طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی

[ad_1]

مواد لازم سالاد تبوله عربی

سالاد تبوله لبنانی یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین سالادهای مدیترانه ای است. این سالاد عربی را می توان با غذای اصلی، میان وعده و یا به عنوان یک شام سبک و سالم سرو کرد. با ای بی سی مگمگ همراه باشید تا طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی را یاد بگیرید.

این سالاد ساده و سبک که متعلق به لبنان است شاید معروف ترین مرجع در خاورمیانه باشد. مواد لازم برای تهیه سالاد تبوله بسیار ساده است. مخلوطی از جعفری تازه، گوجه فرنگی، نعناع و سایر سبزیجات با طعم لیموی تازه و روغن زیتون طعم تازه و شیرینی به این سالاد می دهد.

این سالاد علاوه بر طعم خوب، فواید بسیاری نیز برای سلامتی دارد. سبزیجات تازه سرشار از ویتامین های مختلف هستند و بلغور جو دوسر علاوه بر ویتامین های گروه B حاوی مقدار زیادی فیبر رژیمی است که به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.

در آرشیو آشپزی ای بی سی مگمگ می توانید طرز تهیه انواع سالاد و پیش غذا های خوشمزه دیگر مانند سالاد فتوش و سالاد سزار را نیز بیابید.

مواد لازم سالاد تبوله عربی

مواد لازم (برای 4 نفر)

  • بلغور گندم: نصف پیمانه
  • گوجه گیلاسی: 15 عدد
  • جعفری: 1.5 پیمانه
  • برگ نعناع زحل: ½ فنجان
  • پیاز: 5 شاخه
  • پیاز بنفش یا سفید: کوچک
  • ترش ترش: 3 عدد
  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • کاهو، برای سرو: به میزان لازم

مواد لازم را از ای بی سی مگخریداری کنید

طرز تهیه سالاد تبوله

بلغور گندم

1.
روی بلغور آب جوش بریزید و در ظرفی بگذارید تا 1 تا 2 ساعت خیس بخورد و نرم شود.

اشاره: در کشورهای عربی و ترکیه از فرنی مخصوص برای سالاد تبوله استفاده می شود که در ایران یافت نمی شود. بنابراین به جای آن از بلغور گندم ریز استفاده می کنیم. اگر احساس کردید بلغور گندم درشت است، می توانید آن را با چرخ گوشت بکوبید تا ریز خرد شود.

جعفری پف کرده

2.
کدوها را پوست گرفته و رنده کنید و با چاقوی تیز ریز خرد کنید. توجه داشته باشید که سبزیجات تحت هیچ شرایطی آب نریزند.

3.
نعناع و پیاز را خرد کنید.

4.
گوجه فرنگی و پیاز را ریز خرد کنید.

5.
بلغور را بعد از پخته شدن صاف کرده و با یک قاشق غذاخوری آب اضافه میل کنید. حالا تمام سبزیجات را با بلغور در ظرفی بریزید و آبلیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید تا سالادتان خوش طعم شود.

در صورت تمایل می توانید مقدار بسیار کمی رب انار یا آب انار را برای طعم بیشتر به این سالاد اضافه کنید.

6.
سالاد را با چند برگ کاهو تزئین کرده و سرو کنید.

.

[ad_2]

Back to top button