آشپزی
-
چطور خمیر مایه نان را در خانه درست کنیم؟
[ad_1] در طول شیوع ویروس کرونا و شیوع کووید-19، به دلیل نیاز به حبس در خانه، بسیاری از مردم شروع…
-
طرز تهیه رول موز و شکلات؛ یک صبحانهی سریع و خوشمزه
[ad_1] میتوان گفت که صبحانه مهمترین وعدهی غذایی روزانهی ماست و به ما کمک میکند تا انرژی کافی برای شروع…
-
طرز تهیه سالاد اسفناج و انار اشتهاآور و مغذی
[ad_1] یکی از معروف ترین سالادهایی که در فصول سرد سال می توان تهیه کرد سالاد اسفناج و انار است.…
-
طرز تهیه پاستا چوبی جذاب و لذیذ
[ad_1] اگرچه ماکارونی از نظر شکل و طعم متفاوت است، اما طرفداران بیشماری نیز در سراسر جهان دارد. این غذای…
-
طرز تهیه پیراشکی کرمدار خانگی
[ad_1] بیرشکی همیشه یکی از غذاهای خیابانی محبوب در ایران به خصوص تهران بوده است. البته برای بسیاری از افراد،…
-
چطور کیک شربتی (کیک باقلوا) درست کنیم؟
[ad_1] کیک باقلوا (کیک باقلوا یا کیک شربتی) یکی از آن کیک های خوشمزه ای است که شاید برخی با…
-
طرز تهیه 3 مدل تهدیگ خوشمزه با رشته کادایف، سیبزمینی رندهشده و مغز تخمه
[ad_1] فرهنگ غذایی ایرانی با برنج سفید معطر همراه است. تقریباً همه غذاهای ایرانی با برنج سرو می شود و…
-
طرز تهیه کباب تابهای گوشت با تمام فوت و فن برای خوشمزه شدن
[ad_1] شاید در رستوران کباب های لذیذ ایرانی مثل چنجیه، کوبیده و براق بخوریم، اما طعم کباب های خانگی به…
-
بهترین دستورهای پخت برای غذا، شیرینی و دسر ویژهی شب یلدا
[ad_1] شب يلدا نزدیک است. اگرچه امسال به دلیل شیوع کرونا امکان ملاقات و جشن گرفتن وجود ندارد، اما نمی…
-
7 صبحانهی بهاری سالم و خوشطعم، مناسب وگانها
[ad_1] بهار در راه است و روزهای طولانی با آفتاب ملایم و هوای معتدل باعث می شود احساس سبکی کنیم.…