چطور مرغ شکم‌پر درست کنیم؟

[ad_1]

طرز تهیه مرغ شمالی چرخ کرده

مرغ کبابی یا مرغ راست دست یکی از غذاهای محبوب بین المللی بوده که قرن هاست تهیه می شده است. یک غذای محبوب در بین پادشاهان در قرون 12 و 13 میلادی که به صورت دیس و به صورت کباب طبخ می شد و در اعیاد و جشن ها سرو می شد. همچنین در ایران، مرغ چرخ کرده یک غذای همیشه سالم است که برای مناسبت های خاص تهیه می شود. برای تهیه مرغ چرخ کرده از انواع سبزی و آلو در شکم مرغ استفاده می کنند و آن را در فر یا قابلمه می پزند. در این میان مرغ چرخ کرده گیلانی و مازندرانی نیز بسیار پرطرفدار است که با رب آلو و رب انار مزه دار می شود و از مرغ چرخ کرده تلخ تر است. در این قسمت از آموزش پخت و پز ای بی سی مگمگ طرز تهیه مرغ چرخ کرده را به شما آموزش می دهد.

طرز تهیه مرغ شمالی چرخ کرده

مواد لازم برای مرغ چرخ کرده

  • مرغ کامل: 1 عدد متوسط
  • میوه بخارا: 10 مثقال
  • انگور: 3 قاشق چایخوری
  • زرشک: 4 قاشق غذاخوری
  • رب انار: 4 قاشق چایخوری
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز: 1 عدد بزرگ
  • بادام زمینی: 3 قاشق غذاخوری
  • دیبرا: 100 گرم
  • در صورت نیاز زعفران
  • در صورت لزوم نمک و فلفل

خرید مواد لازم برای مرغ ای بی سی مگسوخاری

طرز تهیه مرغ چرخ کرده

جوجه

1.
برای شروع، داخل و خارج مرغ را کاملا بشویید و سپس خشک کنید. مرغ و شکم را با 20 گرم کره گرم شده در دمای محیط با کمی زعفران و نمک و فلفل بمالید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ به خوبی جذب مواد شود.

پیاز سرخ شده

.
در مدتی که مرغ در یخچال استراحت می کند، پیازها را با کمی روغن در تابه تفت دهید.

مرغ چرخ کرده ترش

3.
بعد از آماده شدن پیاز داغ، زرشک، انگور، آجیل، آلو بخارا، 2 قاشق غذاخوری رب انار و نمک اضافه کرده و همه مواد را مخلوط کرده و کمی تفت دهید.

جوجه هایی که در شمال بزرگ شده اند

4.
بعد از یک ساعت مرغ را از یخچال خارج کرده و شکم آن را با موادی که آماده کرده اید پر کنید. با نخ و سوزن استریل شکم مرغ را بدوزید و در نهایت پاهای مرغ را با نخ وصل کنید.

اهوازی پر از مرغ است

5.
بال های مرغ را جدا کرده و کنار بگذارید. در یک قابلمه 40 گرم مرغ را با 40 گرم کره تفت دهید.

مرغ شکم پر

6.
برای تهیه سس مرغ، بقیه انارها، گوجه فرنگی، نمک و فلفل را در کره تفت دهید.

مرغ درست میگه

7.
بعد از اینکه خمیر کمی سرخ شد، 2 لیوان آب جوش اضافه کنید و هم بزنید تا بجوشد. سس را امتحان کنید و مطمئن شوید که یکدست است.

مرغ در فر

8.
بعد از جوش آمدن، سس را داخل مرغ بریزید و بگذارید 3 یا 4 ساعت روی حرارت ملایم بپزد سپس داخل آن بریزید تا سس نرم شود. در حین آماده سازی چند بار درب تابه را باز کنید و سس را روی مرغ بریزید تا طعم سس خوب به مرغ وارد شود.

سرویس قابلمه GNFey 20 را از ای بی سی مگخریداری کنید

طرز تهیه و عکس: مریم ابراهیمی

.

[ad_2]

Back to top button