چطور دلمه برگ مو درست کنیم؟

[ad_1]

برگ های سبز

در این فیلم های آموزشی آشپزی ای بی سی مگمگ به شما آموزش می دهد که چگونه موهای خود را با تمام نکات و جزئیات از جمله دو روش مختلف برای حالت دادن به موهای خود حالت دهید. مقدار موادی که در این دستور ذکر می کنیم تقریبا برای 6 نفر کافی است. بسته به تعداد افراد می توانید مقدار تجهیزات را کم یا زیاد کنید.

دلمه یکی از خوشمزه ترین غذاهای مدیترانه و خاورمیانه است که از قدیم الایام در کشورهای این مناطق تهیه می شده است. پر کردن سبزیجاتی مانند سبزیجات برگ دار، کلم، گوجه فرنگی، بلغور، پیاز، کدو تنبل و بادمجان با انواع حبوبات، سبزیجات و پروتئین.

خامه ترش یک غذای اصلی است اما در غذا نیز بسیار محبوب است. این غذای لذیذ را می توانید به صورت گرم یا سرد سرو کنید.

با ما همراه باشید تا طرز تهیه یکی از خوشمزه ترین گوش ماهی ها یعنی اسکراب پوست سر را با دو روش مختلف پرکردن مو به شما آموزش دهیم.

برگ های سبز

مواد لازم برای پوست سر برگ (برای 6 نفر)

  • موی برگ: 1 کیلوگرم
  • گوشت چرخ کرده: 500 گرم
  • سبزیجات شیرین: 400 گرم (شیرین، پیاز، پیاز، شوید)
  • پیاز متوسط: 3 عدد نگینی خرد شده
  • پیله: دو سوم اندازه
  • برنج: دو سوم پیمانه
  • جوانه گندم: دو سوم پیمانه
  • رب انار: 2 قاشق چایخوری
  • ماست: 2 قاشق غذاخوری
  • دیبرا: 100 گرم
  • زرشک: 3 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه، فلفل سیاه، ادویه کاری: به میزان لازم

تجهیزات لازم را از ای بی سی مگخریداری کنید

طرز تهیه برگ مو

برگ موی تبریزی را بمالید

1.
برای شروع، پیازها را با کمی روغن در تابه تفت دهید تا طلایی شوند. سپس گوشت چرخ کرده را داخل آن می ریزند.

اسپری مو را با ماست بپاشید

.
وقتی گوشت کمی تغییر کرد، ادویه ها را اضافه کنید.

3.
بعد از اینکه گوشت با ادویه ها سرخ شد سبزی، مغزها، بلغور و برنج را اضافه کنید.

4.
در آخر نصف کره را به مخلوط ماست اضافه کنید و نمک را اضافه کنید و مواد داخل مربا را هم بزنید.

نکات: در این فرآیند می توانید به جای ماست رب آلو یا رب انار را به مواد اضافه کنید.

5.
برگ ها را پس از شستن مدتی در آب جوش خیس کرده و سپس خرد می کنند.

برای پرکردن دلمه بهتر است برگ ها را روی میز یا میز پخت و پز قرار دهید و قسمت بالایی آن پشت آن ها (ناحیه با دید برجسته) باشد. سپس مواد را روی برگ ها بگذارید و مانند شکل بپیچید.

نکات: برای فولیکول ها بهتر است برگ هایی بخرید که اندازه متوسط ​​و دارای رگ های خونی خوب، رنگ روشن تر و سوراخ ها عمیق و فرورفته نباشند.

6.
همچنین می توانید از این روش برای برش دادن گوش ماهی مطابق تصویر استفاده کنید.

7.
کف قابلمه را با دو لایه مو بپوشانید. گوش ماهی ها را در یک ردیف قرار دهید و یک بشقاب در انتها قرار دهید.

2 فنجان آب روی خمیر بریزید و بگذارید 1.5 تا 2 ساعت بپزد. در 30 دقیقه آخر پخت، رب انار را با یک لیوان آب مخلوط کرده و روی دلمه ها بریزید و بریزید.

در آخر بقیه کره را روی دلمه ها قرار دهید و آن ها را آماده سرو کنید.

8.
بعد از اینکه شیر را از ظرف سرو خارج کردید با زرشک و پیاز داغ تزیین کنید.

.

[ad_2]

Back to top button