چطور کوکی بادام زمینی درست کنیم؟
[ad_1]
کلوچه بادام زمینی یکی از بی نظیرترین و محبوب ترین دسرهای شیرینی خشک است. نحوه درست کردن کره بادام زمینی اولین بار در کتابی در سال 1910 توسط گیاه شناسان و مخترعان نوشته شد. این کتاب 105 دستور غذای مبتنی بر بادام زمینی را آموزش میدهد که شامل روشهای مختلفی برای تهیه کره بادامزمینی است. در دستور اولیه، از بادام زمینی خرد شده استفاده می شد، اما 20 سال بعد، کره بادام زمینی به دستور پخت کره بادام زمینی اضافه شد و آن را تبدیل به کیک بادام زمینی کرد. این کیک سبک و خوشمزه یک شام بسیار پرطرفدار با شیر، چای یا قهوه است که به اشکال مختلف تهیه می شود و ماندگاری خوبی هم دارد. در این قسمت از آموزش تصویری آشپزی ای بی سی مگمگ طرز تهیه کیک یا کره بادام زمینی را به شما آموزش می دهد که طعم لذیذی داشته باشد، سریع آماده شود و در هر زمانی مناسب باشد.
مواد لازم برای تهیه کیک بادام زمینی
- آرد سفید: 150 گرم (یک و یک چهارم اندازه)
- شکر قهوه ای: 70 گرم (یک اونس)
- شکر سفید: 50 گرم (یک چهارم اندازه)
- کره بادام زمینی: 200 گرم (1 وعده)
- پودر بادام زمینی: 60 گرم (نصف فنجان)
- تخم مرغ: 1 قسمت
- دیبرا: 100 گرم
- زنجبیل، دارچین و وانیل: نصف قاشق چایخوری
- نمک: یک قاشق غذاخوری در ثانیه
- بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری مربا
طرز تهیه کلوچه بادام زمینی
1.
برای شروع، شکر سفید، شکر قهوه ای و کره را با همزن برقی مخلوط کنید.
نکات: شکر قهوه ای یکی از مهم ترین مواد تشکیل دهنده کره بادام زمینی است، بنابراین استفاده از شکر قهوه ای با کیفیت و ثابت به خصوص در قسمت بیرونی آن بسیار مهم است.
.
بعد از مخلوط کردن کره با شکر، تخم مرغ، کره، زنجبیل، دارچین و وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید.
3.
در آخر آرد سفید را با آرد بادام و آرد و نمک اضافه کنید و با آرد مخصوص یا با دست مخلوط کنید.
4.
خمیر شما باید شبیه عکس باشد و با دست گرد و غبار نشود. اگر احساس کردید خمیر در حین شکل گرفتن حالت گرد و خاکی و چسبناکی پیدا کرد، کمی کره بادام زمینی اضافه کنید. سپس روی خمیر را بپوشانید و بگذارید یک ساعت در دمای اتاق بماند.
5.
ظرف فر را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید. پس از استراحت خمیر، آن را به اندازه یک بادام زمینی کوچک بردارید و در فر قرار دهید. چنگال را با شکر چرب کنید سپس مانند تصویر با فشار چنگال روی شیرینی ها سوراخ هایی ایجاد کنید.
شیرینی ها را به مدت 13 دقیقه در فر 180 درجه گاز یا فر برقی با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.
6.
وقتی شیرینی ها سرد شدند، می توانید روی آنها را با شکلات آب شده و مغزهای خرد شده تزئین کنید.
طرز تهیه و عکس: مریم ابراهیمی
.
[ad_2]