل: 3 قاشق غذاخوری
- پودر پنیر پارمزان: 4 قاشق غذاخوری
- پودر پاپریکا، پودر کاری، فلفل سیاه، آویشن: به میزان لازم
طرز تهیه شنیسل مرغ
1.
ابتدا سینه های مرغ را مانند عکس به دو نیم تقسیم کنید. سپس هر تکه را بین دو لایه کیسه فریزر قرار دهید و با چرخ گوشت یا چرخ گوشت بزنید تا صاف شود.
2.
هر پشت و خردل را به سس خردل، نمک و فلفل سیاه آغشته کنید.
3.
تخم مرغ ها را در یک کاسه بزنید و 1 قاشق غذاخوری سس خردل، 1 قاشق غذاخوری پودر پاپریکا، نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید.
4.
در ظرف دیگری آرد سفید را با 1 قاشق غذاخوری پودر پاپریکا، پودر کاری، نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده و کنار بگذارید.
5.
در ظرفی دیگر آرد سوخاری، پنیر پارمزان، پونه کوهی، پودر پاپریکا، فلفل سیاه و نمک را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
6.
حالا وقت آن است که تکه های مرغ را در مواد مرینیت کنید. یکی یکی در آرد سفید و سپس تخم مرغ و در آخر آرد سوخاری پانکو آغشته کنید و بگذارید خیس بخورد. حالا روغن را گرم کنید و مرغ را روی حرارت متوسط رو به پایین سرخ کنید.
7.
مرغ را برگردانید و طرف دیگر را با همان حرارت سرخ کنید.
8.
می توانید شنیسل مرغ را با سالاد کلم و سس مورد علاقه خود سرو کنید.
نوش جان.
.
[ad_2]